Evo neka ti neko od njihovih komentatora tribine napiše šta je dajem šta god hoćeš ako znajuakobasmoram13 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:21Može li mi netko objasnit značenje Mepasa i Daleke?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sve je tačno drug što si napisao, osim da su izašli normalno.mma_hz je napisao/la: ↑28 apr 2025, 09:11Gdje su oni sto su mlatili kako navijaci Zelje nmg na zapad Koseva.
Gospodski svi zajedno sjedili izmjesani bez ikakvih problema.Kasnije svi izasli normalno niko se sporjeckao nije.
E sad zamisli kad bi takvo gostoprimstvo mi mogli dozivjeti na istoku ili sjeveru Grbavice na derbiju.
Više bi voljeli da su prebijeni nego što su morali gledat slavlje čitavog stadiona.

MNON
Hoces da kazes da mozemo doci na sjever ili istok Grbavice sa dresovima i salovima Sarajeva kao vi na Kosevu sto mozete i jos uz to navijati bez ijednog problema?Pablo11 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:06E sad zamisli da Grbavica prima 30k pa da ima uslova za to..mma_hz je napisao/la: ↑28 apr 2025, 09:11Gdje su oni sto su mlatili kako navijaci Zelje nmg na zapad Koseva.
Gospodski svi zajedno sjedili izmjesani bez ikakvih problema.Kasnije svi izasli normalno niko se sporjeckao nije.
E sad zamisli kad bi takvo gostoprimstvo mi mogli dozivjeti na istoku ili sjeveru Grbavice na derbiju.
Nego treba ispratiti ovu KK Bosnu.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Mepas veliki trzni centar u Mostaru nesto kao SCC, a Daleka Obala mislim nocni klub u Mostaru. Sad sta se tu izdogadjalo, ne bi znaocurvanord je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:28Evo neka ti neko od njihovih komentatora tribine napiše šta je dajem šta god hoćeš ako znajuakobasmoram13 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:21Može li mi netko objasnit značenje Mepasa i Daleke?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Znam ja gdje je to sve po mostaru, nego ne vidim neku povezanost s njima, pa rekoh da vas ovdje upitam, možda vi malo više znateZagor je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:37Mepas veliki trzni centar u Mostaru nesto kao SCC, a Daleka Obala mislim nocni klub u Mostaru. Sad sta se tu izdogadjalo, ne bi znaocurvanord je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:28Evo neka ti neko od njihovih komentatora tribine napiše šta je dajem šta god hoćeš ako znajuakobasmoram13 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:21
Može li mi netko objasnit značenje Mepasa i Daleke?![]()

Nemam blage veze
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- KONTRASVIH
- Kontakt:
To mozes znati i ti vrlo lahko. Al eto ako sam i pogrijesio to je 100 gore-dole. Naucite voditi diskusiju, ni u pobjedi ne znate uzivati kad ti je laganje i petljanje urodjeno. Jedan vrijedja porodicu, drugi izmislja da je neko iz dijaspore, treci pise o nekakvom cacilenduNoke995 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:14To kažeš tiKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:13Jug ima 3200 stolicaNoke995 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 07:16
Podatak zvanični kaže ovako:
Ukupan kapacitet stadiona Grbavica je 13146 sjedećih mjesta i to sjever 5377 sjedećih mjesta, istok 4266 sjedećih mjesta, zapad 690 sjedećih mjesta, za jug nema podatak ali ako ovo sve sabereš jednostavno brojka koja ostaje je 2813 sjedećih mjesta.
Lijep pozdrav.![]()
Šutii..samo šuti...

Zagor legendo

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
U biti - nidje veze s vezom svaka parola. Od onoga za plavi zamak, pa ovo, pa radovac koji je na kraju krajeva opet covjek od krvi i mesa koji takodjer mora sebi platu zaradit, a nije ni prvi ni posljednji koji je igrao i kod jednih i kod drugih. Komentarisala je raja na tribini jucer bas ovo sve, ispade napises sta god hoces i samo zato sto si digao parolu to je tacno i ti si sad u pravu, a sve rekla-kazala. Ovaj sad sjever smijesan u poredjenju sa onim od prije 10ak godina kad se igralo s borusijom i slicno. Brojka smijesna, napravit koreo postala naucna fantastika, a mozda je i za to kriva brojka jer znaju da ih ne bi bilo dovoljno da je dignu. Neko ce opet pomislit nasladjujem se, ja bih volio da je jucer kosevo puno bilo makar nas na jugu samo 2000 bilo jer odatle sve pocinje. Ne moze jaka liga bit kad stadioni nisu puni i to je sve. Na nasoj temi sam bas pisao kad smo ispali od sirokog vezano za ovo, kad popunimo stadion i bude nas svaku tekmu 10k minimalno onda mozemo imat obraza i trazit nesto vise, ovako nas dodje 5-6 hiljada i mi smo kao nezadovoljni rezultatom. Od navijaca sve krece, pa i ovo u savezu sto se desava, sve smo mi to dopustili. Zeljo dobio borca - veselje, pitari dobili derbi - veselje i sva ona prica pada u vodu do sljdece lakrdije.
KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:48To mozes znati i ti vrlo lahko. Al eto ako sam i pogrijesio to je 100 gore-dole. Naucite voditi diskusiju, ni u pobjedi ne znate uzivati kad ti je laganje i petljanje urodjeno. Jedan vrijedja porodicu, drugi izmislja da je neko iz dijaspore, treci pise o nekakvom cacilendu
Zagor legendo![]()

Laganje i petljanje urođeno, a na zvaničnoj stranici kluba ti stoji kapacitet sad ti već otvoreno moram reći glupane.
Čak ovaj podatak koji sam gore pisao je s Wikipedije gdje vam je uvećan kapacitet ali za zanemariv broj.
Kako god Jug ne može imati 3200 stolica ni u crtanom filmu.
MNON
Kratko objašnjenje:Zagor je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:37Mepas veliki trzni centar u Mostaru nesto kao SCC, a Daleka Obala mislim nocni klub u Mostaru. Sad sta se tu izdogadjalo, ne bi znaocurvanord je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:28Evo neka ti neko od njihovih komentatora tribine napiše šta je dajem šta god hoćeš ako znajuakobasmoram13 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:21
Može li mi netko objasnit značenje Mepasa i Daleke?![]()
agentura i garden je referenca na surovanje sa bekricem i badzakom, za vicine sluge ne treba objasnjenje, preko ivicinih kostiju jaranišu se sa jednom od grupa sturm graza, preko bosnjastva tj. navijaca zeljeznicara u ljubljani sa zmajcekima, pored dobro znanih zemunaca i kragujevcana, puse **** purgerima i sa zrinjevcima suruju biznis vrste crni
Ni jedna parola nije napisana bez pokrića, to znaju oni koji trebaju znat.
MNON
To sto ne znaju sta im rade vodje juga, ne znaci da su parole fula. Od gradjevine, do "poslova" sa drugim grupama. Sve je pogodak, nista nije fula. Neka se raspitaju kod "autoriteta" na tribini.
- FKS -
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Noke995 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:57KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:48To mozes znati i ti vrlo lahko. Al eto ako sam i pogrijesio to je 100 gore-dole. Naucite voditi diskusiju, ni u pobjedi ne znate uzivati kad ti je laganje i petljanje urodjeno. Jedan vrijedja porodicu, drugi izmislja da je neko iz dijaspore, treci pise o nekakvom cacilendu
Zagor legendo![]()
Laganje i petljanje urođeno, a na zvaničnoj stranici kluba ti stoji kapacitet sad ti već otvoreno moram reći glupane.
Čak ovaj podatak koji sam gore pisao je s Wikipedije gdje vam je uvećan kapacitet ali za zanemariv broj.

Evo samo jos jedan u nizu dokaza primitivizma. I na vasoj stranici pise da je kapacitet Koseva 34600, a 4 hiljade je manji. Svaki “zvanicni” podatak drugaciji. Na stranici saveza za Grbavicu pise 13500, sto je i najblize realnom kapacitetu.
Uzivaj provincijalac

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Apsolutno sve fula, druzim se s dosta njih, a jedan od najboljih drugova i kucnih prijatelja je prva ekipa i medju "autoritetima" tamo. Svaki dan se cujemo, sjedimo na kafi, sve fula do fule. Hordama nista nije preostalo zadnjih par godina nego da lazu. Cuj da ne progovore u stanici, pa haj reci sta su progovorili i kad? Kad su ih napali na autoputu kod ilijasa prosle godine iako su uhapseni svi, niko nije osudjen ni za sta jer niko od momaka nije progovorio ni rijeci. To je onda kad nisu smjeli zaustaviti autobus, ako se sjecas.
Ja nisam ulazio u raspravu koliko Koševo ima stolica, ti si se uhvatio juga bez ikakvog pokrića.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 apr 2025, 11:16Noke995 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:57KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 apr 2025, 10:48
To mozes znati i ti vrlo lahko. Al eto ako sam i pogrijesio to je 100 gore-dole. Naucite voditi diskusiju, ni u pobjedi ne znate uzivati kad ti je laganje i petljanje urodjeno. Jedan vrijedja porodicu, drugi izmislja da je neko iz dijaspore, treci pise o nekakvom cacilendu
Zagor legendo![]()
Evo samo jos jedan u nizu dokaza primitivizma. I na vasoj stranici pise da je kapacitet Koseva 34600, a 4 hiljade je manji. Svaki “zvanicni” podatak drugaciji. Na stranici saveza za Grbavicu pise 13500, sto je i najblize realnom kapacitetu.
Uzivaj provincijalac![]()
Kad mi daš bilo kakav valjan argument i dokaz da jug prima 3200 ja ću se izvinuti i reći u pravu si brate do mene je.
Ovako lapandaš bez ikakvog pokrića i opet glupane, šutiiiiiiiiiii...
MNON
Dobar dan svima, komšijama posebno, pa i igračima i stručnom štabu Sloge koji su zreli za 5 komada u mreži.
-
- Kontakt:
A sta napricaNoke995 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 11:00Kratko objašnjenje:
agentura i garden je referenca na surovanje sa bekricem i badzakom, za vicine sluge ne treba objasnjenje, preko ivicinih kostiju jaranišu se sa jednom od grupa sturm graza, preko bosnjastva tj. navijaca zeljeznicara u ljubljani sa zmajcekima, pored dobro znanih zemunaca i kragujevcana, puse **** purgerima i sa zrinjevcima suruju biznis vrste crni
Ni jedna parola nije napisana bez pokrića, to znaju oni koji trebaju znat.
Evo baš ću ja tebi sad napisat poimenice šta ko radi.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 11:22A sta napricaNoke995 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 11:00Kratko objašnjenje:
Ni jedna parola nije napisana bez pokrića, to znaju oni koji trebaju znat.pa daj JEDAN dokaz, mogu i ja sad napisat sta hocu za horde bez ikakvog pokrica i kao u pravu sam?
Raspitaj se i traži odgovore tamo gdje trebaš.
MNON
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Bilo vas je vise juce na stadionu, nas je bila mrva sramota. Ma veci ste u svim parametrima, najaci, najvise vas ima ma najljepsi ste ali… ono veliko ali… 13ta dinago iza ugla, navijaj bordo u kupu a jucerasnji rezultat is real 

....sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Napisao bi ti vrlo radi da imas sta napisat, ovako samo potvrdjujete da su horde toliko jadne zadnjih godina na svim poljima (od bojkota, brojke, redovnog batinjanja, slabih izdanja) da im ne preostaje nista nego lagat. Lagali su tako godinama i za tuce dok manijaci nisu poceli snimat, onda je bila prica "kad se ugasila kamera mi ih zajmili".
Šta je zajedničko Karamarku, Markoviću, Radovcu, Boljeviću i Krpiću?
Hajde, nije teško
Hajde, nije teško
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.