I Lovren je iz Zenice...Drum je napisao/la: ↑29 apr 2025, 15:43Ja garantujem da smo onog Sunjica mogli imati jos u ono vrijeme kada je nagovjestavao u Engleskoj, pa i Herthi. Momak je iz Zenice, ne iz Citluka ili Posusja. Al uprkos cirevima, nama se danas lakse nositi sa pricom o iskoristenom kondomu koji preko reprezentacije BiH hoce ponovo kar...ati ...
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
I Budimir, Tunjic su iz Zenice, Rakiticu mama iz Zepca19vendetta87 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 16:00I Lovren je iz Zenice...Drum je napisao/la: ↑29 apr 2025, 15:43Ja garantujem da smo onog Sunjica mogli imati jos u ono vrijeme kada je nagovjestavao u Engleskoj, pa i Herthi. Momak je iz Zenice, ne iz Citluka ili Posusja. Al uprkos cirevima, nama se danas lakse nositi sa pricom o iskoristenom kondomu koji preko reprezentacije BiH hoce ponovo kar...ati ...
Corluka Derventa
Sutalo Capljina?
Kovacicu iz Zabrza/Kotor Varos, Sucici Bugojno, Jedvaj Mostar, Dalic Livno
Boban, Šuker , Šimić, Mandzukic, Pranjic, Stanic, Jelavic, Srna, Petric, Klasnic, braca Kovac, braca Mamic takodjer su iz porijeklom BiH
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 29 apr 2025, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ljudi vi nikako da skontate da možeš biti rođen kod Sebilja na Baščaršiji,ako ti roditelji ne doživljavaju BiH kao svoju državu,nećeš druže ni ti... Ovdje ti mozak ispiru od rođenja,da si veći Hrvat i veći Srbin od onih preko Save i Drine... Samo kad se vidi da ne možeš tamo onda se pristaje za BiH,jer te klub lakše proda i to je sva filozofija...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Nazalost tako je, ali nadam se da ce se to promijenitirishovski je napisao/la: ↑29 apr 2025, 16:23Ljudi vi nikako da skontate da možeš biti rođen kod Sebilja na Baščaršiji,ako ti roditelji ne doživljavaju BiH kao svoju državu,nećeš druže ni ti... Ovdje ti mozak ispiru od rođenja,da si veći Hrvat i veći Srbin od onih preko Save i Drine... Samo kad se vidi da ne možeš tamo onda se pristaje za BiH,jer te klub lakše proda i to je sva filozofija...
Bitno je da dolaze i da vide buduce generacije da su dobrodosle
Ko nece ne mora, ko hoce bujrum dobrodosli i to je to
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Mislim da mu je djed ili baka iz BiH, zaboravio sam.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kraljeva Sutjeska19vendetta87 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 16:00I Lovren je iz Zenice...Drum je napisao/la: ↑29 apr 2025, 15:43Ja garantujem da smo onog Sunjica mogli imati jos u ono vrijeme kada je nagovjestavao u Engleskoj, pa i Herthi. Momak je iz Zenice, ne iz Citluka ili Posusja. Al uprkos cirevima, nama se danas lakse nositi sa pricom o iskoristenom kondomu koji preko reprezentacije BiH hoce ponovo kar...ati ...
it's football day
Lovren je kvalitetom bio predodređen za Hrv. Sunjic se u ono vrijeme mozda vrtio oko tandardnih 16 igraca. Modric, Kovacic i Rakitic su tada bili na vrhuncu. A tek borba između rezervista. I u tome je razlika.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 16:00I Lovren je iz Zenice...Drum je napisao/la: ↑29 apr 2025, 15:43Ja garantujem da smo onog Sunjica mogli imati jos u ono vrijeme kada je nagovjestavao u Engleskoj, pa i Herthi. Momak je iz Zenice, ne iz Citluka ili Posusja. Al uprkos cirevima, nama se danas lakse nositi sa pricom o iskoristenom kondomu koji preko reprezentacije BiH hoce ponovo kar...ati ...
Meni smeta danasnja prica, zdravo za gotovo. Sunjic nije o BiH pomislio dok nije dosao u situaciju da sebi pokusa ozivjeti karijeru.
A niko da dokaze svoje o ovakvom i onakvom Sunjicu ...
Svi su oni nagovjestavali nesto u svoje vrijeme. Sta zelim reci, u jednom trenutku su pokazali da reprezentaciju samo koce i da zbog takvih tonemo sve dublje.NoDi80 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 15:55Slazem se 90%, ali i Gojak je bio masina u tim godinamaDrum je napisao/la: ↑29 apr 2025, 15:43Samo ih vadi iz naftalina.
Jer ovakvog pristupa kod nas nikada nije bilo, godinama su preko reprezentacije karijere spasavali Civici, Kovacevici, Gojaci i hrpa drugih polovnjaka.
Ni drugi ne pozivaju potencijalne jer ih vole. Obezbijedis, pa sta bude. Al je zbog same reprezentacije vazno imati njih i 50, a da budu tu kada zatreba.
Ja garantujem da smo onog Sunjica mogli imati jos u ono vrijeme kada je nagovjestavao u Engleskoj, pa i Herthi. Momak je iz Zenice, ne iz Citluka ili Posusja. Al uprkos cirevima, nama se danas lakse nositi sa pricom o iskoristenom kondomu koji preko reprezentacije BiH hoce ponovo kar...ati ...
Hodzic je prekuco HnL i propo
Vidjet cemo sta ce biti, nadamo se najboljem i drago mi je da sve sto mogu pokusavaju dovesti u repku
Tako i treba
A da se nisu desile promjene u vidu ovog strucnog staba, promil promjena ne bi vidjeli.
-
- Kontakt:
Niko nebi sad Gojaka zvao u reprezentaciju, a da igra u Dinamu kao nekad onda bi ga i sam Barbarez zvao. Nema to puno veze sa selektorom. Nego da se vratimo na ono sto sam ranije pisao, Hadziahmetovic sasvim opravdano bi mogao konkurisati da bude dio ove trenutne reprezentacije.
-
- Kontakt:
Janković je odličan igrač, i nakon Fruka je prvi eksponat Rijeke.
Brz, uporan i zaje.ban pred golom.
Brz, uporan i zaje.ban pred golom.
Samo Hrvate treba zvati jer su mentalno jači od Bosnjaka, evo recimo Dzeko je puno bolji bio od Mandzukića ali je Mandzukić igrao u većim klubovima jer je zabijao kad je bilo najbitnije.
Gojak je sa Olmom i Ademijem cinio najbolji vezni red Dinama u zadnjih 15 godina, zbog Gojaka su na klupi bili Majer i Moro.
Gdje je sad Gojak a gdje Majer, steta stvarno.
Janković je veliki plus. Nemamo krila, nemamo dovoljno kvalitete u vezi, potencijal je tu ali kvalitet jos fali.
Barba radi strasan posao sa skauting ekipom, ne pamtim da smo imali ovoliku sirinu sa ovakvim potencijalom.
Gdje je sad Gojak a gdje Majer, steta stvarno.
Janković je veliki plus. Nemamo krila, nemamo dovoljno kvalitete u vezi, potencijal je tu ali kvalitet jos fali.
Barba radi strasan posao sa skauting ekipom, ne pamtim da smo imali ovoliku sirinu sa ovakvim potencijalom.
Janković je i ljetos i zimus imao ponude da ide iz Rijeke dalje ali ga klub ne želi pustit pod svaku cijenu tjst dok ne dođe neka malo unosnija ponuda s obzirom da se Dinamo kada ga je pustio njima besplatno ugradio za veliki procenat od naredne prodaje(mislim cak 50% ako me sjecanje sluzi, slusao sam na Tribini o tome nesto prije nekoliko mjeseci). Ovo vec nije primjer igraca koji je otpad, reklo bi se da se sada lomi hoce li bit ista ozbiljnije od njega ili ce vrhunac bit cvajta i velahavlespor.
24 godine, ljetni prelazni rok, potencijalno dupla kruna
s Rijekom + reprezentativac kao slag na tortu. Reklo bi se sve potrebno ispunjava za odlican transfer tako da nadamo se najboljem.
24 godine, ljetni prelazni rok, potencijalno dupla kruna
s Rijekom + reprezentativac kao slag na tortu. Reklo bi se sve potrebno ispunjava za odlican transfer tako da nadamo se najboljem.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Dobar igrac, ima top u nozi, u Zrinjskom je imao par vrhunskih golova sa distance. Nisam ga pratio u HNL, al vidim da je dobra statistika i da je jedan od skupljih igraca lige po TM. Svaka cast Spahi, neka evidencija koliko je do sada "ukrao" igraca? Mislim da je pozamasan broj.
Ja koliko sam shvatio nije zavrsen vec su samo bili razgovori. Ne bi me iznenadilo da bude slucaj kao sa Markovicem gdje se ovaj jos uvijek nada da ce stici poziv Hrvatske. 

Najbolji strucni stab od osamostaljenja 

naprijed rejal
nasje 100 posto sadmije brigada javijo
menstrual
-
- Kontakt:
Meni ovo dodje u rangu kao kad je Barisic pristao da igra za nas. Sasvim ok, nista senzacionalno.
-
- Kontakt:
Još jedan panj, spor, trom tehnicki ograničen, eto ima malo snage nesto.
Bojim se da malo gube kopmas, Jedino sto ohrabruje, je to sto ne mora znaciti da ce igrati i ako ga srede, sve zasluziti nema kod Sergeja tek tako igrati.
Ali me treba ni gomilati svakakve propalitete jer to vodi do narusavanja atmosfera u ekipi.
Bojim se da malo gube kopmas, Jedino sto ohrabruje, je to sto ne mora znaciti da ce igrati i ako ga srede, sve zasluziti nema kod Sergeja tek tako igrati.
Ali me treba ni gomilati svakakve propalitete jer to vodi do narusavanja atmosfera u ekipi.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.