2. Bundesliga - Cvajta
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: 2. Bundesliga - Cvajta
Prvih 10 ekipa može završiti na 3 mjestu 

Karlsruhe da nije usrao par utakmica u zasnjih 5 minuta mogli su i drugi biti i da nisu prodali Budua.... Jbg
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koln ima dvije domace utakmice do kraja i jedno gostovanje, 5 bodova im je potrebno za direktan ulazak u Bundesligu.
HSV ima dva gostovanja i jedno domacinstvo i sve tri utakmice igraju sa ekipama iz donjeg dijela tabele i mislim da ce ove sezone napokon obezbijediti povratak u prvu ligu.
Misljenja sam da ce ove dvije ekipe direktno u Bundesligu a da ce se ostali boriti za razigravanje.
Magdeburg ima ubjedljivo najtezi raspored i pretpostavka je da ce oni najvise izgubiti u posljednja tri kola.
Moje simpatije su na strani Kaiserslauterna.
HSV ima dva gostovanja i jedno domacinstvo i sve tri utakmice igraju sa ekipama iz donjeg dijela tabele i mislim da ce ove sezone napokon obezbijediti povratak u prvu ligu.
Misljenja sam da ce ove dvije ekipe direktno u Bundesligu a da ce se ostali boriti za razigravanje.
Magdeburg ima ubjedljivo najtezi raspored i pretpostavka je da ce oni najvise izgubiti u posljednja tri kola.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ispadaju svi sto udju.
-
- Kontakt:

Omerbavarac je napisao/la: ↑27 apr 2025, 22:32Koln ima dvije domace utakmice do kraja i jedno gostovanje, 5 bodova im je potrebno za direktan ulazak u Bundesligu.

Takođjer sam na strani K'lauterna,šteta sto njihov napredak koji je bas izražen ove sezone nije bodovno izrazen više,po igri su sigurno zaslužili par boda više,samik time bi se i borili za direktan plasman.
Na trecoj poziciji,nikako ali nikako ne želim vidjeti Elversberg,nemam neke simpatije ni prema Magdeburgu.
Paderborn nije za trece mjesto,KSC i Fortuna su bolje opcije al opet se nadam Klauternu.
Razočarenja su svakako Schalke,Hertha i Hannover
-
- Kontakt:
Pa nije zaliti Regensburg i Munster.
Ulm je dosta simpaticna ekipa i nadam se da ce u posljednjem kolu protiv Munstera barem obezbjediti baraž za opstanak,ali sam prilicno siguran da ce ove sezone,bio to Cottbus,Saarbrucken ili Hansa uspjeti pobjediti Ulm/Munster.
Drezden i Arminia su vjerovatno novi drugoligaši
Jel HSV ima neki interes da ne igra Bundes iz nekog razloga, prosto mi izgleda nerealno da svake sezone pred kraj pocnu da redaju lose rezultate i ne osiguraju promociju. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Nerealno iznenađujuci poraz je od Braunschweiga,,Schalke zna odigrati dobro pa neriješen rezultat nije neszo sto se nije očekivalo.
Ulm i Furth vjerovatno pobjeđuju i bit ce dovoljno,možda čak i 4 boda budu dovoljna.
Mislim da se vracaju ove sezone
Ekipa ima mentalnu blokadu i tzv. strah od uspjeha. U zadnje dvije utakmice igrali smo ziherašku, alibi igru, kao da ekipa vodi četiri gola pa čuva pobjedu. Predviđam 1 bod u iduće 2 utakmice (Ljiljani u gostima i Ulm doma) i pobjedu u zadnjem kolu u Fürthu, što bi moglo bit dovoljno za relegaciju protiv Heidenheima.
-
- Kontakt:
ledar je napisao/la: ↑30 apr 2025, 13:11Ekipa ima mentalnu blokadu i tzv. strah od uspjeha. U zadnje dvije utakmice igrali smo ziherašku, alibi igru, kao da ekipa vodi četiri gola pa čuva pobjedu. Predviđam 1 bod u iduće 2 utakmice (Ljiljani u gostima i Ulm doma) i pobjedu u zadnjem kolu u Fürthu, što bi moglo bit dovoljno za relegaciju protiv Heidenheima.

- akisarajevo92
- Kontakt:
nisu imali poraz kod kuce cijele sezone i onda zaredaju dva protiv KSC-a i fenjerasa EintrachtaAmirutah1988 je napisao/la: ↑30 apr 2025, 11:22Nerealno iznenađujuci poraz je od Braunschweiga,,Schalke zna odigrati dobro pa neriješen rezultat nije neszo sto se nije očekivalo.
Ulm i Furth vjerovatno pobjeđuju i bit ce dovoljno,možda čak i 4 boda budu dovoljna.
dobili bi obje lagano da se igralo nekad u oktobru ili februaru
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Opet kazem i nekako mogu shvatiti poraz od KSC-a ali od Eintrachta,e to nikako.akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 apr 2025, 19:11nisu imali poraz kod kuce cijele sezone i onda zaredaju dva protiv KSC-a i fenjerasa EintrachtaAmirutah1988 je napisao/la: ↑30 apr 2025, 11:22Nerealno iznenađujuci poraz je od Braunschweiga,,Schalke zna odigrati dobro pa neriješen rezultat nije neszo sto se nije očekivalo.
dobili bi obje lagano da se igralo nekad u oktobru ili februaru
Moze ih to mnogo koštati ali i ne mora.
Meni je opet HSV na dobrom putu da se vrate gdje i pripadaju u BL.
U naredna tri kola ocekujem barem malo vecu borbu za ulazak u BL ali i baraz.
Šteta što su Fortuna i Hannover posustali,mogao je bolje i KSC,ali i Paderborn
Najveće razočaranje bilo mi je protiv Schalkea, imali smo igrača više a igrali ko da imamo dva igrača manje. Ljiljani nam tradicionalno ne pašu i tu će bod bit ko kuća, a Ulm će se borit ko lav za ostanak dok ćemo mi opet igrat alibi igru. Tek u zadnjem kolu, kad prođe baba s kolačima, ćemo opet igrat normalno.
Ko će uz Köln u prvu ne znam, svi od 3.-7. mjesta imaju izglede.
-
- Kontakt:
Darmstadtu nista ne znači ova utakmica,nit mogu napredovati a ni nazadovati,jeste da znaju biti neugodan protivnik,ali su teži slucaj od HSV-a što se tice kiksevaledar je napisao/la: ↑01 maj 2025, 10:54Najveće razočaranje bilo mi je protiv Schalkea, imali smo igrača više a igrali ko da imamo dva igrača manje. Ljiljani nam tradicionalno ne pašu i tu će bod bit ko kuća, a Ulm će se borit ko lav za ostanak dok ćemo mi opet igrat alibi igru. Tek u zadnjem kolu, kad prođe baba s kolačima, ćemo opet igrat normalno.
Da imaju svi šanse od 3-7 mjesta,ali treba malo pogledati i raspored do kraja.
Magdeburg nece maziti raspored,Elversberg ima prilicno neugodan raspored,Paderborn težak raspored,Fortuna može odlučivati u duelu sa Magdeburgom za trece mjesto i baraž

Da, Darmstadtu to ništa ne znači i baš zato će igrat ko da igraju finale lige prvaka, a mi ćemo bit u grču i nastavit sa alibi igrom dok ne iscuri "go.vno u glavi".Amirutah1988 je napisao/la: ↑01 maj 2025, 11:01
Darmstadtu nista ne znači ova utakmica,nit mogu napredovati a ni nazadovati,jeste da znaju biti neugodan protivnik,ali su teži slucaj od HSV-a što se tice kikseva.
-
- Kontakt:
ledar je napisao/la: ↑01 maj 2025, 11:36Da, Darmstadtu to ništa ne znači i baš zato će igrat ko da igraju finale lige prvaka, a mi ćemo bit u grču i nastavit sa alibi igrom dok ne iscuri "go.vno u glavi".Amirutah1988 je napisao/la: ↑01 maj 2025, 11:01
Darmstadtu nista ne znači ova utakmica,nit mogu napredovati a ni nazadovati,jeste da znaju biti neugodan protivnik,ali su teži slucaj od HSV-a što se tice kikseva.

Bit ce sigurno zanimljivo ispratiti
- kraljttbvb
- Kontakt:
Magdeburg za sad dobro gura ka prvoj ligi
0-3 na poluvremenu od davljenika

0-3 na poluvremenu od davljenika

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
I to ih bas nadigrali,znao sam da ce Magdeburg posustati pred kraj,ali da ce od Munstera ovako gubiti,nisam.kraljttbvb je napisao/la: ↑02 maj 2025, 19:22Magdeburg za sad dobro gura ka prvoj ligi![]()
0-3 na poluvremenu od davljenika![]()
Paderborn ima finih 0:2 početkom drugog poluvremena protiv Schalkea,dakle sad Paderborn,eventualno ulazi u borbu za 2 mjesto,mada imaju teske dvije utakmice do kraja
Ma kud ce u pm i bundesligu
Magdeburg

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.