FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
24%
2. Borbu za Evropu
72
49%
3. Sredinu tabele
24
16%
4. Borbu za opstanak
15
10%

Ukupno glasova: 146

ristagrad
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ristagrad » 30 apr 2025, 19:59

Levin je napisao/la:
30 apr 2025, 19:42
ristagrad je napisao/la:
30 apr 2025, 19:13
napisa ti svasta nesto, a ne odgovori na moje pitanje.

kako, u situaciji ako zavrsimo kao 4., izlazak ili ne izlazak u evropu pravi razliku u denisovoj strucnosti i trenerskoj kvaliteti i na osnovu toga treba reci je li ili nije trener za Zelju?
Evidentno nisi baš dobro pročitao ono što sam htio da kažem ali nema veze pokušat ću to malo drukčije.

Ovdje ja ne govorim o njegovoj stručnosti već o mogućim posljedicama po klub i davanja otkaza u slučaju da se izbori Evropa i u slučaju njegova ostanka a da se ne izbori Evropa.

Ono što nama najmanje treba je još jedna destabilizacija kluba u upravnom segmentu jer ne mogu se oteti dojmu da oko kluba, već godinama, postoje razne interesne skupine koje samo čekaju priliku i tako se vrtimo u krug cijelo vrijeme.

Drugo, o kakvoj stručnosti mi ovdje govorimo i je li to bilo presudno prilikom njegovog dovođenja?

Denis je do sada radio kao trener u Širokom, GOŠK-u i Posušju. Ni u jednom od tih klubova ne postoji pritisak kao kod nas. Ja ako sam dobro shvatio, prije početka sezone, njega smo doveli kao dugogodišnji projekat i kao potencijalno dobrog trenera a ne zbog stručnosti i iskustva.

Trebat će vremena da Denis postane stručnjak kakvog želimo i ja ne vidim boljeg u ovoj zemlji a kojeg možemo dovesti. Sve mi je u par deka. Denis mora poraditi na sebi ali mu treba i kvalitetna podrška i bolji igrači.

Sad odgovor na tvoje pitanje. Je li Denis dobar trener za klub renomea i historije kakvu mi imamo? Nije, niti je bio kad smo ga dovodili. Je li Denis dobar trener za klub koji je u finansijskoj i organizacionoj situaciji kao naš? Da, itekako jeste. Zašto? Zato što je imao hrabrosti da dođe a svi znaju kako je raditi ovdje. Zato što se nije povukao i samim tim pokazao mu*a i želju da izgura do kraja. Zato što u dosta momenata pokazuje da jeste i sigurno ima potencijal i za ovo prvo.
ja se nadovezao na tvoj post u kojem si napisao da treba ostati ako izborimo evropu, a ako ne izbori da ga treba pozdraviti. i ti mi u 2 posta pises eseje, o svemu i svacemu, osim odgovora na konkretno pitanje. jos pises da nisam dobro procitao.

ako ostanemo bez evrope, svakako necemo imati para ni za denisa, a ne za bolje od njega. tako, da, u tom slucaju, turbulencija ce biti i sa i bez denisa na klupi.

zaboravi

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 30 apr 2025, 20:05

ristagrad je napisao/la:
30 apr 2025, 19:59
ja se nadovezao na tvoj post u kojem si napisao da treba ostati ako izborimo evropu, a ako ne izbori da ga treba pozdraviti. i ti mi u 2 posta pises eseje, o svemu i svacemu, osim odgovora na konkretno pitanje. jos pises da nisam dobro procitao.

ako ostanemo bez evrope, svakako necemo imati para ni za denisa, a ne za bolje od njega. tako, da, u tom slucaju, turbulencija ce biti i sa i bez denisa na klupi.

zaboravi
Nebitno, sve će nam se samo reći u narednih par sedmica svakako.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

ristagrad
Kontakt:

Post Postao/la ristagrad » 30 apr 2025, 20:09

Riquelme1921 je napisao/la:
30 apr 2025, 19:44
AjkulaCekicarka je napisao/la:
30 apr 2025, 19:02
30 apr 2025, 16:39
Ko je ono obrisao post kada sam ga popišao na temu lepršave igre između Mulalića i Denisa.
Jel realno hahahaha

Napiši opet post, šta ti fali, nemaš drugog posla.
Samo usput napiši i kratki rezime sezone, ovo dosad.
Nemoj za do kraja jer ne znamo kako će fks odigrati.
Rezime sezone: Denis preuzeo ekipu koja je prošle godine bila u borbi za opstanak, za ovu sezonu imao ekipu koja maksimalno može biti četvrta, izborio to četvrto mjesto i osigurao ga 10 kola prije kraja, da je pobjedio Sarajevo bio bi treći iako su oni uložili skoro pa desetine miliona više na ekipu u prethodnih par godina.
samo nepopravljivi optimisti, nerealni navijaci, botovi... mogu misliti da se moglo vise ove sezone. za mene je samo polufinale kupa sa sirokim i nastup u mostaru ispod ocekivanja. ne kazem da se trebalo i moralo proci siroki i ne izgubiti u mostaru, ali je pristup trebao biti daleko bolji. slicno je sa sva 3 gradska derbija
Zadnja izmjena: ristagrad, dana/u 30 apr 2025, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 30 apr 2025, 20:11

Legitimno je pitanje, mi vise ne zavisimo sami o sebi, u sustini, osim ako ne zaredamo sa pet pobjeda, a Nja sjebe stvar na dvije tekme i osvoji bod sto bas i nije realno, al hajde.

Znaci ako Siroki uzme kup Denis ne valja, ako Nja uzme kup onda je dobar. Tako ispade :mrgreen:

Meni to nema logike, al hajde.

Jel zadovoljio, il nije.

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 30 apr 2025, 20:13

ristagrad je napisao/la:
30 apr 2025, 20:09
30 apr 2025, 19:02

Napiši opet post, šta ti fali, nemaš drugog posla.
Samo usput napiši i kratki rezime sezone, ovo dosad.
Nemoj za do kraja jer ne znamo kako će fks odigrati.
Rezime sezone: Denis preuzeo ekipu koja je prošle godine bila u borbi za opstanak, za ovu sezonu imao ekipu koja maksimalno može biti četvrta, izborio to četvrto mjesto i osigurao ga 10 kola prije kraja, da je pobjedio Sarajevo bio bi treći iako su oni uložili skoro pa desetine miliona više na ekipu u prethodnih par godina.
samo nepopravljivi optimisti, nerealni navijaci, botovi... mogu misliti da se moglo vise ove sezone. za mene je samo polufinale kupa sa sirokim i nastup u mostaru ispod ocekivanja. ne kazem da se trebalo i moralo proci siroki i ne izgubiti u mostaru, ali je pristup trebao biti daleko bolji. isto je sa sva 3 gradska derbija
Što se tiče gradskih derbija, nadigrali su nas u sva 3 i tu nema govora.
Što se tiče Mostara, nema šta, ubili su nas. Obrana je pravila greške koje se jednostavno ne prave u kadetima, taj meč praktički nisu znali odigrati dupli pas.
Što se tiče Pecare, tu su po meni ogromni krivci igrači. Počeli smo dobro, Krpić pogodio prečku, a zatim neshvatljiva greška Radovca koji ima igrača desno i lijevo a on se zakucava u igrača Širokog i gubi loptu. Drugi gol, Jukić baca Šukilovića na pod kao da ga i nema. Treći gol Al Jaber autogol, nesreća.
Grupa iznad svakog pojedinca.

ristagrad
Kontakt:

Post Postao/la ristagrad » 30 apr 2025, 20:21

RatoborniMrmot je napisao/la:
30 apr 2025, 20:11
Legitimno je pitanje, mi vise ne zavisimo sami o sebi, u sustini, osim ako ne zaredamo sa pet pobjeda, a Nja sjebe stvar na dvije tekme i osvoji bod sto bas i nije realno, al hajde.

Znaci ako Siroki uzme kup Denis ne valja, ako Nja uzme kup onda je dobar. Tako ispade :mrgreen:

Jel zadovoljio, il nije.
izlazak u evropu (ako zavrsimo kao 4.) ne moze i ne smije biti tas na vagi koji ce odluciti denisov ostanak na klupi. govorim cisto o denisovom ucinku.

eh, sad, ako ostanemo bez evrope, ne znam finansijske obaveze prema denisu, mozemo li ga ispostovati? ako kazemo da su neki igraci preplaceni, mozemo doci u situaciju da nam je i struka preskupa. mozemo li dovesti ono sto denis trazi i kaze da mu fali od igraca?

naravno, moze i denis svojom voljom dici sidro.

bez evrope, mogli bi se mi vratiti u pricu o Zeljinom DNK-a.
Zadnja izmjena: ristagrad, dana/u 30 apr 2025, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 30 apr 2025, 20:24

30 apr 2025, 20:13
ristagrad je napisao/la:
30 apr 2025, 20:09

samo nepopravljivi optimisti, nerealni navijaci, botovi... mogu misliti da se moglo vise ove sezone. za mene je samo polufinale kupa sa sirokim i nastup u mostaru ispod ocekivanja. ne kazem da se trebalo i moralo proci siroki i ne izgubiti u mostaru, ali je pristup trebao biti daleko bolji. isto je sa sva 3 gradska derbija
Što se tiče gradskih derbija, nadigrali su nas u sva 3 i tu nema govora.
Što se tiče Mostara, nema šta, ubili su nas. Obrana je pravila greške koje se jednostavno ne prave u kadetima, taj meč praktički nisu znali odigrati dupli pas.
Što se tiče Pecare, tu su po meni ogromni krivci igrači. Počeli smo dobro, Krpić pogodio prečku, a zatim neshvatljiva greška Radovca koji ima igrača desno i lijevo a on se zakucava u igrača Širokog i gubi loptu. Drugi gol, Jukić baca Šukilovića na pod kao da ga i nema. Treći gol Al Jaber autogol, nesreća.
Znaci za su sve igraci krivi. Prva dva gola u Sirokom primamo iz klasicnih kontri, mi fol njih napali a stoperi nam dramaticno spori i nesigurni i sta Denis radi - daje prostor Sirokom koji nam jos vise odmaze jer su situacije fakticki jedan na jedan, Sukilovic ispadne i gol. I onda opet isti drugi gol. Isti gol smo primili i u Mostaru, izgubili loptu, 50 metara nigdje nikoga i dovodjenja, gubimo u prvoj minuti.

Na derbijima je tri puta istu stvar uradio, al bukvalno. Nja voli kada ima prostor da gura lopte svojim brzanjerima i mi in to svaki put omogucimo :mrgreen: Odnosno prva tekma, prvo poluvrijeme top, ovo ostalo debakl.

Nisu, druze, krivi igraci nego trener koji nas je lose postavio uz pogresnu selekciju startera.

Kada imas spore stopere ne izlazis visoko i pokusavas da ne dodjes u situacije da protivnik ima puno prostora. Kontaj sta je Dnis uradio vise puta.
Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 30 apr 2025, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 30 apr 2025, 20:25

cetvrto mjesto je otprilike neki maksimum za nas. pitari, borac, zrinjski su stepenicama iznad, nazalost, sto zbog para sto zbog pozicija u nsbih (ova druga dva kluba).

plasman je zadovoljavajuci s te strane, ali igra nam je losa. patimo se citavu polusezonu, ni nalik na tim iz prethodnog dijela prvenstva. denis je imao ozbiljnih kikseva. poraz na ovom derbiju se njemu moze pripisati. ispadanje iz kupa, debakl protiv zrinjskog - necu reci da je on kriv, svi su, ali ima tu njegove krivice itekako.

bojim se da se on ozbiljno pogubio. ne znam sta je rjesenje. ne kazem da mu nuzno treba dati otkaz tj. ne produziti ugovor, ali nesto se mora raditi. mozda pojacati strucni stab s par novih imena. mislim to treba svakako, jer je poceo da pravi takticke greske, kasni ili grijesi sa izmjenama i slicno, barem iz moje vizure.

da dodam samo: denis stalno trubi o tezini zeljinog dresa, a meni se nekako cini da je njemu tezi nego ijednom igracu. kao da ne uspijeva da se izbori sa svime sto nosi posao trenera zeljeznicara. to naravno ne znaci nista ako se on uspije sa tim stvarima izboriti i ako se vratimo na pravi kolosijek. ali ako je izgubio svlacionicu ili dio nje (kazem ako), onda se trebamo razilaziti. trener svlacionicu kad izgubi tu je kraj, svidjalo se to nekome ili ne.

ja se iskreno nadam da je ovo samo privremena kriza, da je do njegovog neiskustva, i da ce nauciti nesto kroz ovo sve...
Zadnja izmjena: svemalim1, dana/u 30 apr 2025, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 30 apr 2025, 20:27

30 apr 2025, 19:56
30 apr 2025, 19:46

Da nisi par stvari izostavio?
Kojih?
-Preuzeo ekipu sa kojom je Hajrudin Ðurbuzović, isključivo, izborio opstanak a prije toga je vodili ublehaši tipa Sir Denis.
-Ekipa koju ima je osjetno skuplja od ove ranije spomenute
-Blamaža protiv Zrinjskog, historijska, protiv 'jačih ekipa bez ispaljenog metka. Akcenat na blamaža.
-Blamaža u polufinalu Kupa protiv realno slabijeg protivnika. Akcenat na blamaža
-Promocija mladih igrača, ništa.

-O osiguranom četvrtom mjestu koje apsolutno ništa ne znači ne bi trošio riječi.
Bolje bit 7. a igrat finale Kupa.
-Još manje bi o 'trenerskom rukopisu'.

To je par činjenica pa bujrum, ti i družina demantujte.

-

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 apr 2025, 21:00

ristagrad je napisao/la:
30 apr 2025, 20:21
eh, sad, ako ostanemo bez evrope, ne znam finansijske obaveze prema denisu, mozemo li ga ispostovati?
Ugovor mu ističe na kraju sezone.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ristagrad
Kontakt:

Post Postao/la ristagrad » 30 apr 2025, 21:12

Virtu4l je napisao/la:
30 apr 2025, 21:00
ristagrad je napisao/la:
eh, sad, ako ostanemo bez evrope, ne znam finansijske obaveze prema denisu, mozemo li ga ispostovati?
Ugovor mu ističe na kraju sezone.
zaboravio sam na to.

opet, ostaje pitanje... ako ostanemo bez evrope, ostajemo bez priliva znacajnijeg iznosa novca. moguce da su pare od evrope vec i potrosene, samo se cekaju da se pokrpe rupe (ne bi nam bilo prvi put). ako uprava bude spremna ponuditi novi ugovor denisu, je li on spreman ostati sa smanjenim primanjima? je li spreman ostati, ako mu se ne budu mogla ispostovati trazena pojacanja? je li, uopste, ispostovano ono sto mu obecavano prilikom dogovaranja saradnje? ostaje li se njemu uopste u Zelji, bez obzira na izlazak u evropu...

mislim, ovdje se samo vodi polemika treba li ga zadrzati ili ne, je li zadovoljio ili nije. kao da se i druga strana ne pita.

rekoh, mogli bi se mi vratiti na pricu o Zeljinom DNK-a

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 30 apr 2025, 21:15

Neobjektivni smo. Nikad laksi zdrijeb u kupu, mogli smo u finale. Ali liga, pa Ferguson iz najboljih dana ne bi mogao vise od 4og mjesta. Najgore od svega, blizu je trece mjeste.

Denis treba ostati. Nadograditi ekipu uz par odlazaka.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 apr 2025, 21:45

ristagrad je napisao/la:
30 apr 2025, 21:12
opet, ostaje pitanje... ako ostanemo bez evrope, ostajemo bez priliva znacajnijeg iznosa novca. moguce da su pare od evrope vec i potrosene, samo se cekaju da se pokrpe rupe (ne bi nam bilo prvi put). ako uprava bude spremna ponuditi novi ugovor denisu, je li on spreman ostati sa smanjenim primanjima? je li spreman ostati, ako mu se ne budu mogla ispostovati trazena pojacanja? je li, uopste, ispostovano ono sto mu obecavano prilikom dogovaranja saradnje? ostaje li se njemu uopste u Zelji, bez obzira na izlazak u evropu...

mislim, ovdje se samo vodi polemika treba li ga zadrzati ili ne, je li zadovoljio ili nije. kao da se i druga strana ne pita.

rekoh, mogli bi se mi vratiti na pricu o Zeljinom DNK-a

Na većinu tih pitanja druže moj ni u klubu nemaju odgovore.

Previše se mi fokusiramo na Denisa, a po meni je on posljednja adresa na koju se trebamo fokusirati. Sa njim je priča veoma jednostavna, čovjek je osvojio najviše bodova u posljednjih ne znam ni sam koliko godina. Da, griješio je, ali griješio je i Amar, griješe Zekić, Maka i Žižović, sa mnogo boljim ekipama i igračima. Zekić je svojim ludovanjem Sarajevu izbio minimalno 7-8 bodova, a donio ih je tu negdje kao Ćorić. Poenta je da ti možeš vrhunski pripremiti utakmicu, ali to jednostavno nisu igrači koji su u stanju sprovesti ono što želiš, nije to taj nivo kvaliteta. Nekad će uspjeti, nekad neće.

Ono što znam je to da Denis uvijek ima nekoliko ponuda na stolu. Provjereno.

Mi se ne smijemo kockati sa narednom sezonom. Prvi put u novom formatu, imaćemo po četiri utakmice sa ekipama protiv kojih zaista ne možemo igrati, toliko su bolji i kvalitetniji, Zrinjski i Sarajevo. Imaćemo po četiri utakmice sa sigurno boljim Veležom i Širokim. Možemo li mi biti bolji i kvalitetniji nego ove sezone? To nije pitanje za Denisa Ćorića.

Neću biti previše razočaran ako se ne plasiramo u Evropu, tješi me to da ćemo imati više vremena i mira da se pripremimo za narednu sezonu, ponavljam, nikad težu i izazovniju.

Dakle, Denisov odlazak ili ostanak zavisi od odgovora na pitanje šta mi konkretno želimo? Koliko možemo biti bolji u odnosu na ovu sezonu? Ja mislim da sa ovim rosterom ne možemo biti bolji i da je ovo naš vrhunac. Eto i da možemo, koliko bodova možemo biti bolji? 2, 3, 5? Je li to vrijedno kockanja sa trenerom? Ja mislim da nije. U stvari siguran sam da nije.

Ja se uvijek najviše fokusiram na finansije, a tu vidim da situacija nija baš sjajna i to je jedini razlog zbog kojeg nam je potrebna ta Evropa. Prošla godina nam je donijela ozbiljan minus, a za taj minus smo se negdje morali zadužiti. Gdje i kako? Kad taj novac moramo vratiti, ako je rok kratak, a troškovi su nam isti u odnosu na prošlu godinu? Kako ćemo namaći tu razliku? Sve to je meni mnogo važnije od Denisa Ćorića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 30 apr 2025, 22:35

A sta cemo s time da su od dolaska svi redom najavljuvali evropu da je cilj i cak jedan od trofeja(misleci na kup), kup koji si imo smjesan raspored cak i u polufinalu smijesna ekipa nikad losiji siroki koji se trenutno bori za opstanak prokockali su sve sto se moze prokockat, skoro je poceo najavljuvat i borbu za 3 mjesto obecava sad 3 mjesto jer je sve prokocko on ukoliko ne izbori evropu cak i da je na kraju izbori to je na HO RUK, dobro svi trebaju razmislit da li nam on treba bit trener, covjek bez ikakvog stila igre bez ikakve taktike, bez ikakve pripreme za narednog protivnika i postavljanja igre prema protivniku, sa skupom losih pomocnika oko sebe tako da vec sad treba pocet trazit nekog ko ce ga naslijedit
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 30 apr 2025, 23:17

ristagrad je napisao/la:
RatoborniMrmot je napisao/la:
30 apr 2025, 20:11

Jel zadovoljio, il nije.
izlazak u evropu (ako zavrsimo kao 4.) ne moze i ne smije biti tas na vagi koji ce odluciti denisov ostanak na klupi. govorim cisto o denisovom ucinku.

eh, sad, ako ostanemo bez evrope, ne znam finansijske obaveze prema denisu, mozemo li ga ispostovati? ako kazemo da su neki igraci preplaceni, mozemo doci u situaciju da nam je i struka preskupa. mozemo li dovesti ono sto denis trazi i kaze da mu fali od igraca?

naravno, moze i denis svojom voljom dici sidro.

bez evrope, mogli bi se mi vratiti u pricu o Zeljinom DNK-a.
Previše vi to gledate crno i bijelo ali to je vaše pravo. Što se tiče Denisa, za ovu sezonu, od mene ima trojku (3) za sve viđeno i prikazano i mislim da treba ostati još sezonu.

Međutim, ako se kojim slučajem desi da nam se izmakne Evropa ne bi bilo dobro ni za njega a ni za one koji ga podrže da ostane jer nakon prvog lošeg niza ide rafalna paljba i to nema veze sa tim koliko je on kvalitetan ili nije. Opet ću reći, ide rafalna paljba a ne turbulencije kojih uvijek ima.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 01 maj 2025, 00:01

Živiš Ivice, zauvijek ćeš živjeti u nama. 3 tužne godine.
Grupa iznad svakog pojedinca.

NekoSaDaleka
Kontakt:

Post Postao/la NekoSaDaleka » 01 maj 2025, 00:24

Denis je na derbiju pokazao da je trener bez one stvari (m*da) ili je jako loš trener.
Jer izvesti onakvu postavu protiv Sarajeva nakon utakmice protiv Borca je nešto od tog dvoje.
Nakon Zrinjskog kaže pojedini igraci ne zasluzuju da nose Željin dres i onda izvede iste igrače (sem Laušević/Krpić) ko koga ovdje laže

WeekendOffender
Kontakt:

Post Postao/la WeekendOffender » 01 maj 2025, 00:30

Ne treba nama u ovoj situaciji novi trener, nama trebaju pare, stabilnost i investitor... a znamo na koja vrata treba kucati za ta pitanja, klupa ispod zapada gdje sjedi strucni stab se ne pita za to sigurno.
Curva Sud

GrbavicaHram1921
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHram1921 » 01 maj 2025, 00:32

WeekendOffender je napisao/la:
01 maj 2025, 00:30
Ne treba nama u ovoj situaciji novi trener, nama trebaju pare, stabilnost i investitor... a znamo na koja vrata treba kucati za ta pitanja, klupa ispod zapada gdje sjedi strucni stab se ne pita za to sigurno.

Slazem se, samo investitor!

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 01 maj 2025, 00:49

GrbavicaHram1921 je napisao/la:
01 maj 2025, 00:32
WeekendOffender je napisao/la:
01 maj 2025, 00:30

Slazem se, samo investitor!
Slazem sa obojicom
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 30 gostiju.