+1QUARTERBACK je napisao/la: ↑30 apr 2025, 00:14jesmo brate kako nismo, sta smo uradili?
sansa martinelija bi bio ofsajd da je zabio, jedino trosardova sansa je bila cista i sta? to je to za 90 minuta ove ekipe nabijanje lopte razvlacenje da se izvede prekid yebo ih onaj sto ih nauci tako.. oni su imali sansu barcole i precku ramosa tu bi se var gledao za ofsajd al velika je sansa da nije bio
nisu morali da nas nadigravaju 90 minuta i to nije realno da se desi, nisu ludi da napadaju pa da ga prime iz kontre, odigrali su koliko im je trebalo u drugom bez rizika pozadi.. vidjeli smo prvih 20 minuta ljudi imali 150 pasova nasi 40
odigrali su bolje, bolja su ekipa i zasluzeno su pobjedili
U nekom magicnom svijetu nas niko ne nadigra i mi smo svaku pobijedili.
Malo da se loptice spuste i realno pogleda ova ekipa i koliko mi tromo djelujemo u ovakvom elitnom takmicenju, mislim da samo nafakaski mozemo osvojiti LP i to je to.
Zadnji smo favorit jer nismo na tom nivou, PSG prvih 30 min nije dao da disemo, kasnije nam dali loptu i opet mogli da primimo 2 gola bez ikakvih problema.
Usrali se u gaće debelo, los menadzer, nedovoljno kvaliteta na kljucnim pozicijama.
Tanka ekipa sveukupno gledajuci.