FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sad hocu napisat daj Tiru i Vrbana i eto Zoran me preduhitri svaka mu cast
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Neki igraci se slabije snadju u nekoj sredini,treba im vremena u nekom aistemu da se uigraju,vidjeli smo to po Kupresaku itd neki se nikad ne prilagode mada to bosnjo jos nije naucio.
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Ma pogrešno sam se ja izrazio gledajući utakmicu. Naravno da ga treba pohvaliti za današnju utakmicu. Iskoristio je tri od pet prilika i u igri je bio vrhunski.
Više sam mislio na ove komentare kako je popišao hejtere ili da je više igrao osvojili bi ligu.. Nikada nije bilo moguće da osvojimo ligu, a nikoga nije popišao jer nam svima može samo biti drago ako napokon krene kvalitetno igrati, a ne onako očajno i tromo kao do sada.
Samo je bitno ne suditi radi jedne utakmice, ni dizati ni spuštati.
Potpis.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 maj 2025, 14:39Da, svakako ima i do toga što nije često igrao. Ali teško je mogao doći do neke veće minutaže, jer kad god igra, makar to bilo i 10 minuta, podbaci u potpunosti. Dok evo, na derbiju je baš dobar bio, pa je nagrađen sa prvih 11 danas. Pri tome, imao tih problema sa leđima, pa vjerujem da mu nije uopšte lako bilo. A na to sve, u ofanzivi ti Gulash, Butić, Francis i Vasili, realno nimalo loša konkurencija.Oerde je napisao/la: ↑03 maj 2025, 14:33Ma tesko je naci formu kad ne igras, mislim nije Nistelrooy. Sto se tice Gordezianija po meni je malo spor, ali sam mozda samo ja takvig dojma, ili naviknut na Gulija. Svejedno, mislim da su svi bas okej, i ako bude kakve srece da ostavimo cijelu ekipu na okupu za slijedecu sezonu. Pokazuju da su sve bolji i u ovim izmijesanim sadtavima.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 maj 2025, 14:14Dobar je Turkeš, ali isto tako u užasnoj je formi bio.
Gordeziani ponovo sasvim solidan, moram reći da se malo pomalo nameće Zekiću kao dobar izbor.
Ružno za reći, ali nije toliko loše došla povreda Gulasha. Dobili su ostali više prostora, sad je malo jasnija situacija oko nekih igrača.
Za kraj, ovo sto si rekao za Gulasha, vjerujem da je opsti dojam, realno se nekako vise bore. Imam utisak da kad je on tu, samo ga tovare loptama i u fazonu su ko mi sa tribina, rijesit ce on to. Jest on najbolji, ali trebaju to i ostali koristit.
Svakako da se i ja nadam da ćemo dobar dio igrača zadržati.
Vasili je malo sporiji, vidi se to, ali solidan igrač. Ponovit ću ono što sam i neki dan, upitno je hoće li ostati samo iz razloga jer ne znam jel vrijedi da se iskešira 250.000€ za njega.
Pogledajte samo u prijašnjim sezonama kako su prolazile ekipe sa 60 bodova, s tim da mi imamo šansu da to dignemo na 72 boda.
Samo podrška Zekiću
Samo podrška Zekiću
Nek Turkes da 2 u srijedu sve ce se zaboraviti, udje u formu pred evropske utakmice I eto pojacanja bez feninga
.. jer Stari je volio Sarajevo...
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
To su ti one ublehe poput Lucasa koji drkkaju na takva imena.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
-
KosevoZove
- Kontakt:
Jedno vam veliko hvala na nova tri boda, na ovome prelijepom vikendu, aldin konacno proradio igrac utakmice definitivno.
Kapa do poda sefe tebi, igracima i sada u srijedu u sto vecem broju doci na Kosevo protiv listice, i pobjedi pred revans u SB!
Mi smo Sarajevo, izvolite se braniti !!

Kapa do poda sefe tebi, igracima i sada u srijedu u sto vecem broju doci na Kosevo protiv listice, i pobjedi pred revans u SB!
Mi smo Sarajevo, izvolite se braniti !!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Nemoj mi na Historičara, svima nam treba neko u životu da nas voli i želi kao Historičar Jakira, 4-2-3-1, sve igrače na svojim pozicijama i ohrdane Kapitalce 33+ god.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 15:23To su ti one ublehe poput Lucasa koji drkkaju na takva imena.
Haman je Zekić ovog Feju prodatog balindžera apsolvirao. Najlakše 4 utakmice ove sezone su nam bile protiv Sloge.
Turkeš bi imao još koji gol na kontu, da je ranije pocinjao u prvih 11 na svojoj poziciji. Čestitke momcima, dobra uvertira za Široki.
Elhamdulillah, bravo ekipa.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Cestitke na ubjedljivoj pobjedi, razlika u kvaliteti kada imas regularno sudjenje je ogromna
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Dokaz da treba zabranit svakoj fukari u glavi da ima slobodno misljenje i pisanje. Sve znalac do znalca u pm.
Ekipa, Turkes i ZZ
Ekipa, Turkes i ZZ
....sve drugo će proći!
Dobra tekma i tecna igra bez nabijanja, kojeg smo se nagladli. Travnjak u Dobiju je najkvaltetniji u drzavi a odmah do u BL. Vidi se gdje je normalno radjeno a gdje su fuserili. Normalno sudjenje konacno i protiv neke ekipe iz sumske. A savez nek se sramoti ako nebudu kaznili uzvikanje genocidasa br. 1
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 03 maj 2025, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ne bi ovdje niko nikad spomenuo Jakira, da nije u toj formaciji i sa par starijih igraca, prepišao ligu. Ko je i sta je Jakir, pokazuju njegovi rezultati u Turskoj, gdje ga ni jedan Mourinho nije mogao pobjediti.hazarder je napisao/la: ↑03 maj 2025, 15:26Nemoj mi na Historičara, svima nam treba neko u životu da nas voli i želi kao Historičar Jakira, 4-2-3-1, sve igrače na svojim pozicijama i ohrdane Kapitalce 33+ god.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 15:23To su ti one ublehe poput Lucasa koji drkkaju na takva imena.
Haman je Zekić ovog Feju prodatog balindžera apsolvirao. Najlakše 4 utakmice ove sezone su nam bile protiv Sloge.![]()
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Kad se sjetim da su pojedini htjeli na zimu da pustimo Kyeremeha
Ne treba budalasati,dati covjeku papir nek sam napise koliko hoce i nek produzi.
Da smo ispali levati sad bi bili bez finala i imali jednu pobjedu manje u derbiju
Ne treba budalasati,dati covjeku papir nek sam napise koliko hoce i nek produzi.
Da smo ispali levati sad bi bili bez finala i imali jednu pobjedu manje u derbiju
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Cestitke Zekicu i ekipi na rutinskoj pobjedi. Nadam se da ce Turkes prenijeti ovu formu i na naredne utakmice.
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.