FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Docekali misevi svojih pet minuta, a za sedam dana ce ponovo u rupe.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Lewa realno pitanje je da li fali. Ferran je meni licno opet sjajan bio. Tesko da bi se neka devetka vise naigrala u onoj sumi.
Bilo bi idealno da je mogao uci na nekih 15-20 minuta.

Bilo bi idealno da je mogao uci na nekih 15-20 minuta.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Inače mi je nejasno odakle Flicku ideja da Erica zavaljuje na beka pored živog Arauja.
I btw. odakle iskoči Christensen?

Ja zaboravio na tog momka, a igrao je sjajno po dolasku kod Xavija

Fali Lewat se maklja sa onim krkanima iz odbrane Intera. Torres se pokazao kao odlicna zamjena, al ne moze se on nositi sa njima.

E jbg

Ma jasno ko dan da se ne može oporaviti tako brzo.
Araujo najbolje rješenje. Eric ne bi smio imati prednost.
A samo se cekalo da se Kounde povrijedi. Nerealno je bilo da citavu sezonu sve utakmice igra i da bude stalno zdrav.
Ako prežive prvih 20 minuta na Meazzi velika je vjerovatnoća da će proći. Ne vjerujem da ce Inter bas od prve minute bunker igrat. Očekujem nesto slično onom kao nekad na Kalderonu.
Ma kunde je dobro i izdrzao, ne mogu se oteti dojmu da je igrao i kad nije morao, flick ga je bas jahao koliko je mogao ali yebat ga sad, gotovo je.
Kakva luda utakmica i kakva nafaka je pratila inter brutalno
Pustite pricu o visokoj odbrani,veznom redu i sl,primili smo tri gola smijesna, nafakaska za inter, dva iz korneea jedan sto se inigo okliznuo, jiti jedna nije bila kontra i sl
Nas vezni red je pojeo interov,i oosjedom i strahovitim visokim presingom zbog kojeg nisu mogli preci pola centra veci dio utakmice, to sam i ja najavljivao da cemo ih tako samljeti al nafaku su imali nevjerovatnu,iz prva tri suta su dali tri gola, lamin je dvaput precku pogadjao i imali sko jos 5 6 dobrih promasenih prilika...
Balde ako se vrati za revans velika je dobit, kunde ako bude mogo igrat bice top,ako ne moze ga arauho solidno zamijeniti
Leva ne nedostaje,feran je odlican,puno ucestvuje u igri i presingu,dvije prilike koje je promasio obje su bile teske situacije i nema mu se sfa zamjeriti
Ekipa je pala posle 70 minuta, no posle onakvog strahovitog visokog presinga i ganjanja minusa od dva gola to je sasvim bilo zaocekivati
Sve u svemu pokazali smo da smo za klasu jaca ekipa i da je nafaka interu donijela dobar rezultat,al u revansu se to tesko moze ponoviti i sve su prilike da cemo ih u italiji satrati,iako je to trebalo da se desi veceras
Pustite pricu o visokoj odbrani,veznom redu i sl,primili smo tri gola smijesna, nafakaska za inter, dva iz korneea jedan sto se inigo okliznuo, jiti jedna nije bila kontra i sl
Nas vezni red je pojeo interov,i oosjedom i strahovitim visokim presingom zbog kojeg nisu mogli preci pola centra veci dio utakmice, to sam i ja najavljivao da cemo ih tako samljeti al nafaku su imali nevjerovatnu,iz prva tri suta su dali tri gola, lamin je dvaput precku pogadjao i imali sko jos 5 6 dobrih promasenih prilika...
Balde ako se vrati za revans velika je dobit, kunde ako bude mogo igrat bice top,ako ne moze ga arauho solidno zamijeniti
Leva ne nedostaje,feran je odlican,puno ucestvuje u igri i presingu,dvije prilike koje je promasio obje su bile teske situacije i nema mu se sfa zamjeriti
Ekipa je pala posle 70 minuta, no posle onakvog strahovitog visokog presinga i ganjanja minusa od dva gola to je sasvim bilo zaocekivati
Sve u svemu pokazali smo da smo za klasu jaca ekipa i da je nafaka interu donijela dobar rezultat,al u revansu se to tesko moze ponoviti i sve su prilike da cemo ih u italiji satrati,iako je to trebalo da se desi veceras
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Valladolid će biti zajeban imam neki osjećaj 

Ti stvarno trebaš reality check, rijetko kad se pojavila toliko nerealna individua na ovom forumu.Romariooo je napisao/la: ↑30 apr 2025, 23:24Kakva luda utakmica i kakva nafaka je pratila inter brutalno
Protiv Valladolida izvesti : Wojo - Fort, Araujo, Christensen, Inigo - Garcia, Gavi, Torre - Fati, Victor, Fermin.
Sto vise odmora za Cubarsija, De Jonga, Pedrija, Yamala, Raphinhu - vece su sanse za prolaz u finale.
Sto vise odmora za Cubarsija, De Jonga, Pedrija, Yamala, Raphinhu - vece su sanse za prolaz u finale.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zarotirati bukvalno sviju i podrediti sve za uzvrat protiv Intera.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Što je najgore, protiv Valladolida se ne može puno rotirati čak i da hoće. U napadu imaš Ansua i Pau Victora. U veznom Fermin, Olmo, Gavi i Pablo Torre. U odbrani Araujo, Christensen, Eric Garcia, Gerard Martin i Fort. To su igrači koji nisu odigrali ove zadnje dvije utakmice u cijelosti.
Zaboravio sam i Baldea, koji bi mogao dobiti koji minut. Tehnički može se nešto izmajmunisati. Ne bi bilo loše da krene sa tako nekim divljim sastavom pa zadnjih pola sata mijenjati.
Zaboravio sam i Baldea, koji bi mogao dobiti koji minut. Tehnički može se nešto izmajmunisati. Ne bi bilo loše da krene sa tako nekim divljim sastavom pa zadnjih pola sata mijenjati.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Bitno je odmoriti Pedrija i Yamala, ostalo kako hoće, ne bi trebao umor biti razlog, jer su rotirani u ranijem periodu. Dodao bih i Koundea, ali njega nažalost neće biti. Krila i bekovi + Pedri nemaju zamjenu.messilla je napisao/la: ↑30 apr 2025, 23:35Što je najgore, protiv Valladolida se ne može puno rotirati čak i da hoće. U napadu imaš Ansua i Pau Victora. U veznom Fermin, Olmo, Gavi i Pablo Torre. U odbrani Araujo, Christensen, Eric Garcia, Gerard Martin i Fort. To su igrači koji nisu odigrali ove zadnje dvije utakmice u cijelosti.
Vala ako se ne može rotirati protiv tima koji ima 1 pobjedu i 1 remi ove godine, onda ne znam kad može.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Realno sam ja predvidio da smo za klasu bolji i da cemo ih igrom samljetiSetoKaiba je napisao/la: ↑30 apr 2025, 23:27Ti stvarno trebaš reality check, rijetko kad se pojavila toliko nerealna individua na ovom forumu.Romariooo je napisao/la: ↑30 apr 2025, 23:24Kakva luda utakmica i kakva nafaka je pratila inter brutalno
Nerealno je bilo ocekivati da ce inter iz tri napada dati tri gola
U revansu ce vjerocatno i rezultatski stradati jer ne mozes se uvijek u nafaku uzdati,no vidjecemo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Do revanša na San Siru ključno je uvesti nekog reda u odbrani jer ovo večeras je bio baš propuh na sve strane.