Eldar Ćivić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Eldar Ćivić
Cincarski klosarluk se javio vodite ga sebi nek vam igra **** vam on sve seljacko
Ali, treba biti realan. Lik je napisao da će “sad teško do titule”, a ono zaostaju za vodećim četiri boda osam kola do kraja prvenstva.
Novinar SS ako je pametan uzet će ozbiljne pare za ovo. Članak je mogao biti u blažem tonu,tipa dobio crveni i ćao. Ali Ganibegović ništa slagao nije ni izmislio, svi se sjećamo i Finske i Ukrajine gdje nas je pokopao dečko iz Tojšića. Dakle očito nije za velikih utakmica i to će 95 posto nas ovdje isto reći dok novinara napadaju samo Ćivini jarani iz TK. Žao mi je Ćivića, ali vala je ovdje i Ganibegović i ss pokazali da ne ližu d*** reprezentativcima i da smiju pisati kako jeste a ne "politički korektno"
-
- Kontakt:
Nema sta frajer je korektno i tacno sve napisao, ja odavno nisam veceg panja vidio,a samo cu ti reci da sam ja blizu njegovog kraja i da smo ga kao klinci dok je imao 13 14 godina saltali kao od saleAnel17 je napisao/la: ↑31 mar 2025, 14:11Novinar SS ako je pametan uzet će ozbiljne pare za ovo. Članak je mogao biti u blažem tonu,tipa dobio crveni i ćao. Ali Ganibegović ništa slagao nije ni izmislio, svi se sjećamo i Finske i Ukrajine gdje nas je pokopao dečko iz Tojšića. Dakle očito nije za velikih utakmica i to će 95 posto nas ovdje isto reći dok novinara napadaju samo Ćivini jarani iz TK. Žao mi je Ćivića, ali vala je ovdje i Ganibegović i ss pokazali da ne ližu d*** reprezentativcima i da smiju pisati kako jeste a ne "politički korektno"
Ćivara i dalje neuništiv, danas dvostruki asistent u pobjedi 7:0. Biće zanimljivo vidjeti gdje će nastaviti karijeru, obzirom da mu ugovor ističe na kraju sezone, a nije potpisao novi.
Bratina i danas dvije asistencije. 

-
- Kontakt:
Mijenja Kolasinca do kraja kvalifikacija 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nek da 20 golova do kraja sezone, samo nek ne prilazi reprezentaciji.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gledam bh fudbal portal ga gura nazad u repku. haveri civic i neki novinar s tog portala. kakvo dno.
Jedini koji moze Kolasinca zamijeniti.
- MoodyReboot
- Kontakt:
Pa udaljeniji su sad nego što su bili
Od Kaljiningrada do Groznog 2500 kilometara, 5h i 30 minuta leta avionom
A do sad su bili udaljeni malo iznad 2000km

A do sad su bili udaljeni malo iznad 2000km

- bavariapivo
- Kontakt:
Ne znam stvarno po kojoj liniji te naše igrače privlače ovi ruski polovnjaci? Razumijem ja da je sigurno solidna plata tamo, ali brate mili zar stvarno nemaš apsolutno nikakvog pristupa nekoj iole normalnoj evropskoj ligi?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Da ima, ne bi skoro pola karijere proveo u Madjarskoj. A vidjeli smo njegove kvalitete u reprezentaciji. Pogotovo njegova prva utakmica u Belfastu i famozni baraz sa Ukrajinom.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sretno kraljino. Nadam se da ces se ubrzo naci na spisku Pokerasa jer to sigurno zasluzujes. 

- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Jel moguce da ga ljudi prizeljkuju na spisku?
Jel moguce kakvi strucnjaci mamu yebali maloumnu,
Civic je najgori bek u historiji repke, nista licno protiv momka, ali sto dalje sine od najdrazeg dresa!
Jel moguce kakvi strucnjaci mamu yebali maloumnu,
Civic je najgori bek u historiji repke, nista licno protiv momka, ali sto dalje sine od najdrazeg dresa!
Nije on više ni mlad, ako do 30. godine nisi napravio neki iskorak nećeš ni tad, ideš gdje ćeš dobiti najbolji ugovor i to je to.
- MoodyReboot
- Kontakt:
A dobro, treba biti realan, koliko god ga ne voljeli. Njegova karijera u Mađarskoj je i više nego uspješna, šest titula u šest sezona. Na tome mu možeš samo čestitati i ništa više. Kakogod, drago mi je da ga više (vjerovatno) niko neće ni spominjati u bilo kakvim kombinacijama.
Naravno, ne sporim titule. Vise sam se referirao na ovo da li ima pristup nekoj normalnoj evropskoj ligi.MoodyReboot je napisao/la: ↑04 jun 2025, 15:24A dobro, treba biti realan, koliko god ga ne voljeli. Njegova karijera u Mađarskoj je i više nego uspješna, šest titula u šest sezona. Na tome mu možeš samo čestitati i ništa više. Kakogod, drago mi je da ga više (vjerovatno) niko neće ni spominjati u bilo kakvim kombinacijama.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.