Dobar i konkretan razlog tjeranja Mirvića?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko smo balili, pokazali smo na Grbavici protiv njih. Za razliku od nekih koji su dali 6 bodovaAnex je napisao/la: ↑28 apr 2025, 23:23Brzo si zaboravio kako ste Vici balili kitu za pozajmicu i licencu

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
0:15
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Mi smo ih odbijali u sred Banjaluke i Zrinjskog u Mostaru,sa vama se igramo svaki derbi,dignite spomenik Muftiću što niste poniženi,mi nikome ništa ne dajemo,mi igramo i mi se borimo pa koliko uspijemo to je,a vi samo kuknjava i sadaka,idi jadan opet preračunaj kako možete do titule

Da u pravu si 100%mnon46 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 23:13Valjda je Zekić sa njima svaki dan i vidi koliko ko može i ne može. Ono od njega zadnje što sam vidio protiv Igmana nije bilo na nivou onoga što se predstavljalo ovdje kakav je. Čisto sumnjam da Zekić ikog ima na piku, mrtvi Duraković je dobijao šansu, Turkeš i dan danas dobija "based on nothing", tako da mislim da je do njegovog (ne)zalaganja na treninzima.
Zadnja izmjena: Sazg, dana/u 29 apr 2025, 00:01, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Haha smjesan lik kao i dosta njih ovdje,uopste nisu bitni nit je to misljenje vecine to oh najvise boli,bili bi sretni da smo podijeljeni i da se koljemo izmedju sebe. Udarit na savez svim silama inace narednih 8 godina se svi slikat mozemo sa titulom.Morpheus je napisao/la: ↑28 apr 2025, 23:14Šta kažeš, svaki navijač koji želi dobro klubu, a niko ga ne tjera, niti preko utakmica, niti preko foruma, društvenih mreža.
@hilmo, @insider, @MortemHz
Molim za reakciju, čovjek dođe i uništava temu.
Molim za reakciju, čovjek dođe i uništava temu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Sljedece godine cetverokruzni sistem i na Slogu ulaze Laktaši. To je osam utakmica i sigurna 24 boda i to je trecina bodova dovoljna za titulu.
Ostali konkurenti nema šanse da osvoje sve te bodove i da ne kiksaju negdje u tih osam utakmica sa navedenim ekipama. To je jedan dio razlike, drugi dio ce nabrat lakrdijama u medjusobnim duelima i to je realnost ove pišljive lige.
Preuzeli su sve. Titulu zaboravit, sačuvat ovo malo zdravlja i živaca što imamo.
Ostali konkurenti nema šanse da osvoje sve te bodove i da ne kiksaju negdje u tih osam utakmica sa navedenim ekipama. To je jedan dio razlike, drugi dio ce nabrat lakrdijama u medjusobnim duelima i to je realnost ove pišljive lige.
Preuzeli su sve. Titulu zaboravit, sačuvat ovo malo zdravlja i živaca što imamo.
-
- Kontakt:
Treba pocet namjestati tekme sa ostalim klubovima,kako kome treba pustati i namjestati,uci u najgori moguci kriminal,kupovat,namjestat,potplacivat jer drugacije sa ovim pavijanima nece moci.ajdohordas je napisao/la: ↑29 apr 2025, 00:13Sljedece godine cetverokruzni sistem i na Slogu ulaze Laktaši. To je osam utakmica i sigurna 24 boda i to je trecina bodova dovoljna za titulu.
Nakon ove namjestene smijurije Bojca i Sloge mozemo slobodno zakljuciti da je PL BiH najkorumpiranija liga na svijetu. Marokanska druga liga nam nije ravna. Dok je vice, beusa i ovih nasih uhljeba nas fudbal ce biti dobar samo za izrugivanje regionalnih medija pa i sire.
U novi boj ...
Očekivati bilo kakav rezultat u ovim uslovima je ravno tituli LŠ. Lik pokida Anđušića i samo žuti, čemu bilo kakva nadanja? Održati ekipu na mjestu, biti aktivan pri vrhu tabele, fokusirati se na razvoj djece i izlazne transfere. Mi što ćemo potrošiti 10 miliona Borac će 1 na sudije. Samo klub uvlačimo u veći trošak. Pokušaj titule = Sizifov posao.ajdohordas je napisao/la: ↑29 apr 2025, 00:13Sljedece godine cetverokruzni sistem i na Slogu ulaze Laktaši. To je osam utakmica i sigurna 24 boda i to je trecina bodova dovoljna za titulu.
Ili pokušati rušenje saveza ili čekati nadležne institucije.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Drago mi je kako Alen Avdić priča ono što i mi ovdje godinama.
Bez obzira na sudijsko četničko navlačenje, omjer plata i prikazanog na terenu nas kao ekipe je 0.
Pričam o zadnje 4 godine, ne samo sad. Spomenuo je Ćalu kako kaže "pa ti za te pare trebaš sam sebi centrirati i zabiti".
Naravno da individualna vrijednost kao i ulaganja ne garantuju uspjeh ali su glavni pokretači ka rezultatu. Tako je uglavnom u čitavoj Evropi, ne moraš osvajati lige prvaka ali najbogatiji su većinom dominantni u svojim ligama. Mi u našoj državi ni drugi nismo godinama već, inače je to bodovna prednost od 25+ bodova.
Želimo da gledamo Sarajevo koje ide naprijed i nabrijane igrače svaku utakmicu kao što je prošla bila, a ne kad dođe sloboda da igrači ne mogu ni šuta uputiti, a ti ne možeš ni gledati ono mrtvilo. Voljni momenat mora biti na maksimumu 24/7, da živiš ovaj klub i za svaku utakmicu, a ne birati koju ćeš igrati 20%, a koju 100%. Niko ni opsovati neće kada izgubite 4-0 ali idete glavom na krampon.
Barem toliko nam možete dati za najveća primanja i najbolje uslove u BiH.
Bez obzira na sudijsko četničko navlačenje, omjer plata i prikazanog na terenu nas kao ekipe je 0.
Pričam o zadnje 4 godine, ne samo sad. Spomenuo je Ćalu kako kaže "pa ti za te pare trebaš sam sebi centrirati i zabiti".
Naravno da individualna vrijednost kao i ulaganja ne garantuju uspjeh ali su glavni pokretači ka rezultatu. Tako je uglavnom u čitavoj Evropi, ne moraš osvajati lige prvaka ali najbogatiji su većinom dominantni u svojim ligama. Mi u našoj državi ni drugi nismo godinama već, inače je to bodovna prednost od 25+ bodova.
Želimo da gledamo Sarajevo koje ide naprijed i nabrijane igrače svaku utakmicu kao što je prošla bila, a ne kad dođe sloboda da igrači ne mogu ni šuta uputiti, a ti ne možeš ni gledati ono mrtvilo. Voljni momenat mora biti na maksimumu 24/7, da živiš ovaj klub i za svaku utakmicu, a ne birati koju ćeš igrati 20%, a koju 100%. Niko ni opsovati neće kada izgubite 4-0 ali idete glavom na krampon.
Potpisujem. Nadam se jednog dana da ćemo i to doživjeti.ErosViverosViv je napisao/la: ↑29 apr 2025, 00:46Drago mi je kako Alen Avdić priča ono što i mi ovdje godinama.
bošnjanin
Pogledas utakmicu borac sloga, i udjes citas evo ova 2 komentara iznad.
Nema logike i veze s vezom.
Nema logike i veze s vezom.
Bravo buraz.ErosViverosViv je napisao/la: ↑29 apr 2025, 00:46Drago mi je kako Alen Avdić priča ono što i mi ovdje godinama.
To je ono što sam ja pisao pred derbi. Nisam ja hejter ili kakim što mi ne merak da pametujem nego je fakat tako. Znam ja da neki ljudi ne mogu to prepoznati a neki i neće od prevelike ljubavi prema klubu da realno sagledaju činjenice.
Sve što si napisao si u pravu 100%.
Nije mi jasno kako možeš izaći na utakmicu i vući se po terenu ko slina a na nekim dugim igraš ko lud. Velika je greška što postoje sigurni i znaju da će igrati orilo - gorilo, to zamjeram Zekiću. Neće više nikad biti ko u vrijeme Hoše, Džene rahmetli, Škore, Obuće, Alena jbg to je na žalost činjenica. Nisu mi jasni igrači da dođeš u klub i zajebavaš se a vidiš dobre transfere, priliku da se dobro prodaš, hajd i nekako ovi na posudbama ali ostali ??? Ako ti je vrhunac karijere FK Sarajajevo onda nešto nije u redu sa tobom. Pogrešna selekcija i blagost prema “svojim” igračima nas ubi. Šatro ne dovodi on igraće a sve ijedan kojeg je doveo zabetonirani u ekipi ne možeš ih Hiltovkom izbit.
- luckystrike
- Kontakt:
Sretan rođendan šefe! U 51. želim ti Kup, a dogodine i Šampionat.
Ti ocigledno nisi u to vrijeme ni pratio Sarajevo , eto oni su se bacali na glavu svaku utakmicu i ginuli.Isti su komentari i tada bili kako je nekad prije bilo bolje i kako su igraci od prije dvadeset godina puno bolji borbeniji itd.Sazg je napisao/la: ↑29 apr 2025, 07:07Bravo buraz.ErosViverosViv je napisao/la: ↑29 apr 2025, 00:46Drago mi je kako Alen Avdić priča ono što i mi ovdje godinama.
To je ono što sam ja pisao pred derbi. Nisam ja hejter ili kakim što mi ne merak da pametujem nego je fakat tako. Znam ja da neki ljudi ne mogu to prepoznati a neki i neće od prevelike ljubavi prema klubu da realno sagledaju činjenice.
Sve što si napisao si u pravu 100%.
Nije mi jasno kako možeš izaći na utakmicu i vući se po terenu ko slina a na nekim dugim igraš ko lud. Velika je greška što postoje sigurni i znaju da će igrati orilo - gorilo, to zamjeram Zekiću. Neće više nikad biti ko u vrijeme Hoše, Džene rahmetli, Škore, Obuće, Alena jbg to je na žalost činjenica. Nisu mi jasni igrači da dođeš u klub i zajebavaš se a vidiš dobre transfere, priliku da se dobro prodaš, hajd i nekako ovi na posudbama ali ostali ??? Ako ti je vrhunac karijere FK Sarajajevo onda nešto nije u redu sa tobom. Pogrešna selekcija i blagost prema “svojim” igračima nas ubi. Šatro ne dovodi on igraće a sve ijedan kojeg je doveo zabetonirani u ekipi ne možeš ih Hiltovkom izbit.
-
- Kontakt:
Kad mi počnu romantiziranje igrača i ekipa od prije uvijek kažem evo ova generacija sad ima priliku osvojit kup a Alen Avdic za nekih desetak godina provedenih u klubu ima dva kupa titule bez.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Mi generalno kao društvo moramo razbijati mitove kako postoje sile koje su nedodirljive i protiv koji se ne vrijedi boriti. Na globalnom planu je to SAD, u našoj državi su to destruktivnci iz S i H faktora. Mi kao neka probosanska strana se ponašamo inferiorno kao da mi tu ništa ne možemo učiniti za sebe. Pa se to sve prelilo i u sport. Niko ne spori javašluk teški, ali sve što se dešava mora biti dupla motivacija dok se stvari ne promijene, a trenutno ne pokazujemo motivaciju koja bi nam bila dovoljna niti da je uređeno sve kao u Engleza a kamoli u ovoj divljni gdje ti moraš biti 3x jači da bi bio konkurentnan.
Moraju se jasno definisati ciljevi i strategije kako doći do željenih rezultata. Utakmica Meljo - Borac je dokaz da ne ide uvijek sve po planu, naše dvije pobjede u BL isto tako, ako hoćemo iskorake ne smije nam više nikad Posušje uzimati 4 boda po sezoni i ekipe koje su već ispale. Nama ovo skraćivanje lige možda i najviše odgovara, jer tradicionalno kuburimo sa manjkom motivacije protiv slabijih ekipa.
Mi kao navijači koji smo na glasu kao veliki kritičari smo dokaz da samo takav pristup i prihvatamo. Keremeh ima jako skroman učinak po broju situacija za gol u kojima se našao, ali se cijeni njegov trud u svakoj utakmici, drago mi je što je to djelomično naplatio baš u derbiju i nadam se da će brzo objava da je produžio ugovor na još 2 godine.
Moraju se jasno definisati ciljevi i strategije kako doći do željenih rezultata. Utakmica Meljo - Borac je dokaz da ne ide uvijek sve po planu, naše dvije pobjede u BL isto tako, ako hoćemo iskorake ne smije nam više nikad Posušje uzimati 4 boda po sezoni i ekipe koje su već ispale. Nama ovo skraćivanje lige možda i najviše odgovara, jer tradicionalno kuburimo sa manjkom motivacije protiv slabijih ekipa.
Mi kao navijači koji smo na glasu kao veliki kritičari smo dokaz da samo takav pristup i prihvatamo. Keremeh ima jako skroman učinak po broju situacija za gol u kojima se našao, ali se cijeni njegov trud u svakoj utakmici, drago mi je što je to djelomično naplatio baš u derbiju i nadam se da će brzo objava da je produžio ugovor na još 2 godine.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: amypitar, HordasFks, OzmoodPinglewood i 78 gostiju.