Ne daj Bože da su više puta onda šutali, s obzirom da je učinak 100%.
Ja bi bio zadovoljan u revansu da Inter ima 20 šuteva a mi jedan ali vrijedan prolaza u finale.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ne daj Bože da su više puta onda šutali, s obzirom da je učinak 100%.
AHAHAHAHHAAHAH, bitan ko lanjski snijeg.
Pa po toj logici bi kreteni iz Engleske trebali imati 15 od zadnjih 20 LP ali vidis i sam koliko su nesposobni. PSG im poprskao sampiona a i ovi iz Arsenala nebi vidjeli 1/2 finale da onaj precijenjeni panj Rice nije slucajno odigrao utakmicu zivota.Riquelme1921 je napisao/la: ↑01 maj 2025, 00:11Ne kontam. Inter koji je na ekipu potrošio 100-150 miliona je najgori šampion u zadnjih 20 godina, a PSG bi bio dobar šampion a uložili 25 milijardi zadnjih 10 godina?
Ma Barca je realno kvalitetnija ekipa barem za 30%. Inter nije lud da izadje visoko i da bude kanonada. Jedino me raduje činjenica da je Barca igrala loše protiv BvBa pa se nadam da će tako biti i u Milanu.let3 je napisao/la: ↑01 maj 2025, 00:29Inter je poprilicno opasna ekipa sa sjajnim takticarem na klupi. Npr. u Spaniji je to Atletico i Cholo.
Oni znaju svoje limite, ne idu preko toga, znaju sakriti svoje mane i znaju maksimalno iskoristavati svoje prednosti.
Znaju da nisu talentovani kao igraci Barce i logicno da ce se braniti, da nece uci u otvoreno nadigravanje - ali isto tako znaju da su fizicki dominantniji od Barcine omladine, jaci na skoku, kod prekida itd. Sto su i koristili.
Inzagi izvlaci maksimum iz ove ekipe Intera. Uostalom, ne moze se zalutati u polufinale LP.
Ali valjda to i jeste romantika da sa Mkhtaryanom i Acerbijem koji skupa imaju 80 godina napadaju ligu prvaka.Balon je napisao/la: ↑01 maj 2025, 08:52Pa po toj logici bi kreteni iz Engleske trebali imati 15 od zadnjih 20 LP ali vidis i sam koliko su nesposobni. PSG im poprskao sampiona a i ovi iz Arsenala nebi vidjeli 1/2 finale da onaj precijenjeni panj Rice nije slucajno odigrao utakmicu zivota.Riquelme1921 je napisao/la: ↑01 maj 2025, 00:11Ne kontam. Inter koji je na ekipu potrošio 100-150 miliona je najgori šampion u zadnjih 20 godina, a PSG bi bio dobar šampion a uložili 25 milijardi zadnjih 10 godina?
Svaka cast Interu ali samo pogledaj ko im sad igra i ko je recimo igrao u onom stroju od ekipe 2010te koji je uzeo LP![]()
Ma Barca ima druge prednosti u odnosu na Inter, kao sto ima i mane.Bobadilla je napisao/la: ↑01 maj 2025, 08:55Ma Barca je realno kvalitetnija ekipa barem za 30%. Inter nije lud da izadje visoko i da bude kanonada. Jedino me raduje činjenica da je Barca igrala loše protiv BvBa pa se nadam da će tako biti i u Milanu.let3 je napisao/la: ↑01 maj 2025, 00:29Inter je poprilicno opasna ekipa sa sjajnim takticarem na klupi. Npr. u Spaniji je to Atletico i Cholo.
Oni znaju svoje limite, ne idu preko toga, znaju sakriti svoje mane i znaju maksimalno iskoristavati svoje prednosti.
Znaju da nisu talentovani kao igraci Barce i logicno da ce se braniti, da nece uci u otvoreno nadigravanje - ali isto tako znaju da su fizicki dominantniji od Barcine omladine, jaci na skoku, kod prekida itd. Sto su i koristili.
Inzagi izvlaci maksimum iz ove ekipe Intera. Uostalom, ne moze se zalutati u polufinale LP.
Yamala mora čuvati neko drugi, di Marco jadan molio Boga da ga izvede
Inter primio nesretan gol onaj od Raphinhe, onu prečku Yamala prvu je Sommer skinuo. Imali su šanse posle preko Di Marca na početku drugog poluvremena i onaj nesretan offside
Uglavnom šanse su mozda 40-60% za prolaz, nek makar bude dobra utakmica
Ma šta znaju ovi novokomponovani navijači šta je fudbalska romantika. Srećom pa u fudbalu ne pobjeđuje skuplji nego boljiRiquelme1921 je napisao/la: ↑01 maj 2025, 09:38Ali valjda to i jeste romantika da sa Mkhtaryanom i Acerbijem koji skupa imaju 80 godina napadaju ligu prvaka.
Po toj logici je sranje što je Leicaster osvojio jer eto vidi ko im je igrao..
Tako je, Napoli je pravi primjer toga.Biscione je napisao/la: ↑01 maj 2025, 11:06Ma šta znaju ovi novokomponovani navijači šta je fudbalska romantika. Srećom pa u fudbalu ne pobjeđuje skuplji nego boljiRiquelme1921 je napisao/la: ↑01 maj 2025, 09:38Ali valjda to i jeste romantika da sa Mkhtaryanom i Acerbijem koji skupa imaju 80 godina napadaju ligu prvaka.
Po toj logici je sranje što je Leicaster osvojio jer eto vidi ko im je igrao..
Ma samo kažem na njihove komentare. Rekao bi covjek da su oni imali 20 udaraca i 3x pogodjen okvir gola.
Ne znam, pretpostavljam da su bili stariji od Yamala sad.Mocvara1991 je napisao/la: ↑01 maj 2025, 15:08Jedna informacija,ako znas, koliko godina su Messi i Ronaldo imali kad su dostigli 100 utakmica?
Ova je zato prikladnija.
Za Mesija sam negdje vidio 20 godina da je imao.Mocvara1991 je napisao/la: ↑01 maj 2025, 15:08Jedna informacija,ako znas, koliko godina su Messi i Ronaldo imali kad su dostigli 100 utakmica?
Pa nije rodjen negdje u marokanskoj pustinji nego nadomak Barcelone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.