FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
36
23%
2. Borbu za Evropu
79
49%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 160

Pablo11
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Pablo11 » 29 apr 2025, 14:38

MrAmarOsim je napisao/la:
29 apr 2025, 12:23
Kolike su šanse za Šehića, Radonju i Graovca? Također ne viđoh da je puno ljudi komentarisalo Ćemana, po meni jedan od konstantnijih golmana u ligi, dugo je u Igmanu, a sasvim je dobar. Zadnja linija
Ćeman/Abdulahović
Radonja - Graovac - Karamarko - Šehić, uz Radinovića, Odinaku i još neke na klupi mi se mnogo više sviđa od ove trenutne. Muftića ne računam jer bi se eto trebao prodati na ljeto.
Bile su naznake za Graovca, ali bas tesko.
Fk Željezničar.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 29 apr 2025, 14:54

Opet se guraju u kadar igrači iz Goška, Posušja i Širokog, ne sviđa mi se ovo nimalo, ranija iskustva nas nisu ništa naučila. Nikad od nas ozbiljnog kluba.
mosa lošmi stićko tit-ula!

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 29 apr 2025, 15:13

Pablo11 je napisao/la:
29 apr 2025, 14:38
MrAmarOsim je napisao/la:
29 apr 2025, 12:23
Kolike su šanse za Šehića, Radonju i Graovca? Također ne viđoh da je puno ljudi komentarisalo Ćemana, po meni jedan od konstantnijih golmana u ligi, dugo je u Igmanu, a sasvim je dobar. Zadnja linija
Ćeman/Abdulahović
Radonja - Graovac - Karamarko - Šehić, uz Radinovića, Odinaku i još neke na klupi mi se mnogo više sviđa od ove trenutne. Muftića ne računam jer bi se eto trebao prodati na ljeto.
Bile su naznake za Graovca, ali bas tesko.
Graovac bi baš mnogo donio sa svojim iskustvom.

Za Eldara sam se izgleda zeznuo. Ističe mu posudba u Pardubicama ove sezone ali nikada nije zvanično objavljeno do kada je potpisao za Banik Ostravu (Izgleda da ima još godina dana ugovora). Mada, ne znam koliko računaju na njega u Baniku, možda ga dovesti na posudbu jer mislim da mu to ne gine i sljedeće sezone.

Do prije pet utakmica je bio standardan ali u zadnjih pet je na klupi u Pardubicama. Ove sezone je odigrao 23/30 utakmica i u 18 bio starter.

Što se tiče Radonje njemu ugovor sa AEK-om definitivno ističe 30 juna 2025. Ovu sezonu je odigrao na posudbi u PAS Lamia. Kakvu su planovi AEK-a sa njim teško je reći. Ne bi bilo loše pokušati ga oteti. Heh. Ove sezone odigrao 22/26 utakmica i bio starter u 14.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 29 apr 2025, 16:43

1921boy je napisao/la:
29 apr 2025, 14:54
Opet se guraju u kadar igrači iz Goška, Posušja i Širokog, ne sviđa mi se ovo nimalo, ranija iskustva nas nisu ništa naučila. Nikad od nas ozbiljnog kluba.
Koliko para toliko muzike ali mislim da to spominješ prvenstveno što je Denis sa tog kraja.

Ako se dobro sjećam, prije dolaska kod nas, u GOŠK-u su igrali pored dana Lagumdžije još Matej Rodin i Dženan Haračić. Za Mateja uzesmo i neke pare a mislim da je Haračić pošteno odradio svoj staž. Mislim, koliko je mogao.

Da je neki naš igrao za Posušje prije nego kod nas se ne sjećam a za Široki su, pored Markovića, igrali Goran Zakarić, Ivan Crnov i Ivan Miličević. Etu i tu smo na Goranu uzeli neku lovu.

Mslm, kakve veze odakle dolazi i kako se zove ako je dobar igrač. Ili ima?

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 29 apr 2025, 16:55

Levin je napisao/la:
29 apr 2025, 16:43
1921boy je napisao/la:
Koliko para toliko muzike ali mislim da to spominješ prvenstveno što je Denis sa tog kraja.

Ako se dobro sjećam, prije dolaska kod nas, u GOŠK-u su igrali pored dana Lagumdžije još Matej Rodin i Dženan Haračić. Za Mateja uzesmo i neke pare a mislim da je Haračić pošteno odradio svoj staž. Mislim, koliko je mogao.

Da je neki naš igrao za Posušje prije nego kod nas se ne sjećam a za Široki su, pored Markovića, igrali Goran Zakarić, Ivan Crnov i Ivan Miličević. Etu i tu smo na Goranu uzeli neku lovu.

Ja ne znam jel pojedini ovdje se prave ludi ili uopste ne prate ligu i situaciju s transferima.
Logicno da ce ekipa s nasim budzetom dovoditi igrace iz plbih ili iz 2.HNL.
Nama je misao imenica da dovedemo igraca koji je rezerva u Rijeci, Dinamu ili Hajduku.
Tj.ne samo nama, nego svakoj ekipi iz plbih.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 29 apr 2025, 17:27

19vendetta87 je napisao/la:
29 apr 2025, 16:55
Levin je napisao/la:
1921boy je napisao/la:

Ja ne znam jel pojedini ovdje se prave ludi ili uopste ne prate ligu i situaciju s transferima.
Logicno da ce ekipa s nasim budzetom dovoditi igrace iz plbih ili iz 2.HNL.
Nama je misao imenica da dovedemo igraca koji je rezerva u Rijeci, Dinamu ili Hajduku.
Tj.ne samo nama, nego svakoj ekipi iz plbih.
Slazem se brate medjutim ne moramo dovesti te igrace
Evo Zrinjski dovede Topica iz Rudesa, Pranjica iz Jaruna, Ivancic bez kluba bioo, juniore Dinama i naprave strasnu ekipu

Evo Olimpiji Doffo iz Tuzla City jedan od najboljih igraca
Gledaj Dudica sta radi sa Cosicem, Zeljkovicem…

Evo Dinamo dovede iz Sucica, Sutala iz BiH i najbolji budu
Pogledaj Rijeku Jankovic, Gojak, Menalo, Radeljuc, Zlomislic sve iz BiH
Evo Rozic bio pred nosom i mi dovedemo Mircevskog koji je stariji 7 godina

Treba znati skautirat i formirati komapktnu ekipu
Ima i u BiH igraca sigurno i ne treba puno sa strane dovodiiti
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 29 apr 2025, 17:43

Evo malog nek ga dovedu 19 godina ima
Igra desnog i lijevog beka
Protiv Francuske i Austrije bio je jedan od najbolji za u21 repku

U Austrijskoj cvajti ima dosta dobrih igraca za nase lige
Plavcic (20) - Lafnitz
Mustafic (19) - Sturm II

Ima taj Radonja (23) iz Lamie, Sehic (24) Pardubice
Mozemo jako dobro nadograditi ekipu samo pametno
Mozemo i malog Bristrica (22) dovesti za napadaca
Gledao sam ga protiv Shaktara bas je dobro igrao

Evo ovog sam govorio da dovedu prije dvije godine
Mogli smo ga dovesti sta smo polovnjaka isplacali

slika

Potpisao za Rapid Bukurest za milion eura
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

linija16bbb
Kontakt:

Post Postao/la linija16bbb » 29 apr 2025, 18:00

Nedo Turkovic rekao 90% da ce Dangubic otici na kraju sezone.

Ja iskreno mislim da ako Denis kaze da moze dati ruke, onda ga treba ostaviti. Svidja mi se njegovo pozicioniranje na terenu, osjecaj za loptom i trk. Naravno, bio je doveden da zabija, ali zbog njega je krpic zabio 11 golova. Krpic je trazio konkurenciju, i to ga je uzdiglo. Malo nelogicno za izjaviti, ali realno je tako.

ako je tako da dangubic nece produziti ugovor, ako budemo prodali muftu jabera karamarka, sporazumno raskinuli ugovore koji su stetni po klub (los omjer ulozeno/dobijeno), mi moramo onda i po minimalno 2 igraca za svaki dio terena. Beka oba, stopera 2, 2 vezna, 2 krila, 10ka i spic.
kako da te ne volim

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 29 apr 2025, 18:30

linija16bbb je napisao/la:
29 apr 2025, 18:00

Ja iskreno mislim da ako Denis kaze da moze dati ruke, onda ga treba ostaviti. Svidja mi se njegovo pozicioniranje na terenu, osjecaj za loptom i trk. Naravno, bio je doveden da zabija, ali zbog njega je krpic zabio 11 golova. Krpic je trazio konkurenciju, i to ga je uzdiglo. Malo nelogicno za izjaviti, ali realno je tako.

ako je tako da dangubic nece produziti ugovor, ako budemo prodali muftu jabera karamarka, sporazumno raskinuli ugovore koji su stetni po klub (los omjer ulozeno/dobijeno), mi moramo onda i po minimalno 2 igraca za svaki dio terena. Beka oba, stopera 2, 2 vezna, 2 krila, 10ka i spic.
Ma Dangubic je strasan igrac.
Fk Željezničar.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 29 apr 2025, 18:59

Coric ima jako cudan nacin razmisljanja sto se tice mladih igraca i njihovog razvoja. Primjer je recimo Sabic, momak odigra vrhunsko poluvrijeme protiv Nja i naredne dvije utakmice kao nagradu presjedi na klupi. Nakon toga dobije 79' minuta protiv Radnika i onda naredne cetiri tekme odigra cak dvije minute. Protiv Igmana on i Foco donesu neku zivost u igri, narednu tekmu protiv Goska odigra 90 minuta gdje ga salta od desnog krila do lijevog beka,.odigra protiv Zrinjskog 17' i naredne dvije tekme bez minute na terenu.

Lausevic, donese nam bod protiv Posusja i kao nagradu na naredne tri utakmice dobije cak 2' ukupno. Onda dobije 45' protiv Igmana i naredna tekma opet bez minuta. Onda odigra korektno protiv Borca, imao je predasistenciju :mrgreen: za nas prvi gol i kao nagradu na narednoj tekmi opet bez odigrane minute na terenu.

Jos gora prica je sto se tice Foce, donese neku zivost protiv Igmana, dobije 20 minuta protiv Goska narednu tekmu i onda nema vise ni minute odigrane.

Ono, nemam licencu :mrgreen: ali ovako se mladi igraci ne razivaju nego bi trebali imati kontinuitet i barem 15-- 20 minuta po utakmici, da malo udju u ritam. Ja to ne vidim, a to bas pratim. Ako ne moze da igra u PL posalji ga negdje gdje ce konstantno igrati ( ako je potencijal ). Niko nije postao igrac grijuci klupu. Nikada.

Dalje, previse se salta ionako nesigurna odbrana, Doslovno deset igraca se promijenilo na cetri pozicije ( i to ubrajam Lagumdziju i Sabica ) i non stop se saltaju i mijesaju. To isto niko ne primjecuje:

Radnik ( Markovic, Karamarko, Mahmic, Odinaka ),
Posusje ( Markovic, Karamarko, Sukilovic, Odinaka ),
Siroki ( Markovic, Karamarko, Sukilovic, Galic ),
Igman ( Markovic, Cavnic, Mahmic, Galic ),
Gosk ( Markovic, Mahmic, Cavnic, Odinaka )
Siroki ( Markovic, Karamarko, Sukilovic, Galic )
Zrinjski ( Markovic, Karamarko, Sukilovic, Galic )
Borac ( Radinovic, Mahmic, Cavnic, Galic )
Nja ( Markovic, Mahmic, Cavnic, Galic )

Kaze nesigurni, ma nemoj, pa nije soker da ubacis igraca i on se odmah uigra. Pored toga, a o tome sam vec pisao, nasa najbolja defanzivna utakmica je bila ona protiv Borca, kada smo igrali sa blokom ispred odbrane i na taj nacin prikrili sporost nasih stopera i od toga je Denis, ponovo, odustao na derbiju i rezultat smo vidjeli, al se **** mater odbrani, a ne Denisu koji ih je tako postavio,.nisu se sami postavili, valjda.

A tek o izmjenama mogu referat da napisem, ali s tim da sam vec napisao poduzi post ide nekoliko recenica. U prvom dijelu sezone kada smo izgjedali mnogo bolje na terenu izmjene su imale smisla, pojacavali smo ritam i uglavnom lomili protivnika. Izmjene u drugom dijelu su vise nego upitne i vise puta smo se dodatno raspali umjesto da budemo bolji. Tekma protiv Nja je bila doktorat sto se tice izmjena, Gosk takodjer. Ova ekipa je dosta losija u odnosu na prvi dio sto se tice igre dosta losija. Razlog nepoznat.

A jos jedan refet se moze napisati o izboru dizelasa protiv Zrinjskog i Nja i da se nista nije naucilo iz tekme protiv Borca i kako kao pokusavamo da se ganjamo sa pitarima inda trcimo kontre sa Krpicem u ekipi koji dramaticno usporava igru. Nije ni Boljevic daleko. A ne smije da ih zamijeni.

Jel to dovoljno da ostane trener i u narednoj sezoni, po meni, nije.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 29 apr 2025, 19:05

Pablo11 je napisao/la:
29 apr 2025, 18:30

Za pare koje dobija bas i nije.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 29 apr 2025, 19:12

Levin je napisao/la:
Ima veze, ovo je gomilanje igrača, sad se spominje 6-7 njih iz ova tri kluba, ne sviđa mi se to. Ovo je dovođenje samo jer je Ćorić radio sa njima i šta sad on dobije otkaz i dođe novi trener i ne računa na te igrače. Šta onda? Ko će plaćati raskide?
mosa lošmi stićko tit-ula!

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 29 apr 2025, 19:22

RatoborniMrmot je napisao/la:
29 apr 2025, 19:05
Pablo11 je napisao/la:
29 apr 2025, 18:30

Za pare koje dobija bas i nije.
Ja opet smatram da bi u nekoj od top3 ekipe bio jako bitan igrac, mislim i nama je zavisi kako ko gleda utakmice. On u paru sa gruzijcem u sarajevu bi rasturio.
Fk Željezničar.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 29 apr 2025, 19:39

@RatoborniMrmot 100% si upravu, svaka čast za post.
Alibi + menadzerski trener nema gore kombinacije.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 29 apr 2025, 19:45

Mamba21 je napisao/la:
29 apr 2025, 19:39
@RatoborniMrmot 100% si upravu, svaka čast za post.
Alibi + menadzerski trener nema gore kombinacije.
Koga bi ti doveo za trenera
Ove Mulalice, Adzeme sto ne mogu ni u Gosku?
Coric treba da ostane trener jos jednu godinu minimum
Dobar trener sigurno, ko nam je kriv sto nikom klub ne damo zato i para nemamo
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 29 apr 2025, 19:50, ukupno mijenjano 2 puta.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 29 apr 2025, 19:49

Malo lutamo, po meni. Da dovedeš igrača iz austrijske, turske...lige treba ti 250.000 na godinu. Mi te pare nemamo.
Možeš vratiti nekog ko se osigurao Šeha npr. Ostalo treba dovesti trenera koji može prepoznati potencijal. I dovoditi ove dečkiće od 17,18 godina. Pored njih u svaku liniju pokušati obezbijediti po jednog iskusnijeg sa željom, a ne penzionera.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 29 apr 2025, 19:56

1921boy je napisao/la:
29 apr 2025, 19:12
Levin je napisao/la:
Ima veze, ovo je gomilanje igrača, sad se spominje 6-7 njih iz ova tri kluba, ne sviđa mi se to. Ovo je dovođenje samo jer je Ćorić radio sa njima i šta sad on dobije otkaz i dođe novi trener i ne računa na te igrače. Šta onda? Ko će plaćati raskide?
Hm... zanimljivo. Baš me zanima o kojim igračima je riječ. Ja u ta tri tima brojim 3-4. Više od toga ne vidim.
bablaz1 je napisao/la:
29 apr 2025, 19:49
Malo lutamo, po meni. Da dovedeš igrača iz austrijske, turske...lige treba ti 250.000 na godinu. Mi te pare nemamo.
Možeš vratiti nekog ko se osigurao Šeha npr. Ostalo treba dovesti trenera koji može prepoznati potencijal. I dovoditi ove dečkiće od 17,18 godina. Pored njih u svaku liniju pokušati obezbijediti po jednog iskusnijeg sa željom, a ne penzionera.
Mislim da nam je za te pare naš "nesuđeni skaut" (Ne mislim na Štilića) sredio Dangu. Mada ni Mirčevski nije daleko vjerovatno.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 29 apr 2025, 20:03

RatoborniMrmot je napisao/la:
29 apr 2025, 18:59
Coric ima jako cudan nacin razmisljanja sto se tice mladih igraca i njihovog razvoja. Primjer je recimo Sabic, momak odigra vrhunsko poluvrijeme protiv Nja i naredne dvije utakmice kao nagradu presjedi na klupi. Nakon toga dobije 79' minuta protiv Radnika i onda naredne cetiri tekme odigra cak dvije minute. Protiv Igmana on i Foco donesu neku zivost u igri, narednu tekmu protiv Goska odigra 90 minuta gdje ga salta od desnog krila do lijevog beka,.odigra protiv Zrinjskog 17' i naredne dvije tekme bez minute na terenu.

Lausevic, donese nam bod protiv Posusja i kao nagradu na naredne tri utakmice dobije cak 2' ukupno. Onda dobije 45' protiv Igmana i naredna tekma opet bez minuta. Onda odigra korektno protiv Borca, imao je predasistenciju :mrgreen: za nas prvi gol i kao nagradu na narednoj tekmi opet bez odigrane minute na terenu.

Jos gora prica je sto se tice Foce, donese neku zivost protiv Igmana, dobije 20 minuta protiv Goska narednu tekmu i onda nema vise ni minute odigrane.

Ono, nemam licencu :mrgreen: ali ovako se mladi igraci ne razivaju nego bi trebali imati kontinuitet i barem 15-- 20 minuta po utakmici, da malo udju u ritam. Ja to ne vidim, a to bas pratim. Ako ne moze da igra u PL posalji ga negdje gdje ce konstantno igrati ( ako je potencijal ). Niko nije postao igrac grijuci klupu. Nikada.

Dalje, previse se salta ionako nesigurna odbrana, Doslovno deset igraca se promijenilo na cetri pozicije ( i to ubrajam Lagumdziju i Sabica ) i non stop se saltaju i mijesaju. To isto niko ne primjecuje:

Radnik ( Markovic, Karamarko, Mahmic, Odinaka ),
Posusje ( Markovic, Karamarko, Sukilovic, Odinaka ),
Siroki ( Markovic, Karamarko, Sukilovic, Galic ),
Igman ( Markovic, Cavnic, Mahmic, Galic ),
Gosk ( Markovic, Mahmic, Cavnic, Odinaka )
Siroki ( Markovic, Karamarko, Sukilovic, Galic )
Zrinjski ( Markovic, Karamarko, Sukilovic, Galic )
Borac ( Radinovic, Mahmic, Cavnic, Galic )
Nja ( Markovic, Mahmic, Cavnic, Galic )

Kaze nesigurni, ma nemoj, pa nije soker da ubacis igraca i on se odmah uigra. Pored toga, a o tome sam vec pisao, nasa najbolja defanzivna utakmica je bila ona protiv Borca, kada smo igrali sa blokom ispred odbrane i na taj nacin prikrili sporost nasih stopera i od toga je Denis, ponovo, odustao na derbiju i rezultat smo vidjeli, al se **** mater odbrani, a ne Denisu koji ih je tako postavio,.nisu se sami postavili, valjda.

A tek o izmjenama mogu referat da napisem, ali s tim da sam vec napisao poduzi post ide nekoliko recenica. U prvom dijelu sezone kada smo izgjedali mnogo bolje na terenu izmjene su imale smisla, pojacavali smo ritam i uglavnom lomili protivnika. Izmjene u drugom dijelu su vise nego upitne i vise puta smo se dodatno raspali umjesto da budemo bolji. Tekma protiv Nja je bila doktorat sto se tice izmjena, Gosk takodjer. Ova ekipa je dosta losija u odnosu na prvi dio sto se tice igre dosta losija. Razlog nepoznat.

A jos jedan refet se moze napisati o izboru dizelasa protiv Zrinjskog i Nja i da se nista nije naucilo iz tekme protiv Borca i kako kao pokusavamo da se ganjamo sa pitarima inda trcimo kontre sa Krpicem u ekipi koji dramaticno usporava igru. Nije ni Boljevic daleko. A ne smije da ih zamijeni.

Jel to dovoljno da ostane trener i u narednoj sezoni, po meni, nije.
E moj @RatoborniMrmot i @Mamba21 se slaže sa tobom. Heh. :D

Šalu na stranu. Ko nam je alternativa a ko nema već neprijatelja i neistomišljenika u klubu?

Edit : I obavezno da nema prijatelja u klubu.
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 29 apr 2025, 20:13, ukupno mijenjano 2 puta.

ristagrad
Kontakt:

Post Postao/la ristagrad » 29 apr 2025, 20:03

Pablo11 je napisao/la:
29 apr 2025, 00:34
ristagrad je napisao/la:
28 apr 2025, 21:27
Pablo11 je napisao/la:
28 apr 2025, 16:25
Kakva su ocekivanja za sljedecu sezonu? Ako promjenimo sastav, trenera? Da li ganjamo top3 ili?
reci sastav i trenera za iducu sezonu, pa mozemo iznijeti ocekivanja. za borbu u top 3 treba nam vise od pola ekipe pojacanja, ali bas pojacanja koja ce automatski upasti u prvih 11 i praviti razliku na terenu. nikakvi igraci koji su bljesnuli 3-4 tekme u ekipama koje su ispale iz 1. ili igraju federalku. i to sve pod uslovom da nam ne odu muftic, jaber, sosic... ako oni odu, pojacaj broj potrebnih pojacanja. posto od toga nema nista, opet borba za 4. mjesto, i to teza od ovogodisnje i moliti Boga da neko od prva 3 osvoji kup.

kako i sinoc rekoh, denis kao da sam radi protiv sebe. cim sam vidio sastav, znao sam sta nas ceka. on je to trebao predosjetiti prije i bolje od mene. poluvrijeme skoro i nije bio u svlacionici. da li ju je izgubio i neko drugi upravlja njom? ne znam. u mostaru "naruzi" pojedince, sinoc skoro isti sastav iz mostara i sirokog. protiv borca je to izmiksao.

ocito je da nesto ne stima izmedju denisa i jos nekoga. da li igraca, suradnika, uprave... ne znam, ali nesto nije ok. iskreno, cini mi se da i on jedva ceka kraj ove sezone i da ce otici.
Neki novi trener neka bude i sastav po jacini kao trenutni. Da li ce opet biti cilj Evropa ili cemo ganjati top3?
ganjati evropu, teze doci do 4. mjesta, u odnosu na ovu sezonu. ni ove je, jos, nismo izborili

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 29 apr 2025, 20:05

Coric ako ode iz Zelje ode u Zrinjski
A mi cemo pusiti **** sa strucnjacima iz mahale
Pusimo ga 15 godina sve zbog mahalasa i ljudi s pricama nikom te ne damo
Neka otjerajte sve odmah, navikli smo da se vrtimo u krug
Nema vecih dusmana Zeljeznnicara od onih oko kluba, lazovi, manipulatori, uhljebi..
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 29 apr 2025, 20:16, ukupno mijenjano 2 puta.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kontra, TefalTava i 53 gosta.