FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
50%
Prolazak u Play off
37
21%
Grupnu fazu
51
29%

Ukupno glasova: 175

Argentina
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Argentina » 30 apr 2025, 21:17

Anex je napisao/la:
29 apr 2025, 14:30
Argentina je napisao/la:
29 apr 2025, 08:36
boki86 je napisao/la:
29 apr 2025, 08:26

De bolan argentina ne spustaj se na nivo ordena i onog meraka, pametniji si ti od toga
Debilima odgovaram jos debilnije. Sa normalnima pricam objektivno.

Tebi npr ne bih nikad rekao za pustanje Sarajeva Borcu, 6 bodova i slicno, jer naravno da to nije uradjeno. Za njega iznad, naravno da jeste i to je jos Sarajevo dalo pare za prolaz u kupu :kafa:
**** ti debil mater retardiranu idi na svoju smrdljivu temu i piši
Nemam postove na temi FK Sarajevo, jer je to glupo raditi. Respektujem rivalitet i teme o klubovima su za navijave tog kluba.

A ti si debil koji je mene citirao sa teme Premijer Liga i smjestio odgovor u temu fk Sarajevo.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 30 apr 2025, 21:42

Na ovim snimcima sa treninga ne vidim ponovo Gulyja.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 30 apr 2025, 22:02

Trazit samo strane sudije il ovog sto je sudio ova zadnja dva derbija.

Kuju zalizanu sa grbavice slat ustasama samo da sudi

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 30 apr 2025, 22:10

fks74 je napisao/la:
30 apr 2025, 21:42
Na ovim snimcima sa treninga ne vidim ponovo Gulyja.
Ma vjerovatno je on zavrsio s nama, ako bude igrao mozda protiv ubica i tjt

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 30 apr 2025, 22:30

Argentina je napisao/la:
30 apr 2025, 21:17
Anex je napisao/la:
29 apr 2025, 14:30
Argentina je napisao/la:
29 apr 2025, 08:36

Debilima odgovaram jos debilnije. Sa normalnima pricam objektivno.

Tebi npr ne bih nikad rekao za pustanje Sarajeva Borcu, 6 bodova i slicno, jer naravno da to nije uradjeno. Za njega iznad, naravno da jeste i to je jos Sarajevo dalo pare za prolaz u kupu :kafa:
**** ti debil mater retardiranu idi na svoju smrdljivu temu i piši
Nemam postove na temi FK Sarajevo, jer je to glupo raditi. Respektujem rivalitet i teme o klubovima su za navijave tog kluba.

A ti si debil koji je mene citirao sa teme Premijer Liga i smjestio odgovor u temu fk Sarajevo.
Prelistaj debilu koju stranicu unazad pa vidi koliki si lažov

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 30 apr 2025, 22:44

Moze li se i o čampions ligi pricati na ovom pdf-u ?

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 01 maj 2025, 06:10

slika
Sabah hajrullah omladino i dobro jutro. Dođem jučer u hotel i kaže mi frajer, između ostalog, imate net IPTV. Znači nije mi bolju vijest mogao dati, sretan k’o Nova godina. Kontam nešto kako nastane haos na temi, oko traženja linkova, kad je tekma, imate ovu blagodet, spas za sve boslenike. U BiH košta 10 KM mjesečno a ima sve Arene i My TV i sve na dunjaluku što te može interesovati. Sjedneš ko paša i libo te taki.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 01 maj 2025, 08:12

ŠTA_JE je napisao/la:
30 apr 2025, 09:48
Neza je napisao/la:
29 apr 2025, 23:32
Ljudi je li ovo istina za ove sudije, da su mnogi suspendovani i da pljuste ostavke u fudbalskoj komisiji? Vidio sam prije 5 minuta na dvije stranice na Facebooku, pa me samo zanima jel ima neko vise informacija, ili je to neka suplja prosuta?
Komplet Fudbalska komisija podnijela ostavke a naši mediji jutros šute. Objavio jedan ili dva portala i to zavrsilo na jednom tekstiću sinoc koji su do jutros zamijenili tekstovima i rasprodanom Poljudu i o tome kako je Amcelotiju blokiran prelazak na klupu Brazila. Pa jutros su svi trebali na naslovnicama da to objave. Da traze izjave svih clanova komisije, predsjednika Saveza, clanova IO saveza, predstavnkka klubova. Sve je ovo Vico namirio i sad moraju da šute. Kontaju skinuli su ibaveza sa sebe jednim teksticom i gotovo. Fuj i sebe zovu novinarima.
Bravo za komentar. Ovo nisu novinari ovo su placenici da im guzica vidi puta kad repka igra.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 01 maj 2025, 09:47

Kakav vam se cini Mato Stanic iz Sirokog?Igra top sezonu,u Zrinjskom ga nisu stavljali iz nekog razloga.Mislim da bi bio okej zamjena za Lulica,barem ono sto sam ja gledao

Imaju oni jos zanimljivi igraca
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 01 maj 2025, 11:48

NajvecaRadosti je napisao/la:
01 maj 2025, 09:47
Kakav vam se cini Mato Stanic iz Sirokog?Igra top sezonu,u Zrinjskom ga nisu stavljali iz nekog razloga.Mislim da bi bio okej zamjena za Lulica,barem ono sto sam ja gledao

Sad ce dezurne patriote i pitarcine da te razapnu jer pises Siroki a ne Listica, pises velikim slovom, a i sto prizivas "ubicu" u nas klub. :lol:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 01 maj 2025, 11:54

napoleon72 je napisao/la:
01 maj 2025, 11:48

Sad ce dezurne patriote i pitarcine da te razapnu jer pises Siroki a ne Listica, pises velikim slovom, a i sto prizivas "ubicu" u nas klub. :lol:
E kad vec pricate o igracima Sirokog ja se nadam da smo bacili oko na Tarabu,bek na u21 poziciji plus ni Began nece jos dugo ostati trebamo mu svakako traziti zamjenu

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 01 maj 2025, 12:12

Nakon Sesara i Ikica nemam vise nikakve sumnje u njihove igraca.Bandovic takodjer bio sasvim korektan
Kupresak se evo popravlja iz utakmice u utakmicu kao sto sam i najavio.Ne mogu se sjetiti ko nam je jos dosao iz Sirokog.Mozda nisu neke igracine ali provjereno znam da nikad nijedan ne bi prodao Sarajevo kao smradovac i slicni a da su imali priliku jesu i javno rekli

Svako ko je normalan i ko je spreman dati svoj maksimum i biti upgrade je kao i uvijek dobrodosao.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 01 maj 2025, 12:36

Samo se nadam da se naš sportski sektor opametio i da će u junu završavat transfere za ključne pozicije. Nikad ne znamo kakav će ko doći i koliko.mu treba da se navikne na sredinu. Eto primjer Kuprešak svi smo ga tjerali u pm barem 10 puta jedva čekali da se makne iz kluba sad praktično ne možemo napraviti početnu postavu bez njega, a baš je kasno došao. Ako hoće kod nas bujrum, ako kaže hoću ali da sačekamo malo, doviđenja kralju. Onda polasezone sijedi stručni štab, uprava i navijači čekajući da ti proigraš.

pitar
Kontakt:

Post Postao/la pitar » 01 maj 2025, 13:52

Evo pitari za prvomajske praznike.
slika
BUREK PITA, ŽELJI KITA..

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 01 maj 2025, 14:00

MSOZ101 je napisao/la:
01 maj 2025, 12:36
Samo se nadam da se naš sportski sektor opametio i da će u junu završavat transfere za ključne pozicije. Nikad ne znamo kakav će ko doći i koliko.mu treba da se navikne na sredinu. Eto primjer Kuprešak svi smo ga tjerali u pm barem 10 puta jedva čekali da se makne iz kluba sad praktično ne možemo napraviti početnu postavu bez njega, a baš je kasno došao. Ako hoće kod nas bujrum, ako kaže hoću ali da sačekamo malo, doviđenja kralju. Onda polasezone sijedi stručni štab, uprava i navijači čekajući da ti proigraš.
Nije to do pameti našeg sportskog sektora, nego svaki igrač će čekati kvalitetnije i bolje ponude, pa tek onda se “okrenuti” našoj ponudi.
Gojković znaš i sam kad je došao, a kontaktirali smo ga mjesec dana prije toga. Jednostavno, svako će čekati da “izleti” nešto bolje, i to se nikad neće promjeniti.
Jedino gdje se moglo bolje odreagovati je što se tiče napadača. Butić je solidan igrač, ali se mogao dovesti najmanje 15 dana ranije. Da se to desilo, vjerovatno ne bi imao ovolikih problema sa povredama. Isto vrijedi i za Gordezianija.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 01 maj 2025, 17:42

Gulisha i Butic lagano treniraju.Nadam se barem prvom u srijedu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 01 maj 2025, 19:12

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
01 maj 2025, 14:00
MSOZ101 je napisao/la:
Nije to do pameti našeg sportskog sektora, nego svaki igrač će čekati kvalitetnije i bolje ponude, pa tek onda se “okrenuti” našoj ponudi.
Gojković znaš i sam kad je došao, a kontaktirali smo ga mjesec dana prije toga. Jednostavno, svako će čekati da “izleti” nešto bolje, i to se nikad neće promjeniti.
Jedino gdje se moglo bolje odreagovati je što se tiče napadača. Butić je solidan igrač, ali se mogao dovesti najmanje 15 dana ranije. Da se to desilo, vjerovatno ne bi imao ovolikih problema sa povredama. Isto vrijedi i za Gordezianija.
Pogodi si dosta dobro naš problem. Kao zaključak možemo reći da je naša transfer politika u najmanju ruku loša. Ne smijemo krivicu svaliti na igrača jer neće da dođe ovdje. Moramo biti svjesni svojih realnih dometa, ne možemo imati 11 Gojkovića. Naša očekivanja da sa GOLFom 4kom idemo na NASCAR. Moj prijedlog jeste, prvenstveno kontinuitet, pod tim mislim da moramo imati uvijek cca 7 igrača za koje znaš da neće otići i da će biti ovdje, (primjer Jović, Kyeremeh, Soldo) od njih 10 barem 6 da budu starteri, pored njih moramo imati dva igrača u izlogu iz akademije (ili generalno mlade igrače koje smo doveli) i još dva za koja imamo pretpostavku da mogu donijeti zaradu (recimo Mujkić, pa poslije njega možda Krdžalić, Ristić. S tim da ova druga dva budu spremni za sljedeće sezone). Računajući gore 6 startera i ove mlade igrače već imamo 8 u prvih 11. Poslije toga tri kalitalca u pravom smislu riječi, kod nas su to Gojković, Bubanja, Guliashvili čak bih rekao i Đorđević. Sa ova tri kapitalca imamo kompletnu prvu postavu. Od ovoga svega, možemo dopustiti svega dvije izmjene u prvih 11 za buduće sezone, bez da svake sezone bude novih 11 na terenu. Kao rezultat toga razvili bi se automatizmi i same akcije bile bi dosta brže, bez nekog stajanja na loptu itd. ponajviše bi se osjetilo prilikom kontranapada i zadnje trećine terena, gdje ne bi čekali po nekoliko desetina sekundi da se neko otvori ili nešto više.

Kao ulazne transfere fokusirati se na lige slabije od naših, pogotovo sad kad EU igrači nisu stranci. Mlade i perspektivne igrače dovoditi iz takvih liga, a ne da čekamo kraj roka i nadamo se nekom iznenadnom dovođenju jer je igraču propao neki klub. Time bi riješili i izlazne transfere ako bi se igrač pravilno razvijao, svaki veći transfer stavlja nas na listu većih klubova koji bi kupovali kod nas, a nas u očima igrača predstavili kao odličnu lansiranu rampu za daljnju karijeru. Sad ono važnije, kad imaš igrače željne dokazivanja ni rezultat neće izostati (mislim na Europu, ovdje u ligi se ne može nešto normalno raditi). Win-win situacija izgleda? Do nje nam nedostaje samo par izlaznih transfera koji će opravdati ono zbog čega su dovedeni. Kovačević i Rakow su odlični primjeri toga, nadam se i Lens.

Tursku i generalno sve istočno od nas zaboraviti, bez obzira na visinu ponude.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 01 maj 2025, 20:02

H8Z7 je napisao/la:
01 maj 2025, 19:12
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
01 maj 2025, 14:00
MSOZ101 je napisao/la:
Pogodi si dosta dobro naš problem. Kao zaključak možemo reći da je naša transfer politika u najmanju ruku loša. Ne smijemo krivicu svaliti na igrača jer neće da dođe ovdje. Moramo biti svjesni svojih realnih dometa, ne možemo imati 11 Gojkovića. Naša očekivanja da sa GOLFom 4kom idemo na NASCAR. Moj prijedlog jeste, prvenstveno kontinuitet, pod tim mislim da moramo imati uvijek cca 7 igrača za koje znaš da neće otići i da će biti ovdje, (primjer Jović, Kyeremeh, Soldo) od njih 10 barem 6 da budu starteri, pored njih moramo imati dva igrača u izlogu iz akademije (ili generalno mlade igrače koje smo doveli) i još dva za koja imamo pretpostavku da mogu donijeti zaradu (recimo Mujkić, pa poslije njega možda Krdžalić, Ristić. S tim da ova druga dva budu spremni za sljedeće sezone). Računajući gore 6 startera i ove mlade igrače već imamo 8 u prvih 11. Poslije toga tri kalitalca u pravom smislu riječi, kod nas su to Gojković, Bubanja, Guliashvili čak bih rekao i Đorđević. Sa ova tri kapitalca imamo kompletnu prvu postavu. Od ovoga svega, možemo dopustiti svega dvije izmjene u prvih 11 za buduće sezone, bez da svake sezone bude novih 11 na terenu. Kao rezultat toga razvili bi se automatizmi i same akcije bile bi dosta brže, bez nekog stajanja na loptu itd. ponajviše bi se osjetilo prilikom kontranapada i zadnje trećine terena, gdje ne bi čekali po nekoliko desetina sekundi da se neko otvori ili nešto više.

Kao ulazne transfere fokusirati se na lige slabije od naših, pogotovo sad kad EU igrači nisu stranci. Mlade i perspektivne igrače dovoditi iz takvih liga, a ne da čekamo kraj roka i nadamo se nekom iznenadnom dovođenju jer je igraču propao neki klub. Time bi riješili i izlazne transfere ako bi se igrač pravilno razvijao, svaki veći transfer stavlja nas na listu većih klubova koji bi kupovali kod nas, a nas u očima igrača predstavili kao odličnu lansiranu rampu za daljnju karijeru. Sad ono važnije, kad imaš igrače željne dokazivanja ni rezultat neće izostati (mislim na Europu, ovdje u ligi se ne može nešto normalno raditi). Win-win situacija izgleda? Do nje nam nedostaje samo par izlaznih transfera koji će opravdati ono zbog čega su dovedeni. Kovačević i Rakow su odlični primjeri toga, nadam se i Lens.

Tursku i generalno sve istočno od nas zaboraviti, bez obzira na visinu ponude.
Nama su bitni igraci tipa Jovic, Beganovic, Keremeh, Rogic. Takvih mora bit bar 5-6 u ekipi. To su igraci koji se ne izdizu nesto u visine, spusteni, normala i vole Sarajevo. Sto je najbitnije obavljaju svoj posao vise nego odlicno, a igraci koji su "isprozivani" jer su dovedeni. Kad su Jovic i Sale dolazili kakvih je komentara bilo sve bzs.
Gojkovic, Bubanja, Pavicic i sad je Guli, kad Guli ode mora se naci novi gore koji ce bit bolji od Gulija i samo u krug vrtis. Bar 2 akademca po sezoni da se izbacaju a kostur ostaje od ovih gore prvih navedenih a potrudit se da ostanu ovi drugi navedeni.
Zekicu dati jos 2 sezone, ako ne budemo prvaci za 2 godine sa ovom nadogradjenom ekipom evo glave. Nece moci ni vicko ni sudije niko znaci da te poremeti ni sekunde

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 maj 2025, 20:19

strahmeipomisliti je napisao/la:
01 maj 2025, 11:54

E kad vec pricate o igracima Sirokog ja se nadam da smo bacili oko na Tarabu,bek na u21 poziciji plus ni Began nece jos dugo ostati trebamo mu svakako traziti zamjenu
Tarabu prati Osijek

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 maj 2025, 20:21

Sazg je napisao/la:
01 maj 2025, 06:10
slika
Sabah hajrullah omladino i dobro jutro. Dođem jučer u hotel i kaže mi frajer, između ostalog, imate net IPTV. Znači nije mi bolju vijest mogao dati, sretan k’o Nova godina. Kontam nešto kako nastane haos na temi, oko traženja linkova, kad je tekma, imate ovu blagodet, spas za sve boslenike. U BiH košta 10 KM mjesečno a ima sve Arene i My TV i sve na dunjaluku što te može interesovati. Sjedneš ko paša i libo te taki.
To krecis hotel ? :rol: :rol: :rol:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bing [Bot], boki86, Chony533, Dave, EastMadness, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, juka55, MokraKifla, nedimmmm1337, plisek, Rajvosa4ever, tovusa84 i 66 gostiju.