Realno brate sramota za oba sarajevska kluba da im je plasman za kvalifikacije neki uspjeh
Mislim jeste to fino ali grupna faza, trofeji treba da budu ambicije
Realno brate sramota za oba sarajevska kluba da im je plasman za kvalifikacije neki uspjeh
Amar Osima ste javno pljunuli onom porukom s juga . Kod nas pišu po fb i forumu to može svako pisati , čovjek najtrofejni trener , ponizili ste ga kao nikog .
Zamisli tek vas koji potrošite i svoje milione i tuđe i želja vam bod protiv nas a više ne može ni to a o trofejima i borbi za iste ste u nivou sa Slogom
Mit je univerzalan pojam.
To je razlika izmedju nas i vas.
bukvalno, a pola njih se smijalo dok su nas krali i iživljavali se nad nama...
Jesmo li nagurali 50 miliona minusaVirtu4l je napisao/la: ↑29 apr 2025, 14:49
Pazi, oni da se plasiraju u grupe lige šampiona, vlasnici ne mogu vratiti uloženi novac. Tu priča počinje i završava.
Alen i Sanel su sinoć samo potvrdili ono što svi mi znamo, da su plate u Sarajevu ubjedljivo najveće u ligi, veće i od onih u Borcu i Zrinjskom. I pored tolikih primanja, za šampionom su u četiri sezone zaostali preko 100 bodova.
Što se tiče tih prodaja igrača, to ti znači samo jedno - da vlasnik ne mora baš toliko često da zavlači ruku u sopstveni džep i da će se usporiti rapidan rast minusa koji se pravi.
Stvarno misliš da vlasnici gube milione na FK Sarajevo ??Virtu4l je napisao/la: ↑29 apr 2025, 14:49
Pazi, oni da se plasiraju u grupe lige šampiona, vlasnici ne mogu vratiti uloženi novac. Tu priča počinje i završava.
Alen i Sanel su sinoć samo potvrdili ono što svi mi znamo, da su plate u Sarajevu ubjedljivo najveće u ligi, veće i od onih u Borcu i Zrinjskom. I pored tolikih primanja, za šampionom su u četiri sezone zaostali preko 100 bodova.
Što se tiče tih prodaja igrača, to ti znači samo jedno - da vlasnik ne mora baš toliko često da zavlači ruku u sopstveni džep i da će se usporiti rapidan rast minusa koji se pravi.
53,4 miliona je bilo po posljednjem finansijskom izvještaju. Gubici u rangu Rudnika u Zenici ili Aluminija.
bordobijeli je napisao/la: ↑29 apr 2025, 14:55Stvarno misliš da vlasnici gube milione na FK Sarajevo ??
Ljudi se bave biznisom ( Mirvic i Tan ) nisu levati da ulažu u nešto što će gubiti novac .
Znaci raspadamo se , nisam to znao .Virtu4l je napisao/la: ↑29 apr 2025, 14:58bordobijeli je napisao/la: ↑29 apr 2025, 14:55Stvarno misliš da vlasnici gube milione na FK Sarajevo ??
Ljudi se bave biznisom ( Mirvic i Tan ) nisu levati da ulažu u nešto što će gubiti novac .
Uopšte ne treba da misliš, ni ti ni ja, sve piše na klupskom sajtu.
Tan nije levat, on se riješio tog gubitaša čim je shvatio u kojem pravcu će da ide. Za to se zahvalite Ibrakoviću i Selimoviću. Mirvić mi djeluje kao da ipak jeste levat, uzeo je vruć krompir kojeg se sad ne može tako lako riješiti.
Trenutno korisnika/ca: denimen99, Hajdeee, laszlo, mamonelafo, rishovski, Shategabri i 35 gostiju.