muhovic je napisao/la:..hajde neko
Europa 2
ss.ba
nafaka
..ulazite![]()
toliki belay, da mi pocrni hahah jbg
Moderator/ica: Padovan
muhovic je napisao/la:..hajde neko
Europa 2
ss.ba
nafaka
..ulazite![]()
Zavisi i od racunara, kakva je graficka i ram po najvise i sta ti je namješteno low-medium-high?dr.van nostrand je napisao/la:Imam pitanje tehnicke prirode...Postoji li ikakav "lijek" za lag? Mislim , cesto mi se raja zali na lag i da je do mene , ne samo ovdje u ligi nego i stranci kad igram s njima. Koristim BH telekom paket od 2 mbps , iskljucim sve na PC-u , doduse koristim wireless i neki mi kazu da je zbog toga a neki kazu nema veze i u njih je i ide sve glatko...da mi bi da to malo dotjeram u tom pogledu ako se moze ikako.
ajd, eu2, pass: raulStipe_djhasko je napisao/la:mozel meni ? xD
Intel core2duo e7400 2,8ghz , 4gb RAM , grafa ATI 4350 1gb ...za detalje nisam siguran , moze biti i da su high al ipak najvjerovatnije na medium , provjerit cu to...ali opet nebitrebalo da je do konfiguracije , neznam.juventus 0244 je napisao/la:Zavisi i od racunara, kakva je graficka i ram po najvise i sta ti je namješteno low-medium-high?dr.van nostrand je napisao/la:Imam pitanje tehnicke prirode...Postoji li ikakav "lijek" za lag? Mislim , cesto mi se raja zali na lag i da je do mene , ne samo ovdje u ligi nego i stranci kad igram s njima. Koristim BH telekom paket od 2 mbps , iskljucim sve na PC-u , doduse koristim wireless i neki mi kazu da je zbog toga a neki kazu nema veze i u njih je i ide sve glatko...da mi bi da to malo dotjeram u tom pogledu ako se moze ikako.
E onda ne može biti do računara, jer konfiguracija ti je odlična. Ne znam možda zbog tog wiralessa, ali ne znam onda šta bi moglo biti, evo npr. kod mene cimer ima laptop i nisu loše karakteristike 1 GB grafička 2 GB ram. Ali kad igram na njegovom laptopu uzasno koči, a ovamo na drugom compu mnogo slabije komponente ali ne koči ništa, možda je do virusa ili nečeg drugog ne znam, ali ovamo na laptopu koči i kad 2011 igramo i 2006 offline.dr.van nostrand je napisao/la:Intel core2duo e7400 2,8ghz , 4gb RAM , grafa ATI 4350 1gb ...za detalje nisam siguran , moze biti i da su high al ipak najvjerovatnije na medium , provjerit cu to...ali opet nebitrebalo da je do konfiguracije , neznam.juventus 0244 je napisao/la:Zavisi i od racunara, kakva je graficka i ram po najvise i sta ti je namješteno low-medium-high?dr.van nostrand je napisao/la:Imam pitanje tehnicke prirode...Postoji li ikakav "lijek" za lag? Mislim , cesto mi se raja zali na lag i da je do mene , ne samo ovdje u ligi nego i stranci kad igram s njima. Koristim BH telekom paket od 2 mbps , iskljucim sve na PC-u , doduse koristim wireless i neki mi kazu da je zbog toga a neki kazu nema veze i u njih je i ide sve glatko...da mi bi da to malo dotjeram u tom pogledu ako se moze ikako.
Ja sam za,da se vratis u ligu !CeMa je napisao/la:ej raja mogu se ja ikako vratiti sad u ligu
Hajd nije valjda da niko nece da igra-Barcelona- je napisao/la:Smije li neko prijateljsku
A sto si izasao ?CeMa je napisao/la:ej raja mogu se ja ikako vratiti sad u ligu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.