Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Pisao sam za malog Hadzimuhamedovića ranije, odličan debi u Bundesligi.Ne znam kako Doborac ne prati njegov razvoj i zašto ga nije pozvao za predstojeće utakmice sa Islandom i Grčkom.Mi nemamo kvalitete na vanjskim pozicijama i njegovo pozivanje je apsolutno opravdano.On i Alem Hadžić trebaju biti u rosteru za obje utakmice, jer su nam šanse za EP ionako upitne, a njih dvojica predstavljaju naše najveće rukometne talente.
+1ovisnik je napisao/la: ↑28 apr 2025, 15:23Pisao sam za malog Hadzimuhamedovića ranije, odličan debi u Bundesligi.Ne znam kako Doborac ne prati njegov razvoj i zašto ga nije pozvao za predstojeće utakmice sa Islandom i Grčkom.Mi nemamo kvalitete na vanjskim pozicijama i njegovo pozivanje je apsolutno opravdano.On i Alem Hadžić trebaju biti u rosteru za obje utakmice, jer su nam šanse za EP ionako upitne, a njih dvojica predstavljaju naše najveće rukometne talente.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Gledao sam maloprije video 6 jest da mu ekipa 16 mjesto zauzima al za njegove godine debitovati u Bundes Ligi i odma 6 golovaDamirT je napisao/la: ↑28 apr 2025, 16:57+1ovisnik je napisao/la: ↑28 apr 2025, 15:23Pisao sam za malog Hadzimuhamedovića ranije, odličan debi u Bundesligi.Ne znam kako Doborac ne prati njegov razvoj i zašto ga nije pozvao za predstojeće utakmice sa Islandom i Grčkom.Mi nemamo kvalitete na vanjskim pozicijama i njegovo pozivanje je apsolutno opravdano.On i Alem Hadžić trebaju biti u rosteru za obje utakmice, jer su nam šanse za EP ionako upitne, a njih dvojica predstavljaju naše najveće rukometne talente.
Godinama se nije pojavio igrač takvog potencijala kod nas da sa 18 godina igra Bundes ligu i hladno na debiju zabije 6 od 8 šuteva.On je iz rukometne porodice/otac i amidza igrali za RK Banoviće/, otac mu ie bio i trener u niželigašu u Njemačkoj.Ne znam o čemu Damir ima razmišljati kad je u pitanju Alen, on je potencijal kakvog dugo nismo imali i koji mora imati mjesto u A reprezentaciji.zgembo89 je napisao/la: ↑28 apr 2025, 18:37Gledao sam maloprije video 6 jest da mu ekipa 16 mjesto zauzima al za njegove godine debitovati u Bundes Ligi i odma 6 golovaDamirT je napisao/la: ↑28 apr 2025, 16:57+1ovisnik je napisao/la: ↑28 apr 2025, 15:23Pisao sam za malog Hadzimuhamedovića ranije, odličan debi u Bundesligi.Ne znam kako Doborac ne prati njegov razvoj i zašto ga nije pozvao za predstojeće utakmice sa Islandom i Grčkom.Mi nemamo kvalitete na vanjskim pozicijama i njegovo pozivanje je apsolutno opravdano.On i Alem Hadžić trebaju biti u rosteru za obje utakmice, jer su nam šanse za EP ionako upitne, a njih dvojica predstavljaju naše najveće rukometne talente.
potpis!ovisnik je napisao/la: ↑28 apr 2025, 21:30Godinama se nije pojavio igrač takvog potencijala kod nas da sa 18 godina igra Bundes ligu i hladno na debiju zabije 6 od 8 šuteva.On je iz rukometne porodice/otac i amidza igrali za RK Banoviće/, otac mu ie bio i trener u niželigašu u Njemačkoj.Ne znam o čemu Damir ima razmišljati kad je u pitanju Alen, on je potencijal kakvog dugo nismo imali i koji mora imati mjesto u A reprezentaciji.
Nece Damir da malac pregori k'o Esmir ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Je li on ima nase drzavljanstvo? Znam da je igrao na onom prvenstvu do 18 godina za nas. Vidim na stranicama sa rezultatima da mu stoji pored imena njemacka zastava.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Diano Češko je tog malog Nikola Karabatic Njemački šljam nama treba znanje i škole poput Ljubuškog i dobre trenere da pravimo igrača ne skupljanje po njemačkim pokrajinama.Damir za 6 7 nije pola igrača napravio u Gracanici dok Izvidzac sveka godine izbaci svjetske kalibre igrača.Ako neko misli dovest Gicela u BiH vjerujete ni on nam nemoze pomoći
Doborac otkad je na klupi zove svaki put ista imena. Pa de malo ubaci nekog mladjeg, da vidimo ima li sta od njih. Eto jedino sad sto je ubacio Avdica iz Krivaje. Mada sumnjam da ce momak dobiti i minut. Svakako su sanse da idemo na EP 1%...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Je li ovo Panić opet bojkotuje reprezentaciju ili je povrijeđen još uvijek?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nije ga bilo u sastavu Wisle u zadnjim utakmicama. Pretpostavljam povreda...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ima državljanstvo, igrao za U16 i U18 ljetos.Fagus 501-Ćesko jeste dobar, al nema potrebe ovog dječaka obezvrjeđivati, vrijeme će pokazati u kakvog će ko igrača izrasti.Na kraju krajeva šta mene briga za Ćesku koji je kao i svi kvalitetni igrači Izviđača okrenuo leđa zemlji u kojoj je rođen i odabrao da igra za drugu zemlju.Ovo je forum koji govori o reprezentaciji BiH i na njemu treba da se raspravlja o Hamdzimuhamedovicu,Hadzicu,Semiću,Čordakliji, Elmasu…. a ne o reprezentativcima drugih država. Okrenimo se sebi i pišemo o onima koji su naši i koji vole ovu državu, a ne o onima koji su je izdali. I ovaj portal jučer objavljuje tekst o Ćeski uz hvalospjeve i neku stupidnu priče sviđa li mu se srednje ime, a ne objavljuje vijest da je Alem Hadzic bilvaktile zabio prvenac u Ligi prvaka ili da je Hadzimuhamedović prešao u prvu Bundes ligu i u svom debiju zabio 6 od 8 šuteva.
-
- Kontakt:
Spisak stvarno bruka, od onakvog kvalitets rukometa oo bih, svijetski se igraci svake godine prave… mi nemozemo gruziju uzeti. Pa oz izvidaca nam hrvatska sve igrace polapi a savez nas ko koza gleda
potpis!ovisnik je napisao/la: ↑29 apr 2025, 22:13Ima državljanstvo, igrao za U16 i U18 ljetos.Fagus 501-Ćesko jeste dobar, al nema potrebe ovog dječaka obezvrjeđivati, vrijeme će pokazati u kakvog će ko igrača izrasti.Na kraju krajeva šta mene briga za Ćesku koji je kao i svi kvalitetni igrači Izviđača okrenuo leđa zemlji u kojoj je rođen i odabrao da igra za drugu zemlju.Ovo je forum koji govori o reprezentaciji BiH i na njemu treba da se raspravlja o Hamdzimuhamedovicu,Hadzicu,Semiću,Čordakliji, Elmasu…. a ne o reprezentativcima drugih država. Okrenimo se sebi i pišemo o onima koji su naši i koji vole ovu državu, a ne o onima koji su je izdali. I ovaj portal jučer objavljuje tekst o Ćeski uz hvalospjeve i neku stupidnu priče sviđa li mu se srednje ime, a ne objavljuje vijest da je Alem Hadzic bilvaktile zabio prvenac u Ligi prvaka ili da je Hadzimuhamedović prešao u prvu Bundes ligu i u svom debiju zabio 6 od 8 šuteva.
Šteta jbg, veliki gubitak za odbranu a nama vala i za napad bez obzira što čovjek napad u klubu ne igra već godinama.
@ovisnik
Potpis za ovaj zadnji post od A do Ž

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Burić u Flensburgu, Čoradalija u Kielceu, Hodžić i Radić u Francuskoj plus onaj Šarićev sin u Barceloni (mada on neće braniti za nas vjerovatno).
Golmana na izvoz ali zato bekova ni mapi, doduše tu su Hadžić i Hadžimuhamedović ali selektor Doborac to pametno dozira, ne trebaju debitovati još barem 5-6 godina dok malo stasaju
Golmana na izvoz ali zato bekova ni mapi, doduše tu su Hadžić i Hadžimuhamedović ali selektor Doborac to pametno dozira, ne trebaju debitovati još barem 5-6 godina dok malo stasaju

Sto je najgore, sad je idealna prilika za isprobati tih par momaka. Ne idemo na EP (vjerovatno), sanse da sa ovakvim timom dobijemo Island su nekih 2-3%. A s obzirom da kod nas osim Grgica niko ne zna dati gol, daj Boze i tih 3%.Raonffa je napisao/la: ↑30 apr 2025, 21:55Burić u Flensburgu, Čoradalija u Kielceu, Hodžić i Radić u Francuskoj plus onaj Šarićev sin u Barceloni (mada on neće braniti za nas vjerovatno).
Golmana na izvoz ali zato bekova ni mapi, doduše tu su Hadžić i Hadžimuhamedović ali selektor Doborac to pametno dozira, ne trebaju debitovati još barem 5-6 godina dok malo stasaju![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma džaba, dok ima bilo kakve šanse za plasman on će guliti Hercega i co., čovjek gleda da sebi popravi CV sa plasmanom na Euro a moraš se baš dobro potruditi pa da ne odeš na Euro iz ovakve grupe.DamirT je napisao/la: ↑30 apr 2025, 22:07Sto je najgore, sad je idealna prilika za isprobati tih par momaka. Ne idemo na EP (vjerovatno), sanse da sa ovakvim timom dobijemo Island su nekih 2-3%. A s obzirom da kod nas osim Grgica niko ne zna dati gol, daj Boze i tih 3%.Raonffa je napisao/la: ↑30 apr 2025, 21:55Burić u Flensburgu, Čoradalija u Kielceu, Hodžić i Radić u Francuskoj plus onaj Šarićev sin u Barceloni (mada on neće braniti za nas vjerovatno).
Golmana na izvoz ali zato bekova ni mapi, doduše tu su Hadžić i Hadžimuhamedović ali selektor Doborac to pametno dozira, ne trebaju debitovati još barem 5-6 godina dok malo stasaju![]()
Vi nevidite dalje od metra Češko je jedan od 10 igrače svjeske klase koji igra našu ligu i napravi karijeru.Kakve crne Cordalije sa konja na magarca preko nekih stela lažni menadžera otic u Kielce a nisi ni za Gorazde.Ako mislite da je to recept za budućnost bujrum,stobi igro neki Češko da mu Damir seoski trener autolimara,mesara koji nemoze dobit Dzanga koji vodi grupu alkosa.A ko voli našu zemlju Damir zove Odpad iz Borca nekakve Knezoviće i Odpad iz Hercegovine koji nevoli našu zemljuovisnik je napisao/la: ↑29 apr 2025, 22:13Ima državljanstvo, igrao za U16 i U18 ljetos.Fagus 501-Ćesko jeste dobar, al nema potrebe ovog dječaka obezvrjeđivati, vrijeme će pokazati u kakvog će ko igrača izrasti.Na kraju krajeva šta mene briga za Ćesku koji je kao i svi kvalitetni igrači Izviđača okrenuo leđa zemlji u kojoj je rođen i odabrao da igra za drugu zemlju.Ovo je forum koji govori o reprezentaciji BiH i na njemu treba da se raspravlja o Hamdzimuhamedovicu,Hadzicu,Semiću,Čordakliji, Elmasu…. a ne o reprezentativcima drugih država. Okrenimo se sebi i pišemo o onima koji su naši i koji vole ovu državu, a ne o onima koji su je izdali. I ovaj portal jučer objavljuje tekst o Ćeski uz hvalospjeve i neku stupidnu priče sviđa li mu se srednje ime, a ne objavljuje vijest da je Alem Hadzic bilvaktile zabio prvenac u Ligi prvaka ili da je Hadzimuhamedović prešao u prvu Bundes ligu i u svom debiju zabio 6 od 8 šuteva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.