FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
40
22%
Grupnu fazu
52
29%

Ukupno glasova: 179

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 29 apr 2025, 16:19

Pitar6785 je napisao/la:
29 apr 2025, 15:23
Sazg je napisao/la:
29 apr 2025, 07:07
ErosViverosViv je napisao/la:
29 apr 2025, 00:46
Drago mi je kako Alen Avdić priča ono što i mi ovdje godinama.
Bez obzira na sudijsko četničko navlačenje, omjer plata i prikazanog na terenu nas kao ekipe je 0.
Pričam o zadnje 4 godine, ne samo sad. Spomenuo je Ćalu kako kaže "pa ti za te pare trebaš sam sebi centrirati i zabiti".

Naravno da individualna vrijednost kao i ulaganja ne garantuju uspjeh ali su glavni pokretači ka rezultatu. Tako je uglavnom u čitavoj Evropi, ne moraš osvajati lige prvaka ali najbogatiji su većinom dominantni u svojim ligama. Mi u našoj državi ni drugi nismo godinama već, inače je to bodovna prednost od 25+ bodova.
Želimo da gledamo Sarajevo koje ide naprijed i nabrijane igrače svaku utakmicu kao što je prošla bila, a ne kad dođe sloboda da igrači ne mogu ni šuta uputiti, a ti ne možeš ni gledati ono mrtvilo. Voljni momenat mora biti na maksimumu 24/7, da živiš ovaj klub i za svaku utakmicu, a ne birati koju ćeš igrati 20%, a koju 100%. Niko ni opsovati neće kada izgubite 4-0 ali idete glavom na krampon.
Barem toliko nam možete dati za najveća primanja i najbolje uslove u BiH.
Bravo buraz.
To je ono što sam ja pisao pred derbi. Nisam ja hejter ili kakim što mi ne merak da pametujem nego je fakat tako. Znam ja da neki ljudi ne mogu to prepoznati a neki i neće od prevelike ljubavi prema klubu da realno sagledaju činjenice.
Sve što si napisao si u pravu 100%.
Nije mi jasno kako možeš izaći na utakmicu i vući se po terenu ko slina a na nekim dugim igraš ko lud. Velika je greška što postoje sigurni i znaju da će igrati orilo - gorilo, to zamjeram Zekiću. Neće više nikad biti ko u vrijeme Hoše, Džene rahmetli, Škore, Obuće, Alena jbg to je na žalost činjenica. Nisu mi jasni igrači da dođeš u klub i zajebavaš se a vidiš dobre transfere, priliku da se dobro prodaš, hajd i nekako ovi na posudbama ali ostali ??? Ako ti je vrhunac karijere FK Sarajajevo onda nešto nije u redu sa tobom. Pogrešna selekcija i blagost prema “svojim” igračima nas ubi. Šatro ne dovodi on igraće a sve ijedan kojeg je doveo zabetonirani u ekipi ne možeš ih Hiltovkom izbit.
Alen skoro Alen Avdic obuca repuh itd. To su igraci koji su prije seniorskog fudbala igrali oko 8-9 godina u omladinskim pogonima FK SARAJEVO. Plus za seniorski fudbal i da se nelazemo jedina zarada od svih tih sto su ginuli je od dzeme berberovica 260 k € albin pelak 100 k$. Skoro pobjego morali interpol zanjim raspisivat, nakon jedne sezone ugovor da produzi nigdje veze repuh obuca njih niko nije htio kupit avdic isto. Koliko titula do 2012 su ti zalagaci donijeli. Dali je sudjenje bilo FK SARAJEVU i ujednoj sezoni od kraja rata do 2012 recimo drasticno ko sad gdje se 2 kluba bas guraju a JEDAN BAS unistava a svi ostali ok.

FK SARAJEVO je izbacilo i zrinjski i borac u kupu tesko pokradeno u susretima u direktnim okrsajima za bodove i protiv zrinjskig i protiv borca

U zadnje 4 godine odkad je Vico na celu NSBH, FK SARAJEVO JE OSTECENO za oko 40 bodova a birac i zrinjski su pogurani DIREKTNO sa po 25 bodova.

5 utakmica sa borcem 3 poraza 2 pobjede.FK SARAJEVO OSTECENO 2 crvena 2 penala i jos jedan penal koji je 50/50 na kosevu grahovac rukom

Zrinjski 5 utakmica 1 pojeda jedan poraz 3 remija; FK SARAJEVO osteceno; 1 penal, i neregularan go

A pritom ni Borac ni Zrinjski nisu osteceni ni za jedan faul u korist FK SARAJEVA

I sve ove greske su utjecale na rezultat osim jednog crvenog i penala u bl gdje smo pobjedili

A obje ove ekipe smo izbacili iz kupa u 2 utakmice

Mi smo primili 10 golova u zadnjih 19 kola, odkad je Rogic vracen na go. Od tih 10 golova 6 iz igre 4 iz penala. Pritom ostali smo bez najbolja 2 igraca guli renato vec 5 kola a bez djordjevica vec 20 utakmica

Dali smo cinimi se 51-52 gola

E sad kako ti da motivises igrace kad ovolike kradje imas u durektnim okrsajima, plus dotatne kradje gdje tebe 2x kolju protiv posusja za 4 boda pa sb 2 boda, a onda vidis kako sudija borcu protiv sloge daje 2 boda pa protiv veleza pa protiv radnika, isto tako zrinjski bilbija lagano rukom igra loptu protiv veleza pa protiv posusja pa protiv zelje, samo obih par utakmica i utakmica u direktnom okrsaju mi bi bili sad prvi sa 3 do 5 bodova vise nad zrinjskim i borcem i biki bi u finalu kupa bih..

I SVA OVA LAKRDIJA JE ZAVRSILA SA 0 utakmica kazne za sudije.

Nama oduzimati bodovi zatvarane tribine itd itd
ali kaze nisi dobio slogu, igmana parafraziram. A ti kolo prije odigrao strasno, zaustavljen najogavnijim metodama. Iskartoniran, izvrijedjane inteligencije te emotivno istrosen a kiks kao narucen. Gdje mozda i imas "ok" sudjenje ali sve navedeno iza dovede do blijede partije. . I mi umjesto da smo svjesni dopustamo neku zlu krv da kulja.

I jeste, ovaj kup bi bio ko 5 titula.. Posljednje 4 godine sve se kontrolise. Od ekonoma, do veseraja, do sudija, saveza, disciplinske komisije pa na kraju i klubova citavih. I da, Mirvic u nikad gorem momentu sa najvise po meni poleta od svih uprava, bez zelje, potrebe interesa da sta usicari od brkatog gazde kao ovi pavijani prije, daBogda za marku na nedzaricima sa stelexom iskali.

Moramo ovo pregurati.

Raja ne konta, a ti tarpi dzaba krecis.. ovi ne zele da shvate, nesto slicno kao lesinari sto se prave ludi uprkos svemu, i guraju prst u oko svakom.

@Sazg ljudi smo, nismo meleci. Tako imamo mane i prednosti. Zekic mozda nije savrsen covjek ali uspije da hendla ovo za sada.. A da li je dobar sa svima? Pa sigurno da nije, ko je dobar sa svima - nije sa sobom.

PS: SRETAN RODJENDAN SEFE!!! Uzdravlju ih docekao jos mnogo sa najdrazima.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 29 apr 2025, 16:23

Navodno smo zainteresirani za Mitju Križana, pored nas žele ga Olimpija i Partizan.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 29 apr 2025, 16:38

H8Z7 je napisao/la:
29 apr 2025, 16:23
Navodno smo zainteresirani za Mitju Križana, pored nas žele ga Olimpija i Partizan.
Što se tiče stopera ja bi pokušao sa Memiševićem, ističe mu ugovor tamo možda ima neke šanse

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 29 apr 2025, 17:17

pitara je napisao/la:
29 apr 2025, 16:38
H8Z7 je napisao/la:
Što se tiče stopera ja bi pokušao sa Memiševićem, ističe mu ugovor tamo možda ima neke šanse
Teško ono, baš je kvalitet. Bez mnogo muke može pronaći novi klub u jačoj ligi.

Ko će biti U-21 u Doboju? :think: Đurić, Hamzić, Krdžalić?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 29 apr 2025, 17:41

fks74 je napisao/la:
28 apr 2025, 21:30
jurisicduska je napisao/la:
28 apr 2025, 21:27
Ne znam sta bih rekao Pavičić je majstor ali s obzirom da nam dolaze Cimirot i Rahmanović ne znam koliko je isplativo. Također Lulic je u prvoj polovini svoje karijere u Sarajevu bio nas motor i pokretačka snaga. Razmislio bih dobro.
Ko to kaže, da će doći Cimirot i Rahmanović ?
Poceo hajcati maloumnike s ove teme. Ne tako davno je objasnjavao da smo doveli Beganovica samo zato sto mu je isti menadzer kao Rahmanovicu, kao uslugu jer nam se Amar vraca...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 29 apr 2025, 17:44

Sazg je napisao/la:
28 apr 2025, 23:18
bordobijeli je napisao/la:
28 apr 2025, 23:10
Sazg je napisao/la:
28 apr 2025, 23:07
slika
Dobro su ovo stavili protiv Igmana. Evo i mi se pitamo šta je uzrok da ga nema već 7 utakmica na terenu ni minute. Pa da je invalid dao bi mu makar protiv Slobode da igra. Jadno da jadnije ne može biti a kuka kako mu je roster kratak.
I tebi sve smeta ne mogu svi igrati . Zekić zna najbolje ko treba igrati a ko ne .
Da u pravu si 100%, samo ih treba držati dalje od kuhinje pred “slabije” tekme.
I ti pokupio bipolarnost od historicara. Odvadi malo, isto kakva tetka kukas... Nedavno si psovao Guliasviliju sve po spisku, ocito nisi ciste glave.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 29 apr 2025, 18:57

napoleon72 je napisao/la:
29 apr 2025, 11:03
AVNOJ je napisao/la:
29 apr 2025, 10:40
Svaka generacija od 1997 do 2010 bi rasturila današnju i one unazad četiri godine, prvo što bi ih prebila na terenu i pokazala šta je dres FK Saeajevo a zatim bi im i ogadila fudbal.

Predstavljate tadašnje trofeje KUP-a kao nešto bezznačajno a trenutni kao trofej Lige Prvaka.
1
Alena Avdića ste u stanju popljuvat i minimizirati njegov doprinos klubu jebbalavas newera u pakaš.
Ma ne pljuje niko Avdica, meni licno jedan od najdrazih igraca koji su nosili bordo dres, nego je zanimljivo uvijek to romantiziranje starih. Ja bas mislim da nijedna stara generacija ne bi dobila nijednu novu, cisto iz razloga jer je fudbal (posebno kod nas) daleko ozbiljniji. Poznata nam je svima prica kako su Biscevic i ekipa htjeli da napiju Matka pa ih on poslije pijancenja noc prije, u zubima nosio na derbiju. Danas je to nemoguce, igracima se kontrolise svaka unesena kalorija, karantin prije utakmice, fizicki su prespremni. Sve je bas napredovalo, samo sto se sve vise gleda statistika i brojke nego "eye test". Pa je fudbal ruzniji al efektivniji nego prije.
Nije to nikakvo romantiziranje starih igrača, nego gledanje tadašnje kvalitete i zalaganja igrača u odnosu na ovo što sad gledamo.
pojedinci ovde pišu kao da je Sarajevo nastalo 2013 i samo posmatraju taj period i opet uz sve uslove koje su imali računajući tu i upravu i igrače za mene je ovo ispod svakog nivoa uvjek tražeći krivca u nekom drugom.
Savez nakon agresije sa Pušinom, Ušanovićem, Jelićem, Dominkovićem je bio pet puta gori nego ovi sad a suđenje deset puta gore samo što su informacije bile nikakve ili minimane, danas o suđenju možeš pročitati na svakom koraku a tad ako Avazov sport napiše jednu rečenicu to je to.

Naša pobjeda u Banja Luci se ovdje predstavlja kao Igmanski marš i pakao koji smo prošli, što naravno i jeste i ne umanjujem ni jedne sekunde ali ne može se porediti sa Lukavicom iz 2007 godine i onog pakla koji je bio dole, ljudi jednostavno zaboravljaju te stvari ili su mladi pa se ne sječaju ili gostovanja po Sokocu, Trebinju gdje više gledaš u policajca da te zaštiti nego u sudiju.

Naravno da se ne može porediti fudbal od prije pet godina a ne od prije 20-25 jednostavno sve se promjenilo ali kvalitet tih igrača i uslova sa kojima su oni igrali i ovih danas je neuporediv od terena, treniga, plata i svega ovog što si ti naveo.

Za mene jednostavno nije normalno da se jedan Butić ili Gordezijani mogu porediti i reći da su oni bolji i uspješniji od Hote, Obuče, Škore, Avdića, rah. Šaranovića... samo zato što sad imaju ovakvo suđenje a liga je tad bila pet puta kvalitetnija koja je imala po nekoliko reprezentativaca u reprezentaciji koja se nije bojala niti jedne Europske selekcije i tada igrači su imali deset puta manja primanja i isto tako loše uslove uz Savez i suđenje koje je bilo kako sam rekao kud i kamo gore nego što je ovo sad.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 29 apr 2025, 19:06

Drugaciji fudbal se igrao tada i sada.
Skoro pa neuporedivo je to sve.
- FKS -

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 29 apr 2025, 19:10

FKSzuti je napisao/la:
29 apr 2025, 13:40
Prva tekma finala ipak od 18h
https://tvarenasport.ba/wwin-liga-bih/p ... -kupa-bih/
Jesu mi ga stavili sa ovim, ja ne vjerujem. :facepalm:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 29 apr 2025, 19:12

Pendulum je napisao/la:
29 apr 2025, 19:10
FKSzuti je napisao/la:
29 apr 2025, 13:40
Prva tekma finala ipak od 18h
https://tvarenasport.ba/wwin-liga-bih/p ... -kupa-bih/
Jesu mi ga stavili sa ovim, ja ne vjerujem. :facepalm:
Ja sam cuo da ce debili prebaciti da se igra u 16
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 29 apr 2025, 20:30

H8Z7 je napisao/la:
29 apr 2025, 17:17
pitara je napisao/la:
29 apr 2025, 16:38
H8Z7 je napisao/la:
Teško ono, baš je kvalitet. Bez mnogo muke može pronaći novi klub u jačoj ligi.

Ko će biti U-21 u Doboju? :think: Đurić, Hamzić, Krdžalić?
Mehmedovic 😂

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 29 apr 2025, 20:37

AVNOJ je napisao/la:
29 apr 2025, 18:57
AVNOJ je napisao/la:
Svaka generacija od 1997 do 2010 bi rasturila današnju i one unazad četiri godine, prvo što bi ih prebila na terenu i pokazala šta je dres FK Saeajevo a zatim bi im i ogadila fudbal.

Predstavljate tadašnje trofeje KUP-a kao nešto bezznačajno a trenutni kao trofej Lige Prvaka.
1
Alena Avdića ste u stanju popljuvat i minimizirati njegov doprinos klubu jebbalavas newera u pakaš.
Ma ne pljuje niko Avdica, meni licno jedan od najdrazih igraca koji su nosili bordo dres, nego je zanimljivo uvijek to romantiziranje starih. Ja bas mislim da nijedna stara generacija ne bi dobila nijednu novu, cisto iz razloga jer je fudbal (posebno kod nas) daleko ozbiljniji. Poznata nam je svima prica kako su Biscevic i ekipa htjeli da napiju Matka pa ih on poslije pijancenja noc prije, u zubima nosio na derbiju. Danas je to nemoguce, igracima se kontrolise svaka unesena kalorija, karantin prije utakmice, fizicki su prespremni. Sve je bas napredovalo, samo sto se sve vise gleda statistika i brojke nego "eye test". Pa je fudbal ruzniji al efektivniji nego prije.
Nije to nikakvo romantiziranje starih igrača, nego gledanje tadašnje kvalitete i zalaganja igrača u odnosu na ovo što sad gledamo.
pojedinci ovde pišu kao da je Sarajevo nastalo 2013 i samo posmatraju taj period i opet uz sve uslove koje su imali računajući tu i upravu i igrače za mene je ovo ispod svakog nivoa uvjek tražeći krivca u nekom drugom.
Savez nakon agresije sa Pušinom, Ušanovićem, Jelićem, Dominkovićem je bio pet puta gori nego ovi sad a suđenje deset puta gore samo što su informacije bile nikakve ili minimane, danas o suđenju možeš pročitati na svakom koraku a tad ako Avazov sport napiše jednu rečenicu to je to.

Naša pobjeda u Banja Luci se ovdje predstavlja kao Igmanski marš i pakao koji smo prošli, što naravno i jeste i ne umanjujem ni jedne sekunde ali ne može se porediti sa Lukavicom iz 2007 godine i onog pakla koji je bio dole, ljudi jednostavno zaboravljaju te stvari ili su mladi pa se ne sječaju ili gostovanja po Sokocu, Trebinju gdje više gledaš u policajca da te zaštiti nego u sudiju.

Naravno da se ne može porediti fudbal od prije pet godina a ne od prije 20-25 jednostavno sve se promjenilo ali kvalitet tih igrača i uslova sa kojima su oni igrali i ovih danas je neuporediv od terena, treniga, plata i svega ovog što si ti naveo.

Za mene jednostavno nije normalno da se jedan Butić ili Gordezijani mogu porediti i reći da su oni bolji i uspješniji od Hote, Obuče, Škore, Avdića, rah. Šaranovića... samo zato što sad imaju ovakvo suđenje a liga je tad bila pet puta kvalitetnija koja je imala po nekoliko reprezentativaca u reprezentaciji koja se nije bojala niti jedne Europske selekcije i tada igrači su imali deset puta manja primanja i isto tako loše uslove uz Savez i suđenje koje je bilo kako sam rekao kud i kamo gore nego što je ovo sad.
Naravno da je tad bila katastrofa, al i tad je FK SARAJEVO imalo debelo jace plate uslove od vecine ostaki klubova. Posebno 1996 do 2003 godine, tanko je bilo 2003-2006, siguran sam da smo imali igracki financiski u svakom smislu sve jace od svake ekipe kad smo bili prvaci.

Mi smo dovodili mackica trevunovica onog sto je
Menadzer mihojevicu cimirotu andjusicu on skaut nas zaboravio sam ime..

Mi imamo naj jace uslove al se nikad nije desilo da se 2 plasticna kluba birac zrinjski striktno guraju a sa se izkljucivo samo jedan klub iz B KOMPONENTE unistava posto jedini nesto vrijedi.. celik sloboda velez zeljo to su sad klubovi koji tako reci i nepistoje i vico i ovo mslo sto zive moze ubit jednim telefonskim pozivom.

Skoro obuca hota rahmetli Saranovic jesu bolji od gurdizijanog i butica ali nisu bolji od Gulijasvilija nijedan

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 29 apr 2025, 21:36

I ovo je nesto. 28. oktobar 2024 prva postava iz konjica, samo njih 3 nije danas tu. Jedan otjeran, jedan posudba i jedan prodan u rekordnom transferu. Obzirom na dosadasnje oscilacije i ovo je uspjeh

slika

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 29 apr 2025, 21:53

29 apr 2025, 21:36
I ovo je nesto. 28. oktobar 2024 prva postava iz konjica, samo njih 3 nije danas tu. Jedan otjeran, jedan posudba i jedan prodan u rekordnom transferu. Obzirom na dosadasnje oscilacije i ovo je uspjeh

slika
Joj jesam Đorđevića poželio vidjet na terenu jbt sad gledam 11 utakmica tri gola i šest asistencija kakav igrač.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 29 apr 2025, 22:07

MSOZ101 je napisao/la:
29 apr 2025, 21:53

slika
Joj jesam Đorđevića poželio vidjet na terenu jbt sad gledam 11 utakmica tri gola i šest asistencija kakav igrač.
Bolji veznjak nije bio u ligi jos od Rahmanovica.
Zamisli sad na ovu ekipu jos da su zajedno na terenu Gojkovic,Gulisha i Djordjevic.Tesko cemo to docekati ali eto lijepo je mastati
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 29 apr 2025, 22:15

Daj Boze da on uopste opet zaigra fudbal jos na tom nivou.
A i djeluje mi nekako hafifno,ko sa staklenim nogicama.
Steta za takvog igraca
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 29 apr 2025, 22:27

NajvecaRadosti je napisao/la:
29 apr 2025, 22:07
MSOZ101 je napisao/la:

slika
Zamisli sad na ovu ekipu jos da su zajedno na terenu Gojkovic,Gulisha i Djordjevic.Tesko cemo to docekati ali eto lijepo je mastati
Momak je kvalitet da ga se sačeka. Samo zamisli naredne sezone vezni red aBd Bubanja, Pavičić, Đorđević i Rahmanović.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 29 apr 2025, 22:47

MSOZ101 je napisao/la:
29 apr 2025, 22:27
NajvecaRadosti je napisao/la:
29 apr 2025, 22:07
MSOZ101 je napisao/la:

Momak je kvalitet da ga se sačeka. Samo zamisli naredne sezone vezni red aBd Bubanja, Pavičić, Đorđević i Rahmanović.
Ne znam zasto bi cekali srpske polovnjake, i on i Jovic raskid ugovora :kafa:

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 29 apr 2025, 23:08

AVNOJ je napisao/la:
29 apr 2025, 18:57
AVNOJ je napisao/la:

1

Sječaš li se izvještaja u Sport Magazin u koji je išao nedjeljom na BHT 1. Glasi doslovno ovako.
“ Izvještaj sa utakmice Tošk - Sarajevo, koja je odigrana u subotu u Tešnju, na žalost nemamo. Na žalost organizatori utakmice nisu dozvolili kamerama BHT 1 ulazak na stadion uz opravdanje “ Danas kamere ne mogu na stadion, ova nam je važna utakmica””. Izgubili smo naravno ali se ne sječam kojim rezultatom. Toliko o regularnosti i suđenju tada. A novinari su bili posebna prića u to vrijeme.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Burberry46, Fouzi1, Google Adsense [Bot], Hajdeee, hase73, Lecler, napoleon72, nedimmmm1337, Paromlinac, plisek, Proximic, SamoDaKazeem, Vanja8 i 120 gostiju.