Ja ne znam vise ni ko pije ni ko placa
Uglavnom ovog vikenda ocekujem "suncano" i da napokon odem do tog "bankomata" da dignem lovu,nisam isao,ne pamtim
Moderator/ica: insider
mandraX je napisao/la:@pipipipi![]()
dobar brate, nema šta...imaL' u Mostaru šta novo? Bio sam jučer, smorio se, bezze iš'O, dosadan ti grad majkem'
*p!p!t@* je napisao/la:mandraX je napisao/la:@pipipipi![]()
dobar brate, nema šta...imaL' u Mostaru šta novo? Bio sam jučer, smorio se, bezze iš'O, dosadan ti grad majkem'
![]()
![]()
Znam brate,znam
Ima eo tekma sutra a imam neko takmicenje prije nje tako da sam kuci nekkad pred vece
![]()
sta mai u Stocu
Jbt od tvojih 1099 postova oko 900 ih je upravo tako "Pozz raja.....DAVID VILLA je napisao/la:Pozz raja.....![]()
![]()
Oj kako sam se ja umorio igr'o fudbala.Bosco je napisao/la:jbt jesam se razbolio, jutros imao užasnu alergiju, uvijek je imam u proljeće. Sav sam nateknut još popodne iziđem malo lopte s društvom i uhvati nas pljusak, evo temperatura 38, glava boli užasno.
sto...jeste li to trebali igrati na turnirukivi je napisao/la:hebem ti kisu. sad je nasla padat![]()
![]()
![]()
ma konto malo u grad. sad su ovi vasi igrali, popusili suCeMa je napisao/la:sto...jeste li to trebali igrati na turnirukivi je napisao/la:hebem ti kisu. sad je nasla padat![]()
![]()
![]()
mi neki dan igrali po kisi i popusili 5:1 od klesara
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 1 gost.