ali kaze nisi dobio slogu, igmana parafraziram. A ti kolo prije odigrao strasno, zaustavljen najogavnijim metodama. Iskartoniran, izvrijedjane inteligencije te emotivno istrosen a kiks kao narucen. Gdje mozda i imas "ok" sudjenje ali sve navedeno iza dovede do blijede partije. . I mi umjesto da smo svjesni dopustamo neku zlu krv da kulja.Pitar6785 je napisao/la: ↑29 apr 2025, 15:23Alen skoro Alen Avdic obuca repuh itd. To su igraci koji su prije seniorskog fudbala igrali oko 8-9 godina u omladinskim pogonima FK SARAJEVO. Plus za seniorski fudbal i da se nelazemo jedina zarada od svih tih sto su ginuli je od dzeme berberovica 260 k € albin pelak 100 k$. Skoro pobjego morali interpol zanjim raspisivat, nakon jedne sezone ugovor da produzi nigdje veze repuh obuca njih niko nije htio kupit avdic isto. Koliko titula do 2012 su ti zalagaci donijeli. Dali je sudjenje bilo FK SARAJEVU i ujednoj sezoni od kraja rata do 2012 recimo drasticno ko sad gdje se 2 kluba bas guraju a JEDAN BAS unistava a svi ostali ok.Sazg je napisao/la: ↑29 apr 2025, 07:07Bravo buraz.ErosViverosViv je napisao/la: ↑29 apr 2025, 00:46Drago mi je kako Alen Avdić priča ono što i mi ovdje godinama.
Bez obzira na sudijsko četničko navlačenje, omjer plata i prikazanog na terenu nas kao ekipe je 0.
Pričam o zadnje 4 godine, ne samo sad. Spomenuo je Ćalu kako kaže "pa ti za te pare trebaš sam sebi centrirati i zabiti".
Naravno da individualna vrijednost kao i ulaganja ne garantuju uspjeh ali su glavni pokretači ka rezultatu. Tako je uglavnom u čitavoj Evropi, ne moraš osvajati lige prvaka ali najbogatiji su većinom dominantni u svojim ligama. Mi u našoj državi ni drugi nismo godinama već, inače je to bodovna prednost od 25+ bodova.
Želimo da gledamo Sarajevo koje ide naprijed i nabrijane igrače svaku utakmicu kao što je prošla bila, a ne kad dođe sloboda da igrači ne mogu ni šuta uputiti, a ti ne možeš ni gledati ono mrtvilo. Voljni momenat mora biti na maksimumu 24/7, da živiš ovaj klub i za svaku utakmicu, a ne birati koju ćeš igrati 20%, a koju 100%. Niko ni opsovati neće kada izgubite 4-0 ali idete glavom na krampon.
Barem toliko nam možete dati za najveća primanja i najbolje uslove u BiH.
To je ono što sam ja pisao pred derbi. Nisam ja hejter ili kakim što mi ne merak da pametujem nego je fakat tako. Znam ja da neki ljudi ne mogu to prepoznati a neki i neće od prevelike ljubavi prema klubu da realno sagledaju činjenice.
Sve što si napisao si u pravu 100%.
Nije mi jasno kako možeš izaći na utakmicu i vući se po terenu ko slina a na nekim dugim igraš ko lud. Velika je greška što postoje sigurni i znaju da će igrati orilo - gorilo, to zamjeram Zekiću. Neće više nikad biti ko u vrijeme Hoše, Džene rahmetli, Škore, Obuće, Alena jbg to je na žalost činjenica. Nisu mi jasni igrači da dođeš u klub i zajebavaš se a vidiš dobre transfere, priliku da se dobro prodaš, hajd i nekako ovi na posudbama ali ostali ??? Ako ti je vrhunac karijere FK Sarajajevo onda nešto nije u redu sa tobom. Pogrešna selekcija i blagost prema “svojim” igračima nas ubi. Šatro ne dovodi on igraće a sve ijedan kojeg je doveo zabetonirani u ekipi ne možeš ih Hiltovkom izbit.
FK SARAJEVO je izbacilo i zrinjski i borac u kupu tesko pokradeno u susretima u direktnim okrsajima za bodove i protiv zrinjskig i protiv borca
U zadnje 4 godine odkad je Vico na celu NSBH, FK SARAJEVO JE OSTECENO za oko 40 bodova a birac i zrinjski su pogurani DIREKTNO sa po 25 bodova.
5 utakmica sa borcem 3 poraza 2 pobjede.FK SARAJEVO OSTECENO 2 crvena 2 penala i jos jedan penal koji je 50/50 na kosevu grahovac rukom
Zrinjski 5 utakmica 1 pojeda jedan poraz 3 remija; FK SARAJEVO osteceno; 1 penal, i neregularan go
A pritom ni Borac ni Zrinjski nisu osteceni ni za jedan faul u korist FK SARAJEVA
I sve ove greske su utjecale na rezultat osim jednog crvenog i penala u bl gdje smo pobjedili
A obje ove ekipe smo izbacili iz kupa u 2 utakmice
Mi smo primili 10 golova u zadnjih 19 kola, odkad je Rogic vracen na go. Od tih 10 golova 6 iz igre 4 iz penala. Pritom ostali smo bez najbolja 2 igraca guli renato vec 5 kola a bez djordjevica vec 20 utakmica
Dali smo cinimi se 51-52 gola
E sad kako ti da motivises igrace kad ovolike kradje imas u durektnim okrsajima, plus dotatne kradje gdje tebe 2x kolju protiv posusja za 4 boda pa sb 2 boda, a onda vidis kako sudija borcu protiv sloge daje 2 boda pa protiv veleza pa protiv radnika, isto tako zrinjski bilbija lagano rukom igra loptu protiv veleza pa protiv posusja pa protiv zelje, samo obih par utakmica i utakmica u direktnom okrsaju mi bi bili sad prvi sa 3 do 5 bodova vise nad zrinjskim i borcem i biki bi u finalu kupa bih..
I SVA OVA LAKRDIJA JE ZAVRSILA SA 0 utakmica kazne za sudije.
Nama oduzimati bodovi zatvarane tribine itd itd
I jeste, ovaj kup bi bio ko 5 titula.. Posljednje 4 godine sve se kontrolise. Od ekonoma, do veseraja, do sudija, saveza, disciplinske komisije pa na kraju i klubova citavih. I da, Mirvic u nikad gorem momentu sa najvise po meni poleta od svih uprava, bez zelje, potrebe interesa da sta usicari od brkatog gazde kao ovi pavijani prije, daBogda za marku na nedzaricima sa stelexom iskali.
Moramo ovo pregurati.
Raja ne konta, a ti tarpi dzaba krecis.. ovi ne zele da shvate, nesto slicno kao lesinari sto se prave ludi uprkos svemu, i guraju prst u oko svakom.
@Sazg ljudi smo, nismo meleci. Tako imamo mane i prednosti. Zekic mozda nije savrsen covjek ali uspije da hendla ovo za sada.. A da li je dobar sa svima? Pa sigurno da nije, ko je dobar sa svima - nije sa sobom.
PS: SRETAN RODJENDAN SEFE!!! Uzdravlju ih docekao jos mnogo sa najdrazima.