Ne znam oko tih fulanih slova, samo sam na paroli za Radovca vidio grešku, ako ima još koja postavi sliku.Pact1921 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 18:42Pa podrazumijevalo se da ce biti koreografija juce pa gradski je derbi nije pismeni iz bosanskog sa parolama vidi se da vam i bosanski nije bio jaci predmet sa slucajem koliko slova su fulili . Nije jednostavno planirati koreografiju za gostujucu trbinu. To sto ste vi digli najsablonskij odgovor svih vremena to je drugo .Zutti je napisao/la: ↑28 apr 2025, 18:10Možemo i mi sad reći da je vaša koreografija ošmekana jer je odmah na drugoj strani dignuto "još jedna mitomanska bajka...", pa sad to nekako povezivati... Znaš dobro na šta ti aludiram. Ima li smisla? Možda i ima samo mi nemamo mašineriju da to progura po portalima kao neku epsku pobjedu. Bitno je da mi i vi znate, yebo javnost.Pact1921 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 17:54
Ma ja najlakse sklepati parole pa sta pogodi pogodi. U svakom slucaju moze jedna eventualno 2 osobe napraviti parolu ali za koreografiju treba vise zato smo vidjeli hiljadu parola bez koreografije veliki strah vlada da se opet ne proda citava koreografija.
Prošli derbi ste dobili, jučer izgledali preloše u svim segmentima, priznajte poraz i da idemo dalje.![]()
Što se tiče šablonskih odgovora
Ko o čemu...
Sve se takve stvari "zaboravljaju". Ništa čudno, uvijek ste nam smiješni bili...