Vitaly Janelt

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

HariTz
Kontakt:

Re: Vitaly Janelt

Post Postao/la HariTz » 20 apr 2025, 03:27

Napisa "ne razumijem ovakav hype, imamo već takve" :rol: :rol:

Neki su već dobro odgovorili, ali otkad smo mi toliko dobra reprezentacija da nam standardni igrač solidnog premijerligaškog klub u Engleskoj (najjača liga na svijetu) ne treba.. Razočarenje, nije Ronaldo, na loptom je sa VI :rol:

E svašta, kakvi poznavaoci :urnebes:

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 20 apr 2025, 09:19

Samir Radovac da je rođen u Njemačkoj bi od Kroosa napravio molera.

Brigada kao deklarisani fudbalski stručnjak zbog odlaska na San Siro mora da ima neki kredibilet. Tako da kad on kaže da je nebo crveno, nema prigovora. Kad čuješ uživo kako loptu udara Šveđanin Demirel Hodžić, otkrivaš nove horizonte i fudbal shvataš na jedan kompleksniji način nedokučiv prosječnim forumašima.

GrbavicaHram1921
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHram1921 » 20 apr 2025, 10:47

HariTz je napisao/la:
20 apr 2025, 03:27
Napisa "ne razumijem ovakav hype, imamo već takve" :rol: :rol:

Neki su već dobro odgovorili, ali otkad smo mi toliko dobra reprezentacija da nam standardni igrač solidnog premijerligaškog klub u Engleskoj (najjača liga na svijetu) ne treba.. Razočarenje, nije Ronaldo, na loptom je sa VI :rol:

E svašta, kakvi poznavaoci :urnebes:

Sve su to strucnjaci , imamo kaze mi takvih u nasoj ligi :bow:

Koliko samo dalabu na ovom forumu u pm

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 20 apr 2025, 12:09

Ne znam ko je rekao da je momak loš, već samo da nije toliko dobar kako se iscekuje i dovi njegov dolazak

Ne trebas biti neki poznavaoc niti strucnjak za skontati i procijeniti u ovom slucaju kao i vecini drugih slucajeva

Dovoljno je samo baš da nisi klasična fudbalska talašika i lako se zakljuci
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 20 apr 2025, 12:20

Imajednabrigada je napisao/la:
20 apr 2025, 12:09
Ne znam ko je rekao da je momak loš, već samo da nije toliko dobar kako se iscekuje i dovi njegov dolazak

Ne trebas biti neki poznavaoc niti strucnjak za skontati i procijeniti u ovom slucaju kao i vecini drugih slucajeva

Glupi Englezi, mogu dovesti Hadziahmetovica za Milion i Dat mu 800 000 platu, a oni glupani plaćaju Janelta.
Kakve su to fudbalske talasike.

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 20 apr 2025, 12:24

jasmin10 je napisao/la:
20 apr 2025, 12:20

Glupi Englezi, mogu dovesti Hadziahmetovica za Milion i Dat mu 800 000 platu, a oni glupani plaćaju Janelta.
Gdje ces veci dokaz da su nacionalisti. Ocigledna mrznja prema bosnjacima

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 20 apr 2025, 12:46

superFrankie je napisao/la:
20 apr 2025, 12:24
jasmin10 je napisao/la:
20 apr 2025, 12:20

Gdje ces veci dokaz da su nacionalisti. Ocigledna mrznja prema bosnjacima
A i Messi da je krenuo iz Bosne, završio bi kao Anid Travancic.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 20 apr 2025, 13:19

Bolje i ovako da smara nego da glumi insajdera ili pise o braci palestincima. :yawn:

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 20 apr 2025, 14:08

Pa sve i da nije toliko dobar, i kao takav je svemirski brod za sve naše veznjake trenutno. To je čitava poenta.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 28 apr 2025, 09:47

FIFA je dala tri dozvole za promjenu sportskog državljanstva od prijave FS BiH da Vitaly Janelt (26) dres Njemačke zamijeni dresom BiH.

FIFA je dozvolila da dva igrača zamijene selekcije Belgije i Norveške za selekciju Maroka. Ranije su Riveri iz Kosta Rike dozvolili da igra za Guatemalu.

Marokanci su maloljetni, dok je Rivera dobio kao punoljetan pravo da zaigra za Guatemalu.

Saznajemo da FIFA nije odbila zahtjev FS BiH za Janelta, te da su tražili određenu dodatnu dokumentaciju i pojašnjenja.

Janelt je sa 23 godine starosti igrao za Njemačku što je najveća prepreka, ali kako se radi o minimalnom broju prekoračenih dana velike su šanse da FIFA odluči u korist igrača i dozvoli mu igrati za BiH. Odbijanje ove odluke ne bi donijelo nikome dobro.

On je u praksi već član naše reprezentacije sa kojom je putovao na gostovanje u Bukureštu u mjesecu martu. Njegova porodica gledala je uživo i domaći meč BiH – Kipar na Bilinom Polju.

Sergej Barbarez ga je nedavno sa Sašom Papcem gledao uživo u Engleskoj, a to nije prvi put da je Barbarez zbog Janelta bio na Ostrvu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 28 apr 2025, 09:51

izgleda da mu fali cipsova prijavnica

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 28 apr 2025, 10:20

Pripremaju nasi da posalju slike ultrazvuka, uskoro ce biti oficijelno.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 28 apr 2025, 10:24

jasmin10 je napisao/la:
19 apr 2025, 21:23
19 apr 2025, 21:02
Ne znam zbog cega vec odavno toliki hajp oko ovog momka i čemu tolika očekivanja i uzdizanje kao da se radi o Ronaldu.

Nista posebno, ni u kom segmentu igre, čak sta vise nekako djeluje kao klasicni defanzivac koji je s loptom na "VI" a takvi imamo već bar za takve nije problem u vezi.

Gledao sam ga protiv Arsenala malo, doduse tezak protivnik, ali kako god, u prijemu lopte, kretanju... vidi se da nije to taj level kakav si misle da jeste.

Ocekivao sam bar da ofanzivno moze nesto i da zna sa loptom gdje nam je i najpotrebnije ali opet razocaranje nazalost tako da ne znam čemu toliki hajp i iscekivanje.
Tako je doktore fudbala. Bezveze se stvara hype oko veznog igraca iz engleske premier lige koji vrijedi 20ak miliona.
A mi u vezi već imamo slicnih poput Tahirovica, Gigovica, Sunjica a uvijek mogu uletiti Bašić, Hadziahmetovic.
Mislio sam da voza trolu al Bgm ipak pojma nema.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 28 apr 2025, 10:59

Prof. dr. Fudbala, za neznalice

Gospodin 'ima jedna Brigada'
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 28 apr 2025, 11:07

Arvid je napisao/la:
28 apr 2025, 10:24
jasmin10 je napisao/la:
19 apr 2025, 21:23
19 apr 2025, 21:02
Ne znam zbog cega vec odavno toliki hajp oko ovog momka i čemu tolika očekivanja i uzdizanje kao da se radi o Ronaldu.

Nista posebno, ni u kom segmentu igre, čak sta vise nekako djeluje kao klasicni defanzivac koji je s loptom na "VI" a takvi imamo već bar za takve nije problem u vezi.

Gledao sam ga protiv Arsenala malo, doduse tezak protivnik, ali kako god, u prijemu lopte, kretanju... vidi se da nije to taj level kakav si misle da jeste.

Ocekivao sam bar da ofanzivno moze nesto i da zna sa loptom gdje nam je i najpotrebnije ali opet razocaranje nazalost tako da ne znam čemu toliki hajp i iscekivanje.
Tako je doktore fudbala. Bezveze se stvara hype oko veznog igraca iz engleske premier lige koji vrijedi 20ak miliona.
A mi u vezi već imamo slicnih poput Tahirovica, Gigovica, Sunjica a uvijek mogu uletiti Bašić, Hadziahmetovic.
Mislio sam da voza trolu al Bgm ipak pojma nema.
Ma lupa teške gluposti. Još sam sebe uvjerava da je neki profesor.
Čuj gledao Janelta protiv Arsenala i zaključio da nije nešto i da imamo Hadziahmetovica. :rol:

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 28 apr 2025, 11:59

Jasko dzaba se opireš, ides ti umjesto ovog kazahstanca dobijaš poziv, ova 10 bode u oči takav nam profil treba.

Sredicu to sa Barbom, da ti ostvarimo djecacki san.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 28 apr 2025, 12:01

28 apr 2025, 11:59
Jasko dzaba se opireš, ides ti umjesto ovog kazahstanca dobijaš poziv, ova 10 bode u oči takav nam profil treba.

Sredicu to sa Barbom, da ti ostvarimo djecacki san.
Hvala brate. :ljepota:
Znam da si dobar sa Barbom, poslušat će on tebe. :bih:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 28 apr 2025, 12:03

DamirT je napisao/la:
28 apr 2025, 09:47
FIFA je dala tri dozvole za promjenu sportskog državljanstva od prijave FS BiH da Vitaly Janelt (26) dres Njemačke zamijeni dresom BiH.

FIFA je dozvolila da dva igrača zamijene selekcije Belgije i Norveške za selekciju Maroka. Ranije su Riveri iz Kosta Rike dozvolili da igra za Guatemalu.

Marokanci su maloljetni, dok je Rivera dobio kao punoljetan pravo da zaigra za Guatemalu.

Saznajemo da FIFA nije odbila zahtjev FS BiH za Janelta, te da su tražili određenu dodatnu dokumentaciju i pojašnjenja.

Janelt je sa 23 godine starosti igrao za Njemačku što je najveća prepreka, ali kako se radi o minimalnom broju prekoračenih dana velike su šanse da FIFA odluči u korist igrača i dozvoli mu igrati za BiH. Odbijanje ove odluke ne bi donijelo nikome dobro.

On je u praksi već član naše reprezentacije sa kojom je putovao na gostovanje u Bukureštu u mjesecu martu. Njegova porodica gledala je uživo i domaći meč BiH – Kipar na Bilinom Polju.

Sergej Barbarez ga je nedavno sa Sašom Papcem gledao uživo u Engleskoj, a to nije prvi put da je Barbarez zbog Janelta bio na Ostrvu.
Valjda dobijemo odgovor do utakmice sa San Marinom.

Mada mi nije sada jasno ovo o "minimalnom broju prekoračenih dana". Što više čitam i istražujem, manje znam :urnebes:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 28 apr 2025, 12:07

jasmin10 je napisao/la:
28 apr 2025, 11:07
Ma lupa teške gluposti. Još sam sebe uvjerava da je neki profesor.
Čuj gledao Janelta protiv Arsenala i zaključio da nije nešto i da imamo Hadziahmetovica. :rol:
Ovaj podforum vapi za moderacijom.

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 28 apr 2025, 20:16

samo davam javim dase jos nista nije rjesilo
menstrual

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Meha001, Simi i 18 gostiju.