Retard
Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kakav video
Ostani covjece sta ces tamo u onu ciganstinu
Jaoj ljudi kakav osjećaj...
Naježio sam se... Kakav klub!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pocelo je

Bilo je i vrijeme
smijesno da nakon ovako “laganje” titule svi osjecamo da se ekipa može dosta popraviti ali tako je. Ako odradimo dobar rok mogli bi imati dobre 2-3 godine.
- sarajevskiMarlboro
- Kontakt:
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- JayCatwright
- Kontakt:
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Brate mili kakva atmosfera, kakvo navijanje, kakav klub. Naježio sam se.
Jedva čekam sljedeće putovanje u Liverpool, ako Bog da

Ne postoji mjesto na svijetu poput Anfielda

"Ovo je isto jeza

From here:
To here:
To here:
Svaka cast Slotu, ne vjerujem da bi mnogo trenera doslo u novu ekipu i odradilo predsezonu i transfer rok bez da pojaca tim s nekoliko igraca koji odgovaraju njegovoj filozofiji. Trebalo je mnogo hrabrosti a malo ega da se nastavi s timom kakav jeste. Velike zasluge idu i njegovom staffu koji je zaduzen za fizicku spremu igraca, s malom rotacijom izbjegli smo vece i dugotrajnije krize s povredama.
Nadam se da ce do kraja sezone pruziti sansu igracima koji su manje igrali cisto da se vidi na cemu su za buducnost a i da barem dio prvotimaca malo odmori.
Nadam se da ce do kraja sezone pruziti sansu igracima koji su manje igrali cisto da se vidi na cemu su za buducnost a i da barem dio prvotimaca malo odmori.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nadam se da ce do kraja sezone Chiesa,Harvey,Bradley i Quansah dobiti sto vise minuta.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Chiesa je bas tretiran lose, iako mislim da mu je sad svejedno da li ce igrati jer svjestan je da nece utjecati na bilo sta do kraja sezone ali mogao je dobiti sansu da starta par ovih tekmi do kraja da se ispise iz sezone ili kluba kako treba, jedna od rijetkih zamjerki Slotu. Vidjelo se na proslavi titule da je ne osjeca niti dozivljava kao svoju sto je sasvim normalno. Steta jer je to dobar igrac, a sta se desavalo u pozadini to samo Slot zna.
Kakav gol Hende je ovo bio 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.