Dok zabijaju koliko primaju, a zabijaju više, dobro je...
Champions League 2024/25
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: Champions League 2024/25
Ipak su Arsenal i PSG nivo iznad ove dvije ekipe danas. 

Kakav ofsajd brate mili. Ovo ne bi trebalo suditi kao ofsajd
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
Flick je uvijek ovako igra, druga stvar sto su mu sad u odbrani uglavnom polovnjaci
I tako opet dobijes situaciju da odluci 1cm.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
Opet isti kmecavci o offsideu. Tom logikom je i gol ako ne predje citava lopta liniju. Kakva skupina levata predvodjena retardom brokulom
Neka ponove iole sličnu utakmicu u revanšu, ovo neće proći. Samoubilački fudbal neće dvaput proći kod Talijana. Naravno, Barca je i dalje favorit ovdje čisto znog nenormalnog talenta kojeg imaju. Pedri, Yamal i Raphinha su u top5-6 igrača ove godine.signalidunapark je napisao/la: ↑30 apr 2025, 22:39Dok zabijaju koliko primaju, a zabijaju više, dobro je...
Auuuu krema za obucu u offsideu, kopacka nije 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Svakom crncu ćuna par centi u ofsajdu...kako god se uštimaš ona par centi u ofsajdu...zaista mislim da se može manipulisati ovim milimetarskim ofsajdima i krajnje je vrijeme da učine nešto potom pitanju u korist napadača...
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: TommyHilfiger, dana/u 01 maj 2025, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
- JayCatwright
- Kontakt:
Igraju ovako citavu sezonu i na putu su da uzmu tripletu, pusti suplju. Vise ti ovakva igra donosi napadu, nego sto pravi stetu odbrani.Poligon10 je napisao/la: ↑30 apr 2025, 22:42Neka ponove iole sličnu utakmicu u revanšu, ovo neće proći. Samoubilački fudbal neće dvaput proći kod Talijana. Naravno, Barca je i dalje favorit ovdje čisto znog nenormalnog talenta kojeg imaju. Pedri, Yamal i Raphinha su u top5-6 igrača ove godine.signalidunapark je napisao/la: ↑30 apr 2025, 22:39Dok zabijaju koliko primaju, a zabijaju više, dobro je...
-
- Kontakt:
Ili se manipuliše centimetarskim ofsajdima, ili se ne sviraju metarski...pa birajte.
Ipak mislim da je ovo više fer.
Ipak mislim da je ovo više fer.
Ne mozes ucinit nista, koliko god da das prednosti napadacu, opet mozes dobit istu situaciju da odluci 1cm. Taman da mu das prednost metar, on bude 101cm u ofsajdu i poniste mu gol druga strana bi pljuvala po pravilu.
15.10.2013.
Kako je mrtva atmosfera na ovom Montjuicu, Barca baš puno gubi u tom segmentu trenutno, ko da na neutralnom terenu igraju. Više se čuju Interovi najvijači.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Ne mogu vjerovat da je ovo luđak gađao...
Moj problem sa ovim poluautomatskim ofsajdom je cinjenica da smo mi navijaci potpuno iskljuceni iz procesa analiziranja ofsajd pozicije. Crtanje linija je iritantno al smo bukvalno gledali kako to rade i bilo je legitimno.
Poluautomatski ofsajd povrh toga sto nema nikakvog prikaza kako analiziraju, nam daje animaciju kao potvrdu, a ne stvarnu sliku sa meca.
Nejasno mi je ko je mislio da je to dobra ideja. Koliko god glupo zvucalo, animacijom se uvijek moze manipulisati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.