Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A jest Sloga dobro prodala..mozda i 5 prime..ne žale kad je mušterija dobra.. 

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Slogi pola platilo Sarajevo,pola turkesov menadzer da ga puste da zabija 
Hz
Hvala komšija!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Pa na to je i mislio.PeppermintSA je napisao/la: ↑03 maj 2025, 14:28jel ti se gadilo i prošle sezone kad ste u Doboju kupili opstanak u ligi?
I sad konta ovo trpanje isti slucaj kao kod njih,i da se Sloga ne moze regularno pobijediti.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Na pravom smo putu

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- dubioza144
- Kontakt:
Osvetise nas komsije u Doboju ostaje vam jos Siroki da rijesite pa da Coric moze proglasit uspješnu sezonu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
A kao nisu pustili a igraci se ni ne raduju kada zabiju gol, ovu utakmicu treba odma sipi javiti neka provjeri sve, nemoguce je da jedna takva ekipa primi 5 golova a prosle sezone sa slabijim igracima dobijali po 3-0
Crni Cerak 🐦⬛
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Druze ne mozes me ubijediti nikako da je ovo regularna utakmica, vidim svojim ocima i tacka. To je moje misljenje i vjerovatno je tacno !
Crni Cerak 🐦⬛
Ovih se 10 skupilo navijaca i skandiraju ratko mladic ???
Mi smo većinu utakmica i trebali ovako dobijati, nego su nas sudije klale dok se nismo halalili sa titulom. Da imamo pet bodova više, danas bi u Doboju bio x.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
dubioza144 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 15:10Osvetise nas komsije u Doboju ostaje vam jos Siroki da rijesite pa da Coric moze proglasit uspješnu sezonu

Crni cerakOrden43 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 15:16Druze ne mozes me ubijediti nikako da je ovo regularna utakmica, vidim svojim ocima i tacka. To je moje misljenje i vjerovatno je tacno !

DA TE VOLIM ODUVJEK SAM ZNAO
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ma pustili ljudi ba vidi se iz aviona!Orden43 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 15:16Druze ne mozes me ubijediti nikako da je ovo regularna utakmica, vidim svojim ocima i tacka. To je moje misljenje i vjerovatno je tacno !
Pa i prosjaci su izgubili 5:0 od Zrinjskog, a odmah sljedeću dobili lopinaše na Grbavici 2:1.

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Tek sada će navijati za Sarajevo u finalu. Do ove utakmice su se nadali da mogu biti treći na kraju, sada je to već nemoguća misija. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Lijepo smo poslali na aparate pojedine skretničare, a sada navijamo da Velež pošalje izrode na respiratore. 

Sreca Velez igra kuci. hdzovoj prciji dns igraju Hajduk-Dinamo, bio bi prazan gradski stadion.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA