Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Šalje Jusufbegović debitante da okrenu ovo. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Mora na razigradi Boacija za sl sezonu kada Despot ode, jbg prioriteti se moraju znatibhsport je napisao/la: ↑28 apr 2025, 22:35Mnogo jadan lik, baš mi ga zao.
Sta li ce sada srati na areni kada ostane bez posla.
Treba ga novinar pitati sto izvadi Dejanovica kao i stopera.
Uhljup obicni.
Imal sta jadnije kad neko hoce sebe da uzdigne time sto kaze da se u vrijeme utakmice ispise par stranica.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ali nakon lakrdije svako moguće kolo su ostali bez kupa, a vrlo moguće i lige. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Vidjet ces sad cirkus u Mostaru. Vico vs Beus. Nece Vico nista prepustiti slucaju. Ide navlacenje za Velez, ni krivog ni duznog, samo da Borac na kraju uzme 1 mjesto. Ipak su velike pare u pitanju, jer prvak opet ima najvece sanse za grupe, gdje moze dobro zaraditi.
FK Borac je NAJVEĆE ZLO od kako se igra zajednička liga al ničija nije do zore pa neće ni njihova kad-tad aBd,kad- tad sve će doći na naplatu ciganijo vlaška
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 28 apr 2025, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
- Combattente87
- Kontakt:
SVI SARAJEVSKI MANGUPI I OSTALA ĆARŠIJSKA RAJA, I OVE GODINE IZDUVAŠE, NAŠEM BORCU JAJA 

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Vi pored toga što ste "izduvali" i Ligu i Kup - čitaj popušili - (oba Sarajevska Mangupa krivci za to - direktno), možete nam se sageti. 

Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 28 apr 2025, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kako "izduvasmo" kad smo vam izbili titulu iz ruku?Combattente87 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 22:40SVI SARAJEVSKI MANGUPI I OSTALA ĆARŠIJSKA RAJA, I OVE GODINE IZDUVAŠE, NAŠEM BORCU JAJA![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
I kup19vendetta87 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 22:42Kako "izduvasmo" kad smo vam izbili titulu iz ruku?Combattente87 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 22:40SVI SARAJEVSKI MANGUPI I OSTALA ĆARŠIJSKA RAJA, I OVE GODINE IZDUVAŠE, NAŠEM BORCU JAJA![]()
![]()

Ne znam da li je neko vec pisao, ali moze li mi neko objasniti sta se desava sa kosevom. Ja vam se kunem da je bilo cisce i da su bili bolji uslovi u stali kod mog dede prije 20 godina. Znaci nekakvog blata do koljena, **** po stolicama, voda na onom ulazu. blagi UZAS, ipak je dobro onaj staticar procijenio 
Saraj’vo, horde zla, građevinska inspekcija!

Saraj’vo, horde zla, građevinska inspekcija!
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Postoji li ikakva volja tm i hz da blokiramo ‘fudbal kuce’? Kad su studenti preko Drine uspjeli..
Nosi sve u pm
Nosi sve u pm
- Combattente87
- Kontakt:
Pehar kupa izvadili iz gaća kao tuki i nabili vam u usta da začepite, a ligu osvajamo

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Ma uzet ce ligu.HordasOdMalena je napisao/la: ↑28 apr 2025, 22:39Ali nakon lakrdije svako moguće kolo su ostali bez kupa, a vrlo moguće i lige.![]()
Zeljo im je bio incident, malo poremetio planove, al ima dovoljno vremena i kola da opet otmu titulu.
Zaplatit ce negdje Zrinjski 100%, iako su dosta bolja ekipa.
-
- Kontakt:
Sarajevo vas oprostilo od kupa Zeljo od tituleCombattente87 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 22:40SVI SARAJEVSKI MANGUPI I OSTALA ĆARŠIJSKA RAJA, I OVE GODINE IZDUVAŠE, NAŠEM BORCU JAJA![]()
Pozdrav od sarajevske raje kerovi drzavni

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
0/24 si ovdje, hebo ti borac majku bolesnu dosadnu još jednom.
Ja nigdje nisam napisao da će nama biti lagano sa lišticom. Znamo mi da znaju biti opasni (pogotovo kako je došao Klafurić). Kakve to veze ima s činjenicom ni namještenu titulu ne možete osvojiti?
Ako mislite da možete negdje kamenjare izraditi, mislim da ste se malkice zayebali.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sumska bijeda voli lopovluk iako nema na kuci oluk
Tacno se vidi da si dijete.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 22:43Postoji li ikakva volja tm i hz da blokiramo ‘fudbal kuce’? Kad su studenti preko Drine uspjeli..
Nosi sve u pm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.