FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
31
19%
Grupnu fazu
45
28%

Ukupno glasova: 159

EastMadness
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la EastMadness » 29 apr 2025, 08:17

kad ce karte biti u prodaji za finale ?

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 29 apr 2025, 08:24

Zeko87 je napisao/la:
29 apr 2025, 08:06
Mi generalno kao društvo moramo razbijati mitove kako postoje sile koje su nedodirljive i protiv koji se ne vrijedi boriti. Na globalnom planu je to SAD, u našoj državi su to destruktivnci iz S i H faktora. Mi kao neka probosanska strana se ponašamo inferiorno kao da mi tu ništa ne možemo učiniti za sebe. Pa se to sve prelilo i u sport. Niko ne spori javašluk teški, ali sve što se dešava mora biti dupla motivacija dok se stvari ne promijene, a trenutno ne pokazujemo motivaciju koja bi nam bila dovoljna niti da je uređeno sve kao u Engleza a kamoli u ovoj divljni gdje ti moraš biti 3x jači da bi bio konkurentnan.

Moraju se jasno definisati ciljevi i strategije kako doći do željenih rezultata. Utakmica Meljo - Borac je dokaz da ne ide uvijek sve po planu, naše dvije pobjede u BL isto tako, ako hoćemo iskorake ne smije nam više nikad Posušje uzimati 4 boda po sezoni i ekipe koje su već ispale. Nama ovo skraćivanje lige možda i najviše odgovara, jer tradicionalno kuburimo sa manjkom motivacije protiv slabijih ekipa.

Mi kao navijači koji smo na glasu kao veliki kritičari smo dokaz da samo takav pristup i prihvatamo. Keremeh ima jako skroman učinak po broju situacija za gol u kojima se našao, ali se cijeni njegov trud u svakoj utakmici, drago mi je što je to djelomično naplatio baš u derbiju i nadam se da će brzo objava da je produžio ugovor na još 2 godine.
Manje vise to je to sto si napisao, samo sto promjene moraju krenuti sa samog vrha piramide, a to je drzava i njene instittucije, pa kad se dodje do fudbala.
Nadam se isto da ce kyeremehu produziti, bilo bi suludo da pustimo haman jedno klasicno krilo da ode. I ja jos uvijek mislim da bi on po krilu najvise pokazao i da ima jednog ubicu u 16-cu
Zadnja izmjena: boki86, dana/u 29 apr 2025, 08:25, ukupno mijenjano 1 put.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 29 apr 2025, 08:25

Anex je napisao/la:
28 apr 2025, 23:35
Argentina je napisao/la:
28 apr 2025, 23:26
Anex je napisao/la:
28 apr 2025, 23:23

Brzo si zaboravio kako ste Vici balili kitu za pozajmicu i licencu
Koliko smo balili, pokazali smo na Grbavici protiv njih. Za razliku od nekih koji su dali 6 bodova :kafa:
Mi smo ih odbijali u sred Banjaluke i Zrinjskog u Mostaru,sa vama se igramo svaki derbi,dignite spomenik Muftiću što niste poniženi,mi nikome ništa ne dajemo,mi igramo i mi se borimo pa koliko uspijemo to je,a vi samo kuknjava i sadaka,idi jadan opet preračunaj kako možete do titule :urnebes:
Onda nisam pratio istu sezonu, jer u ovoj mojoj je Sarajevo dalo 6 bodova Borcu nedavno. Do mene, pobrkale se sezone onda :rol:
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 29 apr 2025, 08:26

Argentina je napisao/la:
29 apr 2025, 08:25
Anex je napisao/la:
Argentina je napisao/la:

Koliko smo balili, pokazali smo na Grbavici protiv njih. Za razliku od nekih koji su dali 6 bodova :kafa:
Mi smo ih odbijali u sred Banjaluke i Zrinjskog u Mostaru,sa vama se igramo svaki derbi,dignite spomenik Muftiću što niste poniženi,mi nikome ništa ne dajemo,mi igramo i mi se borimo pa koliko uspijemo to je,a vi samo kuknjava i sadaka,idi jadan opet preračunaj kako možete do titule :urnebes:
Onda nisam pratio istu sezonu, jer u ovoj mojoj je Sarajevo dalo 6 bodova Borcu nedavno. Do mene, pobrkale se sezone onda :rol:
De bolan argentina ne spustaj se na nivo ordena i onog meraka, pametniji si ti od toga

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 29 apr 2025, 08:31

Ostani Coricu,sinergija postoji....

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 29 apr 2025, 08:36

tabba77 je napisao/la:
28 apr 2025, 23:21
BungaBum je napisao/la:
28 apr 2025, 19:44
tabba77 je napisao/la:
28 apr 2025, 16:12
Šta bi sa tjeranjem Zekića? Mirvića? Guramo probleme pod tepih zbog pobjede na derbiju.

E moji pitari... :kafa:
Mirvica treba tjerat svaki navijac FK Sarajevo koji zeli dobro klubu.

A zekicu nek se kurca napuse ovi sto misle kontra
Dobar i konkretan razlog tjeranja Mirvića?
Za Mirvića se ne zove tjeranje, jer je lik vlasnik necega, valjda se to zove da ga natjeramo/molimo da nas proda?? :?

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 29 apr 2025, 08:36

boki86 je napisao/la:
29 apr 2025, 08:26
Argentina je napisao/la:
Anex je napisao/la:

De bolan argentina ne spustaj se na nivo ordena i onog meraka, pametniji si ti od toga
Debilima odgovaram jos debilnije. Sa normalnima pricam objektivno.

Tebi npr ne bih nikad rekao za pustanje Sarajeva Borcu, 6 bodova i slicno, jer naravno da to nije uradjeno. Za njega iznad, naravno da jeste i to je jos Sarajevo dalo pare za prolaz u kupu :kafa:
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 29 apr 2025, 08:40

Argentina je napisao/la:
Anex je napisao/la:
Argentina je napisao/la:

Pomislio sam da su tvoji postovi samo trenutno stanje očaja tebe i tebi sličnih nakon što ste saznali i shvatili da će vam FK Sarajevo obezbjediti Europu i tako spasiti sezonu i klub ali izgleda ti ne odustaješ, namještene i dogovorene utakmice su onakve koja je bila sinoć za njih ti ne trebaju Kazlagić i slični.

Kad ti je već ispran mozak i brkaš sezone da te podsjetim, taj tvoj nazovimo klub za koji navijaš je prošle godine otišao u neko selo kod Bijeljine i poglabo qurčinu nekom lokalnom gazdi i još mu da 100 000 KM da bi ostao u Ligi.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 29 apr 2025, 08:41

propoklopac je napisao/la:
29 apr 2025, 08:36
tabba77 je napisao/la:
BungaBum je napisao/la:
28 apr 2025, 19:44

Mirvica treba tjerat svaki navijac FK Sarajevo koji zeli dobro klubu.

A zekicu nek se kurca napuse ovi sto misle kontra
Za Mirvića se ne zove tjeranje, jer je lik vlasnik necega, valjda se to zove da ga natjeramo/molimo da nas proda?? :?
Pa dobro evo, preformulisat ću pitanje, zašto ga molimo da nas proda? :mrgreen:

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 29 apr 2025, 09:07

tabba77 je napisao/la:
29 apr 2025, 08:41
propoklopac je napisao/la:
29 apr 2025, 08:36
tabba77 je napisao/la:

Pa dobro evo, preformulisat ću pitanje, zašto ga molimo da nas proda? :mrgreen:
Evo i ja još ne znam, svi se slazemo da ima tu gre4saka oko njegovih poteza u smislu ljudi s kojim radi, i neke dugoročne vizije za FKS, valjda i za to treba neko ozbiljnije vrijeme, al to je njegova lova njegov izbor. Tesko da ima kamaru likova koji stoje u redu i zele kupiti-ulagati, posebno na cjelokupno okruzenje u BH loptanju.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 29 apr 2025, 09:16

soe je napisao/la:
29 apr 2025, 07:56
Sazg je napisao/la:
29 apr 2025, 07:07
ErosViverosViv je napisao/la:
29 apr 2025, 00:46
Drago mi je kako Alen Avdić priča ono što i mi ovdje godinama.
Bez obzira na sudijsko četničko navlačenje, omjer plata i prikazanog na terenu nas kao ekipe je 0.
Pričam o zadnje 4 godine, ne samo sad. Spomenuo je Ćalu kako kaže "pa ti za te pare trebaš sam sebi centrirati i zabiti".

Naravno da individualna vrijednost kao i ulaganja ne garantuju uspjeh ali su glavni pokretači ka rezultatu. Tako je uglavnom u čitavoj Evropi, ne moraš osvajati lige prvaka ali najbogatiji su većinom dominantni u svojim ligama. Mi u našoj državi ni drugi nismo godinama već, inače je to bodovna prednost od 25+ bodova.
Želimo da gledamo Sarajevo koje ide naprijed i nabrijane igrače svaku utakmicu kao što je prošla bila, a ne kad dođe sloboda da igrači ne mogu ni šuta uputiti, a ti ne možeš ni gledati ono mrtvilo. Voljni momenat mora biti na maksimumu 24/7, da živiš ovaj klub i za svaku utakmicu, a ne birati koju ćeš igrati 20%, a koju 100%. Niko ni opsovati neće kada izgubite 4-0 ali idete glavom na krampon.
Barem toliko nam možete dati za najveća primanja i najbolje uslove u BiH.
Bravo buraz.
To je ono što sam ja pisao pred derbi. Nisam ja hejter ili kakim što mi ne merak da pametujem nego je fakat tako. Znam ja da neki ljudi ne mogu to prepoznati a neki i neće od prevelike ljubavi prema klubu da realno sagledaju činjenice.
Sve što si napisao si u pravu 100%.
Nije mi jasno kako možeš izaći na utakmicu i vući se po terenu ko slina a na nekim dugim igraš ko lud. Velika je greška što postoje sigurni i znaju da će igrati orilo - gorilo, to zamjeram Zekiću. Neće više nikad biti ko u vrijeme Hoše, Džene rahmetli, Škore, Obuće, Alena jbg to je na žalost činjenica. Nisu mi jasni igrači da dođeš u klub i zajebavaš se a vidiš dobre transfere, priliku da se dobro prodaš, hajd i nekako ovi na posudbama ali ostali ??? Ako ti je vrhunac karijere FK Sarajajevo onda nešto nije u redu sa tobom. Pogrešna selekcija i blagost prema “svojim” igračima nas ubi. Šatro ne dovodi on igraće a sve ijedan kojeg je doveo zabetonirani u ekipi ne možeš ih Hiltovkom izbit.
Ti ocigledno nisi u to vrijeme ni pratio Sarajevo , eto oni su se bacali na glavu svaku utakmicu i ginuli.Isti su komentari i tada bili kako je nekad prije bilo bolje i kako su igraci od prije dvadeset godina puno bolji borbeniji itd.
Ma kod nas je uvijek ista prica, uvijek se oni stari romantizuju. U doba Avdica i Skore se pricalo o Papetu i pokojnom Keliju, u doba Benke i Stojceva ("sestar") pricalo se o Zeki i Obuci, sad se prica o Benki i Rahmanovicu itd. Borba i bacanje na glavu mogu prolazit do jedne tacke, i to u situacijama kad si underdog pa se napnes da skines bodove favoritu. Bas ovaj Avdic je u jednom drugom podcastu prije par godina pricao kako im je jednom prilikom Granov (mislim da je on tad bio u upravi) obecao premije po 1000 KM da dobiju Zelju (u doba kad je milja bila kao sad 10). Za njim u svlacionicu udje Celo Bajramovic i obeca i on po milju. Kaze, Krupinac rece, za 2 milje ja cu ih pojest na terenu. Rezultat - 1:1. Bacas se na glavu da zaustavis boljeg od sebe, sto je Zeljo tad bio. Kao sto oni nama bacanjem na glavu uzmu bodove na derbijima zadnjih par godina.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 29 apr 2025, 09:22

jurisicduska je napisao/la:
29 apr 2025, 08:03
Kad mi počnu romantiziranje igrača i ekipa od prije uvijek kažem evo ova generacija sad ima priliku osvojit kup a Alen Avdic za nekih desetak godina provedenih u klubu ima dva kupa titule bez.
Cijenim svakog bivseg igraca koji je ostavio trag,ti momci su mi obiljezili odrastanje uz FKS ali vala su se i blamirali.Iako sam bio tinejdzer srednjoskolac pamtim dosta i majstorija i teski poraza.
Po pricama reklo bi se da smo tada bili Bayern lige a daleko od toga.Od 95 do 2013(dolazak investitora) osvojili smo 6 pehara(4 kupa,2 titule)dakle za 18 godina od moguci 36 pehara uzeli smo samo 6
U Evropi izuzev Genka nista znacajno,mozda bi jos izdvojio Helsinborg i Levski.

Od dolaska Tana isto tako 6 pehara(3 kupa,3 titule)uz to izgubili smo 2 finala,imamo 1 otetu titulu i ove godine imamo priliku za novi pehar.Dakle isti broj pehara i dosta bolji dojam za 7 godina manje,napravili brutalne izlazne transfere a ono najbolje tek dolazi,dobro uozbiljili akademiju i doveli je do toga da je najbolja u drzavi,razvili ozbiljan skauting tim koji niko u ligi nema.
Zamjerka ostaje ta Evropa i stadion...

Realno nismo mi navikli na neku dominaciju,mi smo teska liga u kojoj ti pare ne znace nista puno ako te savez terorise.Naredne 4 godine uopste ne treba uzimati u prosjek jer titule ne mozemo osvojiti.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 29 apr 2025, 09:47

NajvecaRadosti je napisao/la:
29 apr 2025, 09:22
jurisicduska je napisao/la:
29 apr 2025, 08:03
Kad mi počnu romantiziranje igrača i ekipa od prije uvijek kažem evo ova generacija sad ima priliku osvojit kup a Alen Avdic za nekih desetak godina provedenih u klubu ima dva kupa titule bez.
Cijenim svakog bivseg igraca koji je ostavio trag,ti momci su mi obiljezili odrastanje uz FKS ali vala su se i blamirali.Iako sam bio tinejdzer srednjoskolac pamtim dosta i majstorija i teski poraza.
Po pricama reklo bi se da smo tada bili Bayern lige a daleko od toga.Od 95 do 2013(dolazak investitora) osvojili smo 6 pehara(4 kupa,2 titule)dakle za 18 godina od moguci 36 pehara uzeli smo samo 6
U Evropi izuzev Genka nista znacajno,mozda bi jos izdvojio Helsinborg i Levski.

Od dolaska Tana isto tako 6 pehara(3 kupa,3 titule)uz to izgubili smo 2 finala,imamo 1 otetu titulu i ove godine imamo priliku za novi pehar.

Dakle isti broj pehara i dosta bolji dojam za 7 godina manje,napravili brutalne izlazne transfere a ono najbolje tek dolazi,

dobro uozbiljili akademiju i doveli je do toga da je najbolja u drzavi,razvili ozbiljan skauting tim koji niko u ligi nema.
Zamjerka ostaje ta Evropa i stadion...

Realno nismo mi navikli na neku dominaciju,mi smo teska liga u kojoj ti pare ne znace nista puno ako te savez terorise.Naredne 4 godine uopste ne treba uzimati u prosjek jer titule ne mozemo osvojiti.

mozda i najvazniji period i trenutak za nas i nas Klub. Do nas je iskljucivo kako cemo ovo sve gurati, hoce li biti podrske ili cemo kao preslikano iste greske napraviti.

A moglo je tim putem lahko krenuti da ne uzesmo u BL i derbi.. ili cemo procepiti i probiti led ili cemo zauvijek ostati po nas, zacaranom krugu...
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 29 apr 2025, 09:48

EastMadness je napisao/la:
29 apr 2025, 08:17
kad ce karte biti u prodaji za finale ?
U prodaji su online
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 29 apr 2025, 10:40

Svaka generacija od 1997 do 2010 bi rasturila današnju i one unazad četiri godine, prvo što bi ih prebila na terenu i pokazala šta je dres FK Saeajevo a zatim bi im i ogadila fudbal.

Predstavljate tadašnje trofeje KUP-a kao nešto bezznačajno a trenutni kao trofej Lige Prvaka.

Alena Avdića ste u stanju popljuvat i minimizirati njegov doprinos klubu jebbalavas newera u pakaš.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 29 apr 2025, 10:48

Nikad prije nisi imao situaciju da se istovremeno moras boriti protiv dva politicka projekta. Prije je bilo odlicnih ekipa, koje su i sudije poprilicno gurale. Medjutim, ovo danas je sistemsko guranje dva kluba uz sabotiranje drugih po potrebi.

Period od 2013. godine je najtrofejniji u historiji kluba, gdje matematika ne laze. Jako se tesko izboriti s mnogim stvarima u ovom trenutku. Da svi imaju jednak tretman utrka za titulu bi bila ravnopravna izmedju tri ekipe. Ovako je to jako tesko, gdje prakticno moras svaku utakmicu odigrati na nivou i biti bolji za 2-3 gola. Kakve li bi samo kradje dozivljavali da smo i dalje u trci za prvaka.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 29 apr 2025, 10:59

AVNOJ je napisao/la:
29 apr 2025, 10:40
Svaka generacija od 1997 do 2010 bi rasturila današnju i one unazad četiri godine, prvo što bi ih prebila na terenu i pokazala šta je dres FK Saeajevo a zatim bi im i ogadila fudbal.

Predstavljate tadašnje trofeje KUP-a kao nešto bezznačajno a trenutni kao trofej Lige Prvaka.

Alena Avdića ste u stanju popljuvat i minimizirati njegov doprinos klubu jebbalavas newera u pakaš.
Svaki pehar je bitan podjednako i ide u historiju kluba ali trenutni kup bi apsolutno bio kao liga prvaka i mozda najteze izboren pehar decenijama unazad iz milion razloga.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 29 apr 2025, 11:03

AVNOJ je napisao/la:
29 apr 2025, 10:40

1
Ma ne pljuje niko Avdica, meni licno jedan od najdrazih igraca koji su nosili bordo dres, nego je zanimljivo uvijek to romantiziranje starih. Ja bas mislim da nijedna stara generacija ne bi dobila nijednu novu, cisto iz razloga jer je fudbal (posebno kod nas) daleko ozbiljniji. Poznata nam je svima prica kako su Biscevic i ekipa htjeli da napiju Matka pa ih on poslije pijancenja noc prije, u zubima nosio na derbiju. Danas je to nemoguce, igracima se kontrolise svaka unesena kalorija, karantin prije utakmice, fizicki su prespremni. Sve je bas napredovalo, samo sto se sve vise gleda statistika i brojke nego "eye test". Pa je fudbal ruzniji al efektivniji nego prije.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 29 apr 2025, 11:10

soe je napisao/la:
29 apr 2025, 07:56
Sazg je napisao/la:
29 apr 2025, 07:07
ErosViverosViv je napisao/la:
29 apr 2025, 00:46
Drago mi je kako Alen Avdić priča ono što i mi ovdje godinama.
Bez obzira na sudijsko četničko navlačenje, omjer plata i prikazanog na terenu nas kao ekipe je 0.
Pričam o zadnje 4 godine, ne samo sad. Spomenuo je Ćalu kako kaže "pa ti za te pare trebaš sam sebi centrirati i zabiti".

Naravno da individualna vrijednost kao i ulaganja ne garantuju uspjeh ali su glavni pokretači ka rezultatu. Tako je uglavnom u čitavoj Evropi, ne moraš osvajati lige prvaka ali najbogatiji su većinom dominantni u svojim ligama. Mi u našoj državi ni drugi nismo godinama već, inače je to bodovna prednost od 25+ bodova.
Želimo da gledamo Sarajevo koje ide naprijed i nabrijane igrače svaku utakmicu kao što je prošla bila, a ne kad dođe sloboda da igrači ne mogu ni šuta uputiti, a ti ne možeš ni gledati ono mrtvilo. Voljni momenat mora biti na maksimumu 24/7, da živiš ovaj klub i za svaku utakmicu, a ne birati koju ćeš igrati 20%, a koju 100%. Niko ni opsovati neće kada izgubite 4-0 ali idete glavom na krampon.
Barem toliko nam možete dati za najveća primanja i najbolje uslove u BiH.
Bravo buraz.
To je ono što sam ja pisao pred derbi. Nisam ja hejter ili kakim što mi ne merak da pametujem nego je fakat tako. Znam ja da neki ljudi ne mogu to prepoznati a neki i neće od prevelike ljubavi prema klubu da realno sagledaju činjenice.
Sve što si napisao si u pravu 100%.
Nije mi jasno kako možeš izaći na utakmicu i vući se po terenu ko slina a na nekim dugim igraš ko lud. Velika je greška što postoje sigurni i znaju da će igrati orilo - gorilo, to zamjeram Zekiću. Neće više nikad biti ko u vrijeme Hoše, Džene rahmetli, Škore, Obuće, Alena jbg to je na žalost činjenica. Nisu mi jasni igrači da dođeš u klub i zajebavaš se a vidiš dobre transfere, priliku da se dobro prodaš, hajd i nekako ovi na posudbama ali ostali ??? Ako ti je vrhunac karijere FK Sarajajevo onda nešto nije u redu sa tobom. Pogrešna selekcija i blagost prema “svojim” igračima nas ubi. Šatro ne dovodi on igraće a sve ijedan kojeg je doveo zabetonirani u ekipi ne možeš ih Hiltovkom izbit.
Ti ocigledno nisi u to vrijeme ni pratio Sarajevo , eto oni su se bacali na glavu svaku utakmicu i ginuli.Isti su komentari i tada bili kako je nekad prije bilo bolje i kako su igraci od prije dvadeset godina puno bolji borbeniji itd.
Vidi buraz,
Sarajevo pratim aktivno od 1985 godine, možda na 10 utakmica nisam bio za sve te godine do 2018 od kada više ne živim u Sarajevu. Od 1985 do 1990 trenirao i igrao za selekcije kluba. Od samog nastajanja Hordi usko povezan sa kompletnim vodstvom i organizacijom. Nakon rata igrao mali fudbal a posle vodio jednu uspiješnu ekipu. Prijatelj sa Čalom, Husrefom, Čalom Aldinom, Tošom, Dženom rahmetli, Zijom, Zekom, Durom …
Od 1996 do 2018 radio na televiziji između ostalog i za sportsku redakciju.
Može biti da se ne razumijem ali pratio jesam sigurno 😉😉😉

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 29 apr 2025, 11:22

kad je tako ne sapunjaj dasku Zekicu, nije zasluzio.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”