Pogrešna tableta desetaru, ne daj se.

Pogrešna tableta desetaru, ne daj se.
jurisicduska je napisao/la: ↑30 apr 2025, 14:19Moja opsjednutost a ja samo odgovaram tvojim kolegama koji su opsjednuti Sarajevom. Kod mene nema nikakve ospjednutosti. Vi ste za mene mali nebitni klub , 6. Klub premijer lige jedne od najgorih liga na svijetu, koji nema perspektivu u slijedecih 20 godina biti ikakav faktor čak i u gradu da ne idemo dalje, bolju perspektivu ima Olimpik ovaj novi. Meni ste vi kao sto sam već rekao irelevantni , samo ne mogu da dozvolim kur.čenje navijača koji nisu uzeli titulu sad će 20 godina. Vrijeđa mi inteligenciju. Pa kad nemate šta nabijate na nos sto investitor ulaze svoj novac kao nešto loše, zamisli dokle vaši mozgovi sežu , pa šta će nam investitor ako neće trošiti pare.Bersaga je napisao/la: ↑30 apr 2025, 11:47Mene zanima kad je nastala tvoja opsjednutost FK Željezničar, šta je povod bio? Podijeli sa širom masom ovdje.jurisicduska je napisao/la: ↑30 apr 2025, 11:02Mene samo zanima gdje su milioni od braće blizanci, Davuda i Vedada Alibašića ()
I sto Sukilovic nije još dobio poziv za reprezentaciju s obzirom da je bolji fudbaler od Čelika.
Samo neke od nebula izrečene na ovim forumima. Žive ljudi paralelnu stvarnost.
6. Klub lige koji ponekad bljesne pa bude 4. A taj se bljesak poklopi sa padom Veleza i Sirokog.
23/24 6 mjesto
22/23 3 mjesto
21/22 6 mjesto
20/21 7 mjesto
Objektvno 6 tim lige. To je u zadnje 4 godine bilo šesto ili gore 3 puta i opet se ****.
23/24 6 mjesto
22/23 3 mjesto
21/22 6 mjesto
20/21 7 mjesto
Ovo vam neće promijeniti sto lažete po forumima. Prosječno 6 ekipa lige.
2024/25 4 prosjek 5,2 dakle 5-6 ekipa lige, nebitna.
Trebaš dobro se potruditi da ti je prosjek u 5 godina 5,2y
Ne radi se o dvije godine nego 5. I da ne budeš blizu niti jednog trofeja. Sto vi niste jako dugo. Ali možemo pricati o tom koliko je investitor investirao. Hahahahaha
Najviše je o ovoj cirkus ligi ispaštao Velež i njegov bivši Predsjednik Š. Hasić. Čovjek he zajedno sa Kasumom iz FKS pokrenuo inicijativu 4R, da bi na kraju ostao sam. Čovjek dobio 2 god suspenzija zbog događaju u tunelu udaljenom 40 km od stadiona, a Veležu uzeti bodovi i 6 utakmica bez publike. Da nije bilo D. Bajevića, osovina Beus-Vico bi klub izbacilai lige. Tada se trebalo ustrajati, istjerati sve na čistac. Ta borba je vrijednija od bilo kakvog trofeja, izlaska u evropu, odlaska reprez na sv prvenstvo.. Kad izgubiš ponos, izgubio si sve... samo je pitanje vremena.ErosViverosViv je napisao/la: ↑30 apr 2025, 14:05Zaprijetio im je generalni sponzor da se ne smiju odazvati na sastanak, kako misliš tu nešto blokirati? Na kraju, samo FK Sarajevo ispašta kao i uvijek.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 apr 2025, 13:08Umjesto da se vrsi pritisak i da sve blokiramo kao sto to rade ovi iz sumske ovdje se broje stolice,hebo igrace i kad na Lulicu i Sosicu izvode mma fazone sa ciljem da im nogu slome,hebo to ba ko ima vise stolica i jel veci razmak izmedju navijaca na jugu il sjeveru,prave patriote i jedni i drugi.
Ako ćeš lakše zaspati večeras zbog toga, nijednu.
Evo brojim da ste ubjedljivo najvise primili golova u EuropiAnex je napisao/la: ↑30 apr 2025, 05:54Nisi fino izbrojao željezničar 8 puta polufinale i 16 puta četvrtfinale ako ne i višeNoDi80 je napisao/la: ↑30 apr 2025, 04:21Nije cetvrfinale nego osmina finalaAnex je napisao/la: ↑30 apr 2025, 04:05
Bar budi pošten pa napiši kad si se već potrudio da je ipak najveću utakmicu u evropi odigralo Sarajevo i to u četvrtfinalu lige šampiona protiv Manchestera i velikog Džordža Besta koji su te godine pokorili evropu,a odigrali smo dvije ravnopravne utakmice,znam da je teško priznati ali budi korektan,liga šampiona je daleeeeko najjače takmičenje a Manchester je ManchesterČuj Mitropa i Intertoto
![]()
![]()
![]()
Imali ste u šensneastini finala Olimpijakos sa Kipra kö
Klub koji nema pobjede u europskim takimicenjima![]()
Zeljeznicar je igrao sesnaestinu finala lige prvaka i izgubio od prvaka Engleske Derby
Zeljo je izbacio prvaka Italije Bolognu u osmini finala kup Uefa, Velez je izbacio prvaka Engleske Derby u osmini finala Kup Uefa
Eto dodaj da ste igrali i osminu finala
Od 6,7 takmicenja tri puta ste dosli do osmine finala, a Zeljeznicar sedam puta cetvrfinale i tri puta polufinale
Mozda zato sto smo najvise igraliNoDi80 je napisao/la: ↑30 apr 2025, 18:48Evo brojim da ste ubjedljivo najvise primili golova u EuropiAnex je napisao/la: ↑30 apr 2025, 05:54Nisi fino izbrojao željezničar 8 puta polufinale i 16 puta četvrtfinale ako ne i višeNoDi80 je napisao/la: ↑30 apr 2025, 04:21
Nije cetvrfinale nego osmina finala
Zeljeznicar je igrao sesnaestinu finala lige prvaka i izgubio od prvaka Engleske Derby
Zeljo je izbacio prvaka Italije Bolognu u osmini finala kup Uefa, Velez je izbacio prvaka Engleske Derby u osmini finala Kup Uefa
Od 6,7 takmicenja tri puta ste dosli do osmine finala, a Zeljeznicar sedam puta cetvrfinale i tri puta polufinale
Sarajevo 148
Zrinjski 107
Zeljeznicar 105
U 8,9 utakmica razlika
Velež jest dobio jaču kaznu u tom momentu, ali je Sarajevo dobilo dugoročniju. Ne mislim u smislu dužine suspenzije (Hasić je dobio 2 godine, Mirvić godinu, Ibričić 7 mjeseci ali je žalbom Mirviću poništena), nego u smislu posljedica za klub i konstantnog fudbalskog genocida godinama poslije.Tuce11 je napisao/la: ↑30 apr 2025, 17:17Najviše je o ovoj cirkus ligi ispaštao Velež i njegov bivši Predsjednik Š. Hasić. Čovjek he zajedno sa Kasumom iz FKS pokrenuo inicijativu 4R, da bi na kraju ostao sam. Čovjek dobio 2 god suspenzija zbog događaju u tunelu udaljenom 40 km od stadiona, a Veležu uzeti bodovi i 6 utakmica bez publike. Da nije bilo D. Bajevića, osovina Beus-Vico bi klub izbacilai lige. Tada se trebalo ustrajati, istjerati sve na čistac. Ta borba je vrijednija od bilo kakvog trofeja, izlaska u evropu, odlaska reprez na sv prvenstvo.. Kad izgubiš ponos, izgubio si sve... samo je pitanje vremena.ErosViverosViv je napisao/la: ↑30 apr 2025, 14:05Zaprijetio im je generalni sponzor da se ne smiju odazvati na sastanak, kako misliš tu nešto blokirati? Na kraju, samo FK Sarajevo ispašta kao i uvijek.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 apr 2025, 13:08
Umjesto da se vrsi pritisak i da sve blokiramo kao sto to rade ovi iz sumske ovdje se broje stolice,hebo igrace i kad na Lulicu i Sosicu izvode mma fazone sa ciljem da im nogu slome,hebo to ba ko ima vise stolica i jel veci razmak izmedju navijaca na jugu il sjeveru,prave patriote i jedni i drugi.
ErosViverosViv je napisao/la: ↑30 apr 2025, 20:35da je sezona regularna, bili bi iza nas barem 15 bodova, a vjerovatno i iza želje i vas.
Nije 8,9 nego 11, a isto smo tako u tih 11 utakmica vise dali 25 golova vise
Navikli smo da u Bosni i Hercegovini sve može, ali nekad zaista znamo niti nelogični, kao u ovoj situaciji.
Fudbalski sudija Mirza Kazlagić iz Cazina suspendovan je u Premijer ligi BiH, ali ovog vikenda ide na terene i dijelit će pravdu.
Njemu je pripala utakmica u Drugoj ligi FBiH grupa Zapad između NK Vitez – FK Vitez, a pomoćnici će mu biti Hasan Nanić iz Bužima i Amrudin Zaimović iz Novog Travnika.
Probaj sa tim podatkom platiti doprinose koji ste dužni,možda prođeNoDi80 je napisao/la: ↑30 apr 2025, 18:48Evo brojim da ste ubjedljivo najvise primili golova u EuropiAnex je napisao/la: ↑30 apr 2025, 05:54Nisi fino izbrojao željezničar 8 puta polufinale i 16 puta četvrtfinale ako ne i višeNoDi80 je napisao/la: ↑30 apr 2025, 04:21
Nije cetvrfinale nego osmina finala
Sarajevo 148
Zrinjski 107
Zeljeznicar 105
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, Fudbalmozak2 i 21 gost.