Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ponovo infantilni pokušaji humora nakon zakucavanja. Déjà vu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
https://www.facebook.com/share/v/1AdzBL ... tid=qi2Omg
Sloboda prošle godine, Stupčanica ove, gore nego Gigović i kradja u PL 10 puta, ali kao i Sloboda buniti će se za istu stvar tj sudjenje ako udju u PL a ušli na neregularan način uz ofirnije sudjenje nego kod ovih kriminalaca sudija iz Premijer lige.
Sloboda prošle godine, Stupčanica ove, gore nego Gigović i kradja u PL 10 puta, ali kao i Sloboda buniti će se za istu stvar tj sudjenje ako udju u PL a ušli na neregularan način uz ofirnije sudjenje nego kod ovih kriminalaca sudija iz Premijer lige.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
TIK TAK TIK TAK kad se gasi Sarajevo znal se sta??
U ovoj ligi pored sudija pitanje je bil City bio prvak.TIK TAK TIK TAK

U ovoj ligi pored sudija pitanje je bil City bio prvak.TIK TAK TIK TAK
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kakva je porodična atmosfera?
- bromazepam
- Kontakt:
Hajde navedi utakmice gdje je Sloboda nekog "pokrala" prošle sezone.avenija je napisao/la: ↑29 apr 2025, 11:33https://www.facebook.com/share/v/1AdzBL ... tid=qi2Omg
Stupčanica je i prošle godine imala pomoć sudija al su ispušili u obje utakmice s nama i dokazali da nemaju šta da traže u PL.
Citam zadnje dvije stranice i ne mogu da vjerujem da ovo sa kobilje glave i dalje spominju derbi i slave pobjedu, al onda se sjetih da nas nisu dobili od 2023. i da im je pobjede protiv Želje sve u zivotu, tako da ih donekle i razumijem. 

-
- Kontakt:
A bili ste se digli moras priznati
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Šteta što nije bilo neriješeno da i vi imate sta proslaviti.
Pitari kako ste samo bezobrazni, čuj slave pobjedu u derbiju, kako ste iskompleksirani joj pitari joooj 

MNON
Zamislite neku evropsku ekipu, najskuplju u ligi, sa igračima koji imaju ubjedljivo najveća primanja - da slavi finale kupa i eventualno osvajanje kupa predstavlja kao osvajanje lige šampiona.
Znam, ni ja to ne mogu zamisliti.
Kako su samo zglajzali.
Znam, ni ja to ne mogu zamisliti.
Kako su samo zglajzali.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Shategabri
- Kontakt:
A vama kao nije? Kakva je to priča?
Pa nije vam ništa drugo ni ostalo nego da nam probate otkinuti bod na derbiju.
Pazi ti priče, nismo ih dobili od 2023., čovjek bi rekao oni nas dobijaju redovno i od tad su nas bar triput klepili.
Koševo Zapad
Nismo vas dobili od 2023, a vi nas dobili odmah pocetkom marta 2024. godine, ovako si napisao kao da smo mi zadnji put uzeli derbi 2013. godine i onda izgubili svaki naredni.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Kako je napis'o ovo od 2023. rekao bi čovjek da je u pitanju od 2003. 

-
- Kontakt:
Ma zamaraju se stvarima koje nisu bitne,nek se zamaraju savezom i Vicom bolje nego ovim glupostima ili 15 godina sto nista osvojili nisu i sto nisu bitni i bilo kojoj sferi,ko je koga pobijedio u ovoj situaciji u kojoj se nalazi liga nije uopste bitno.
Pitari su se prepali ko nikad, pa su sad zglajzali hahahahahahaha
Kakva šizofrena cijepanja
Kakva šizofrena cijepanja
MNON
-
- Kontakt:
Znaci sto kaze Husic liga je vec isplanirana za ove 4 godine i za 4 naredne,to treba da vas brine sve a ne ove gluposti koje sad nisu bitne,bile bi bitne da je liga normalna i da se klubovi takmice,ovo nije takmicenje vec kriminal gdje ti odredjuju koji mozes da budes na tabeli,treba prekinut ligu i raditi na tome da nas suspenduju sto duze,izbit pare Vici i ostalim zlotvorima. Pitanje je dana kad ce debilni narod i klubovi shvatiti sve ovo,kao i uvijek kasno sve vide,naravno vecina medija samo pametno cuti,negdje drugo ovako da se krade izbila bi revolucija.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- OldTownDistrict
- Kontakt:
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kao što rekoh, puno lupetaju za nekog ko će svim srcem bodriti bordo boje u finalu. Meni da je u zadnjih 5 derbija golman najbolji igrač ekipe, zapitao bih se i gledao samo svoj klub.
-
- Kontakt:
Razlika u budžetima je 2-3 miliona nije 800.
Jedna bitna razlika je sto Sarajevo finansira akademiju i 100 dječaka i 20 zaposlenika a vi od iste generisete prihode.
Kad stavimo sve na vagu, s obzirom koliko ste dali na plate i koliko ste se zadužili i da niste prihodovali ništa od transfera i ništa od europe a mi 10+ miliona km od tog onda jasno vidimo Ko je gdje i kakva mu je sezona.
U ovim okolnostima Kup je kao titula prvaka i svi mi to dobro ovdje znamo. Bolje nije moglo. Na zelenom terenu uz fer suđenje mi bi bili također i prvaci a s obzirom da se ne igra fudbal nego neki drugi sport nismo.
Dok s druge strane vas nisu zakinuli 1 bod , probali su 2 puta da ne bude poslije nabrajanja , a opet ste tu gdje jeste uz ogroman budžet. Siroki s 3 puta manjim budžetom i juniorima je ostvario bolje rezultate ove godine.
Kup je jako bitno takmicenje , ne bi pobjednik kupa igrao Europu da nije.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: svrakino1921 i 22 gosta.