Igman porazom otpisan.Radnik ce dobiti sutra ali ima najtezi raspored,ne vidim kako mogu uzeti vise od 3 boda iz 4 utakmice sto nece biti dovoljno.Siroki takodjer u belaju ako izgubi sutra mada oni ostaju ili ovako ili kroz play off
Čekaj, ako Radnik bude broj 9, Igman ce igrati sa Stupčanicom?
Nema onda baraza,ispadaju zadnja 4 i tjt.12.,11. i 10.ispadaju kako god,jedino 9.(Posusje ili Siroki)ima priliku za dvomec sa Stupcanicom ako i 10.bude iz federacije a jeste.
Od sljedece sezone standardno 2 ispadaju 2 ulaze dok ne ujedine prve lige a to iskreno ne ocekujem da ce se desiti
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne ide, jer imamo bolji međusobni omjer od posusja
Gledam uživo tabelu na rezultati tačka com i već vas je Posušje "preskočilo" tj. imate isto bodova a oni su iznad.
Kad se radi o poretku gleda se međ a tu je ŠB bolji
Nebitno, eo Posušje se žali na suđenje. A otkad je Maksimovic dosao pogurani svaku utakmicu. Smijurija
Di si to pročita da se gleda međusobni omjer
Gleda se gol razlika Posusje je trenutno ispred ŠB jer ima bolju gol razliku
Gledam uživo tabelu na rezultati tačka com i već vas je Posušje "preskočilo" tj. imate isto bodova a oni su iznad.
Nebitno, eo Posušje se žali na suđenje. A otkad je Maksimovic dosao pogurani svaku utakmicu. Smijurija
Ne gleda se gol razlika nego se gleda međusobni skor... Čak ako se desi da imaju isti omjer i gol razliku moraju igrat dodatne utakmice...
Plasman na tabeli u slučaju jednakog broja bodova odlučuje se gol razlikom, izuzev slučajeva za prvaka, za mjesto u Evropu i mjesta za niži rang - kada se gleda međusobni omjer.
Plasman na tabeli u slučaju jednakog broja bodova odlučuje se gol razlikom, izuzev slučajeva za prvaka, za mjesto u Evropu i mjesta za niži rang - kada se gleda međusobni omjer.
Pravilnik NS/FS BIH o takmičenjima
Trokruzni sistem a prvenstveno se gleda medjusobni omjer
Mada ova liga je potpuno neregularna vec 4 godine i svakako veze sa vezom i regularnosti nema.Mrtva trka ko ce vise pokrast
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne znam što njemu odgovarate, obećao da će se odjaviti sa foruma ako mu nađemo post gdje je za nas napisao da smo četnici a kada smo našli samo se ušutio i nastavio o nekim drugim stvarima..Šta imam pričati s nekim ko ne može održati obećanje o odjavi s foruma, kamo li neko veće..
Ja ? Nikad u životu nit sam napisao nit se to može naći.
Kažem za fks74, ti si jedan od rijetkih koje izuzetno poštujem na ovom forumu. Bez ijedne psovke nekome, uvrede, vrijeđanja porodice itd.
Najcudnija stvar od svega 2023 godine prodali Dala i jos nekakve igrace poslovali 7,8 miliona i igrali Evropu.
Zeljo odigrao pretkolo vise i nikog nije prodao i poslovao 8,5 miliona.
Cudi me da se ne knjize ti milioni i ne vide u izvjestaju.