9-7 faulovi
Gdje nestao derbi? U kost, sta se setate

Ne znam ko je očekivao više gledalaca. Gori zemlja u Mostaru, Zrinjski ima 30+ više bodova od Veleža, ljudi 5 bodova iznad crte.
Ja imam opravdanje sto nisam otisao, ostali nemajuvedranbadjun je napisao/la: ↑03 maj 2025, 16:50Ne znam ko je očekivao više gledalaca. Gori zemlja u Mostaru, Zrinjski ima 30+ više bodova od Veleža, ljudi 5 bodova iznad crte.
Nije lensova zvanicna objavilajurisicduska je napisao/la: ↑03 maj 2025, 12:15Ne uređuje Zukanovic Poljski TM moj ti.zeljovolimte je napisao/la: ↑03 maj 2025, 11:38Izvor idiot Zukanovic
Prve informacije bile za Kovacevica 300.000 i idiot prepravi na milion![]()
Gdje nadje ovo 0.2
Hajd malo razmisli prije submita posta ubuduće u zadnje vrijeme fkt te nešto opasno prenosi.
Za Čelika vas recimo je.be jer je Lens objavio na svojoj stranici, i tu ste pokušavali nešto umanjiti. Dosta Čelik sam ko vi u 15 godina ako ne računamo braću Alibasic
Možda zato što ste najveći kriminalci u historiji ove lige.
Demagog kupuje sebi vrijeme na klupi jer zna da u slucaju otkaza moze najvise u PosusjeHerson je napisao/la: ↑03 maj 2025, 17:05Željo ove sezone želi titulu prvaka BiH i izlazak u Evropu.
Da, dobro ste čuli, idemo na titulu! Svjesni smo odgovornosti i apetita armije navijača, ali mi smo sposobni da napravimo iskorak i postavimo klub na zdrave temelje.
Ništa nas neće pokolebati i poremetiti na našem putu ka povratku na staze stare slave. Željo je najveći klub u državi i to će pokazati i ove, ali i narednih sezona” rekao je Badžak za ****.
Kratak je put od borbe za titulu do stabilizacije.
Zato volimo fudbal![]()
Bolesnik,pa nece da moze da Sarajevo spominjete 24 sata,pa kad vas sad na mapi nema ocekujete da cemo orestati da vas hebemo,nastavicemo svaki dan. Samo ka. rat plavu nejac i prosijake kojima je uspjeh za 15 godina biti ispred Sarajeva ili se plasirat u evropi posto vise derbi nikad dobiti necete,sljedece godine 4 tekme masala.GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 17:08Al sta je ovo brate, samo o Zelji hahahahahahaha
Kakve Vicine kuyice
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 28 gostiju.