Hvala

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hvala
A55 je odlican, koristio ga nekih 6 mjeseci do nedavno. Brz, odlicna kamera, baterija i u ruci daje premium osjecaj.
Hvala
Mobitel je solidan, samo je problem prevelik je za ruku i džep, osim ako sa 10 godina nije 190 onda nema problema.kraljttbvb je napisao/la: ↑14 apr 2025, 11:12Xiaomi Redmi 14C, 8/256
Valja li ovo za momka od 10 godina?
Kupljen je prosle sedmice.emir18 je napisao/la: ↑21 apr 2025, 00:24Mobitel je solidan, samo je problem prevelik je za ruku i džep, osim ako sa 10 godina nije 190 onda nema problema.kraljttbvb je napisao/la: ↑14 apr 2025, 11:12Xiaomi Redmi 14C, 8/256
Valja li ovo za momka od 10 godina?
Pregrijava li se? Imao sam 7 pro, pregrijavao se i pri najjednostavnijim operacijama, surfanje ili youtube već nakon par minutaenobarca je napisao/la: ↑22 apr 2025, 21:14Nakon koristenja pixela 9 vec neko vrijeme dvije stvari koje me nerviraju, senzor otiska prsta u poredjenju sa xiaomijem ****, doduse koristim zastitno staklo ali koristio sam i na xiaomiju. Svako malo ne prepozna pa moram pin koristiti, lice nikad nisam nit planiram koristiti.
I wi fi signal na mjestima na kojima je xiaomi hvatao bez problema pixel ne hvata nikako.
Nista strasno ali eto dvije stvari koje su losije nego na xiaomiju, ne flagshipu, poco f2 pro sam imao. Kamera je top kao i performanse, bar zasad.
Ako me ove dvije stvari budu nervirale previse ubuduce idem ja na xiaomi 15![]()
Ne pregrijava, nemam tih problema, YouTube music mi npr po par sati radi svakodnevno ali se ne pregrijava.Aztec je napisao/la: ↑23 apr 2025, 14:54Pregrijava li se? Imao sam 7 pro, pregrijavao se i pri najjednostavnijim operacijama, surfanje ili youtube već nakon par minutaenobarca je napisao/la: ↑22 apr 2025, 21:14Nakon koristenja pixela 9 vec neko vrijeme dvije stvari koje me nerviraju, senzor otiska prsta u poredjenju sa xiaomijem ****, doduse koristim zastitno staklo ali koristio sam i na xiaomiju. Svako malo ne prepozna pa moram pin koristiti, lice nikad nisam nit planiram koristiti.
I wi fi signal na mjestima na kojima je xiaomi hvatao bez problema pixel ne hvata nikako.
Nista strasno ali eto dvije stvari koje su losije nego na xiaomiju, ne flagshipu, poco f2 pro sam imao. Kamera je top kao i performanse, bar zasad.
Ako me ove dvije stvari budu nervirale previse ubuduce idem ja na xiaomi 15![]()
Pa naravno prvo ja nikad nebih presao sa iphone-a na drugi mob nema sanse, baterija mu izdrzi bas dugo u odnosu na druge modele, ali kazem stvar ukusa nismo svi isti , neka ti je sa srecom sa ultrom.
Ma drug ovo je zvijer od telefona. Sve je to stvar ukusa sad postalo. Ovi najjaci telefoni su tu negdje. Koristim iPhone 10 godina pa malo da promijenim dosadilo mi.KosevoZove je napisao/la: ↑30 apr 2025, 06:14Pa naravno prvo ja nikad nebih presao sa iphone-a na drugi mob nema sanse, baterija mu izdrzi bas dugo u odnosu na druge modele, ali kazem stvar ukusa nismo svi isti , neka ti je sa srecom sa ultrom.![]()
Pa naravno da je jest slučaj, da se formuliše po tvojim obrascima korištenja. Kolko je dugo kod tebe Ultra?VGS je napisao/la: ↑30 apr 2025, 06:25Ma drug ovo je zvijer od telefona. Sve je to stvar ukusa sad postalo. Ovi najjaci telefoni su tu negdje. Koristim iPhone 10 godina pa malo da promijenim dosadilo mi.KosevoZove je napisao/la: ↑30 apr 2025, 06:14Pa naravno prvo ja nikad nebih presao sa iphone-a na drugi mob nema sanse, baterija mu izdrzi bas dugo u odnosu na druge modele, ali kazem stvar ukusa nismo svi isti , neka ti je sa srecom sa ultrom.![]()
Sve super samo sam razocaran malo baterijom, znam da je na iphone postajala bolja s vremsnkm kako sistem nauci nacin na koji koristis telefom pa se nadam da je i ovdje takav slucaj.
Evo 4ti dan, i dalje je baterija losa.Sage je napisao/la: ↑30 apr 2025, 14:54Pa naravno da je jest slučaj, da se formuliše po tvojim obrascima korištenja. Kolko je dugo kod tebe Ultra?VGS je napisao/la: ↑30 apr 2025, 06:25Ma drug ovo je zvijer od telefona. Sve je to stvar ukusa sad postalo. Ovi najjaci telefoni su tu negdje. Koristim iPhone 10 godina pa malo da promijenim dosadilo mi.KosevoZove je napisao/la: ↑30 apr 2025, 06:14Pa naravno prvo ja nikad nebih presao sa iphone-a na drugi mob nema sanse, baterija mu izdrzi bas dugo u odnosu na druge modele, ali kazem stvar ukusa nismo svi isti , neka ti je sa srecom sa ultrom.![]()
Sve super samo sam razocaran malo baterijom, znam da je na iphone postajala bolja s vremsnkm kako sistem nauci nacin na koji koristis telefom pa se nadam da je i ovdje takav slucaj.
Uostalom brzo se i napuni mobitel, kas porediš punjenje sa Iphonom.
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, bavariapivo i 5 gostiju.