Weekend zao je i meni Adzema, realno igrali smo s njim dobro, ali falilo nam je sirine
Ja ga volim i zahvalan sam mu na kupu i na trofejima sa kadetima i juniorima
Nazalost papci su ga otjerali i to je iza nas
Razumijem ja i mambu i sve ostale, jer nisam ni ja zadovoljan cetvrtim mjestom
Medjutim tako je, kako je i idemo dalje
Moramo biti strpljivi sa Coricem i moramo kao sto pablo kaze ciljano dovoditi igrace kao sto smo Sosica doveli
Ja se ne sjecam kad smo zadnji put doveli igraca kao sad Sosica i da je odmah poceo zabijat i asistirat
U OP se nesto mora mijenjati
Ne znam da li su za i ko sve odlucuje, ali sigurno Osim, Adzem, Muratovic trebaju biti ukljuceni u OP kao direktori, skauti
Ovaj Curic prodaje muda pod bubrege, jos ima obraza doci na otvorenje fan shops i zajebavati se
Sto se tice mahale nadam se da ce se dozvat, jer nece opstat ukoliko Zeljo bude bio los
Meni priccaju da raja vise nece da navija i da su nezadovoljni oko nekih stvarih nevezanih za rezultat utakmice
Pricam o ljudima sa sjevera,zapada i istoka, a i dio juga
Svi moraju raditi iskljucivo za dobrobit i napredal naseg Zeljeznicara i ne moze drugacije
Znaci mora se pustiti neki covjek u klub
Kad imamo 50,60 skupstinara zasto ne bi mogao neki biznismen doci
Kako vrijeme ide troskovi su sve veci svima, a nasi konkurenti sve vise jacaju
Mirvic hoce da kupi Domzale i to je nesto sto se mu dati veliku snagu da jaca kone
U Siroki Brijeg ulaze ljudi milioneri, Velez staje nam noge, Sloga sve jaca
Znaci moramo pod hitno uvesti nekog Diglisica, jer mi vec ne mozemo pratiti Zrinjski, Sarajevo i Borac, a za godinu, dvije bice tesko pratiti i ostale
Znaci zovite sve od Diglisica, Osima, Adzema, Muratovica, Bazdarevica do Zdravka Mamica
Svi koji imaju nesto sto moze unaprijediti Zeljeznicar, pare, znacnje, konekcije, skauting…
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)