FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
KosevoZove
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mirvic Zekic OUT
- Kockoglavi
- Kontakt:
Rutinski tekma se odradjuje
Ko će sada slušati hvaljenje Turkeša i slušanje kako je morao više igrati.
Svaka mu čast na dva gola danas, ali je činjenica da je bio užasan u većem dijelu sezone. Svi ste ga ismijavali da ne može duela uzeti sa tom visinom...
Svaka mu čast na dva gola danas, ali je činjenica da je bio užasan u većem dijelu sezone. Svi ste ga ismijavali da ne može duela uzeti sa tom visinom...
-
KosevoZove
- Kontakt:
Kao sto rekoh sad je dosta lakse 0-3 , do kraja pametno odigrati da nam se neko ne povrijedi.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Kako sam hvalio Aldina ide sada blaga kritika. Kod ovog gola trebao je odmah bez primanja gađati suprotan ugao i bio bi na 3 od 3. Raduje ovo dizanje forme pred finale kupa.
Mi nikada odustati necemo...
Kad odigra loše kritika je na mjestu. Kad odigra dobro, red je pohvaliti ga. Danas je u ovih 60-tak minuta odigrao dobro. Zabio 2, zamalo i treći. On nam je drugi najbolji strijelac poslije Gulia. Nerealno.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Lulicu Kur'an na uho hodza kakav da prouci
Na šta se vi tačno ložite sada, što će nam pustiti sada regularno suđenje kada smo ispali iz trke za titulu
Ovo samo pokazuje koliko smo dominantni kad je sudjenje koliko toliko ok. Ko God se bavio bilo kakvim sportom zna koliko nepravda utice na psihu a realno I u bilo kojem drugom aspektu zivota...nakon onog ponistenog gola u sb nama je borba za titulu prestala u glavama igraca
.. jer Stari je volio Sarajevo...
Rutinski, kako bi i trebalo uvijek protiv ovih malih klubova.
Jedan prelijepi dan.Bravo Turkes bravo Kera.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
KosevoZove
- Kontakt:
- MokraKifla
- Kontakt:
Ustati i reci aldin turkes 
Evo i trećeg za Turkeša. Svaka čast! 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Kera Unusic Turkes, fenomenalno istrcano i odigrano
Trpaaaaaaj ma bravo kakva dominacija.Da je Bogdo vise ovakvih tekmi.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Polumrtvi Turkeš za utakmicu zabi više nego kapitalac Boakye za polusezonu.
Trpaj!
Trpaj!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bhfanatik, CentarsutNaClanak921, Dadox, deda, Google [Bot], Jadnimi, Maroon1946, MokraKifla, n0dix, Rajvosa4ever, ronaldo99, TefalTava, trunks1946 i 157 gostiju.