KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Sto je najgore mislim da ovo ide u 3 vrlo lako
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ne znam da je potvrdjeno. Zna li neko??
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ne znam da je potvrdjeno. Zna li neko??
-
- Kontakt:
Nerealno kakave akcije jbt sta je ovo, 10 napda luke i west driblaju. Pa neki tezak sut za tri
Marinkovic ko panj nezna napasti ni ledjima igrati uopste
Marinkovic ko panj nezna napasti ni ledjima igrati uopste
ma ne ide najvjerojatnije koju sansu su debili uprskaliPeppermintSA je napisao/la: ↑30 apr 2025, 20:50Ne znam da je potvrdjeno. Zna li neko??
U ozbiljnoj ekipi Adin Vrabac i Jure Zubac bi gledali utakmicu sa tribina kao 14. i 15. igrac
-
- Kontakt:
Bosna ima roster taman za druge lige
U ozbiljnoj ekipi Aco Damjanović ne bi bio trener
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: TommyHilfiger, dana/u 01 maj 2025, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Kakvu priliku su upropastili silovanjem loptem... Luke i West koliko daju toliko i oduzmu svojim soliranjem, ako ne i više. Doduše kad vidiš Marinkovića na petici kako guzelja nije ni čudo što se igra 1 na 5 košarka.
Nije problem poraz kao poraz, problem je način na koji izgubiš. Ja razumijem indijanštinu u 80% utakmica u sezoni, ali ako u ovako bitnoj utakmici nisi sposoban odigrati čvrsto odbranu, angažovano na skoku i pametno u napadu onda nisi za nešto više i to je činjenica.
Nije problem poraz kao poraz, problem je način na koji izgubiš. Ja razumijem indijanštinu u 80% utakmica u sezoni, ali ako u ovako bitnoj utakmici nisi sposoban odigrati čvrsto odbranu, angažovano na skoku i pametno u napadu onda nisi za nešto više i to je činjenica.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nemere li se preko Ilirije sada, mozda je znak da Bosna u ovom trenutku nije za ABA lige.
Iliriji treba više nego Bosni 

Sa ovim igracima ni Spoelstra ne bi napravio vise.
15.10.2013.
MaNiJaK 1312 acab je napisao/la: ↑30 apr 2025, 11:51To što si na izvoru informacija, i ocigledno da si “unutra”, apsolutno ti ne daje za pravo da ovdje pises.
Pokazao si sa postom gore ko si i šta si, kao i ostali tvoji sugradjani. Smeće fašističko koje prebire krvna zrnca. Sram vas bilo. Jedini ste fašistički klub u evropi, a drznuo si se za kratko vrijeme da nama ovdje sereš i soliš pamet kako i šta treba.
Mrš na svoju temu i raspravljaj tamo o svom klubu sa mnogobrojnim pratiocima i navijačima istog.
Izgradili ste vile i apartmane na moru i u lištici, sudijama koje su vas godinama gurale i donosile trofeje. Nismo mi svi ovdje baš tolike budale pa da ne znamo ništa. Bolje ti je šuti da ne iznosim prljavi veš vašeg fašističkog kluba, od igrarija bože bošnjaka pa nadalje. Sve se zna.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAJAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Veceras se najbolje vidjelo kako je kad jednu ekipu selektuje profesionalac a drugu amateri
Slavit cu dan kad se Adin Vrabac oprosti od kosarke.Vjerovatno nikad niko s manje talenta nije odigrao vise utakmica za reprenzetaciju od njega.
Kosarkaski Civic
Slavit cu dan kad se Adin Vrabac oprosti od kosarke.Vjerovatno nikad niko s manje talenta nije odigrao vise utakmica za reprenzetaciju od njega.
Kosarkaski Civic
-
- Kontakt:
Vrabac svoj posao odrađuje odlicno u reprezentaciji, tj da bude smetalo protivniku i ometa mu igru.
Problem je sto u klubu se trazi od njega da organizuje igru i poentira.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Sta ti nije jasno smradu fasisticki, treba boldirat sta si napisao i da vise ne pridjes ovoj temi. Primitivci jedni zatucani2sb1996 je napisao/la: ↑30 apr 2025, 22:13MaNiJaK 1312 acab je napisao/la: ↑30 apr 2025, 11:51To što si na izvoru informacija, i ocigledno da si “unutra”, apsolutno ti ne daje za pravo da ovdje pises.
Pokazao si sa postom gore ko si i šta si, kao i ostali tvoji sugradjani. Smeće fašističko koje prebire krvna zrnca. Sram vas bilo. Jedini ste fašistički klub u evropi, a drznuo si se za kratko vrijeme da nama ovdje sereš i soliš pamet kako i šta treba.
Mrš na svoju temu i raspravljaj tamo o svom klubu sa mnogobrojnim pratiocima i navijačima istog.
Izgradili ste vile i apartmane na moru i u lištici, sudijama koje su vas godinama gurale i donosile trofeje. Nismo mi svi ovdje baš tolike budale pa da ne znamo ništa. Bolje ti je šuti da ne iznosim prljavi veš vašeg fašističkog kluba, od igrarija bože bošnjaka pa nadalje. Sve se zna.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAJAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Trenutno korisnika/ca: ronaldo99, TripleThreat i 1 gost.