Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Babo hoćemo li mi ikad Zrinjski dobiti ?
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
- svrakino1921
- Kontakt:
Pitari hvala za vec danas 4 mjesto
Ako uzmete kup nama dobro ako ne uzmete nama još bolje

Rođeni još 4 kola do kraja - dolaze Vam Pitari i nama na LJEPOTICU dolazite
Vidite sa Pitarima jer izgleda da Vi igrate baraž sa Stupcanicom ako Vas uzmu Pitari na Areni Rođeni i mi na Grbavici
Kako ste se srozali za kratko vrijeme
Užas
Ako uzmete kup nama dobro ako ne uzmete nama još bolje
Rođeni još 4 kola do kraja - dolaze Vam Pitari i nama na LJEPOTICU dolazite
Vidite sa Pitarima jer izgleda da Vi igrate baraž sa Stupcanicom ako Vas uzmu Pitari na Areni Rođeni i mi na Grbavici
Kako ste se srozali za kratko vrijeme
Užas
Forumska krema, Sigmund Frojd foruma se javlja, herojski, naguzen i spreman da primi nesunecenu kitu od brace sa zapada.
Fudbal...
Fudbal...
Ne znam šta da ti kažem, da im se navlačilo - navlačilo se, ali garantujem ti životom da imaju suđenje kao Borac titulu bi osvajali 5-7 kola prije kraja. MIslim da znaš o čemu pričam.
Ja bih lično više volio da Zrinjski uzme titulu, odnosno da se bolje izrazim - volio bih da je Borac ne uzme. Iz čisto praktičnih razloga, smatram da bi Borac uzeo mnogo, mnogo para i da bi napravili dream team kojim bi mogli uspostaviti dominaciju u ligi. Bilo bi to previše para koje bi zaradili u svega dvije godine i mogli bi dovesti koga požele u našim regionalnim okvirima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- RollingPaper
- Kontakt:
Sta vam je Peljto kriv, uvijek igrate ko pi*ke protiv Zrinjskog, sanse niste napravili.
U 30 godina jednom ste ih pobjedili. Jel moguce da ste toliko nesposobni.
U 30 godina jednom ste ih pobjedili. Jel moguce da ste toliko nesposobni.
-
- Kontakt:
Koje blamaže Gigovic ,Njegomirovic ,Kazlagic ,Gedzic i opet sve djaba ne može Borac do titule. 

Odavno jace uzimanje titule nije bilo, i to u kojoj minuti i na kojem mjestu uz ponisten gol u 90+ min.
Drago mi je onog skakanja navijaca borca nalon ponistenog gola i onda lomljenja stvari i televizora samo minut kasnije.
Sve vam yebem seljacko. Ovo da bude kraj borca, amin.
Drago mi je onog skakanja navijaca borca nalon ponistenog gola i onda lomljenja stvari i televizora samo minut kasnije.
Sve vam yebem seljacko. Ovo da bude kraj borca, amin.
Zadnja izmjena: HyperOS, dana/u 03 maj 2025, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ista je to bagra, samo sto Beus nije u poziciji kao Vico. Sjeti se Bandica i komedijaskog penala u Bijeljini. To su drumski razbojnici koji otimaju.Virtu4l je napisao/la: ↑03 maj 2025, 18:26
Ne znam šta da ti kažem, da im se navlačilo - navlačilo se, ali garantujem ti životom da imaju suđenje kao Borac titulu bi osvajali 5-7 kola prije kraja. MIslim da znaš o čemu pričam.
Ja bih lično više volio da Zrinjski uzme titulu, odnosno da se bolje izrazim - volio bih da je Borac ne uzme. Iz čisto praktičnih razloga, smatram da bi Borac uzeo mnogo, mnogo para i da bi napravili dream team kojim bi mogli uspostaviti dominaciju u ligi. Bilo bi to previše para koje bi zaradili u svega dvije godine i mogli bi dovesti koga požele u našim regionalnim okvirima.
Mada je FK SNSD realno prekucao igricu ovih zadnjih par sezona. Ovo sta oni rade su neki novi nivoi korupcije

Neće im biti kraj, ali će im eventualno neosvajanje titule itekako otežati posao. U tom slučaju bi ponovo morali tražiti pare jer ovaj roster je preskup, a domaće prvenstvo i par pretkola u LK ga ne mogu finansirati.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čekaj, pa jesu li ove sezone u Evropi natovarili para, mogu se zayebavati dvije godine hladno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Zamisli da nekog guras zivotom,vise nego od nastanka fudbala kao igre na planeti,kad spodobama kao Kvrzic i slicni nakon faula za zatvora sviras kontra faulove,kad poklopis sve zivo,odgodis sve tekme i opet nisi sampion,vazda bili i ostali mal,nikakav klub.
Teško. Njihov godišnji budžet je 11-12 miliona KM. U Evropi su, kad se odbiju rashodi, zaradili otprilike toliko. Tako da se ponovo mora zavlačiti ruka u džep. Čisto sumnjam da će sav prihod od Evrope završiti u klubu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
100%.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 maj 2025, 18:42Zamisli da nekog guras zivotom,vise nego od nastanka fudbala kao igre na planeti,kad spodobama kao Kvrzic i slicni nakon faula za zatvora sviras kontra faulove,kad poklopis sve zivo,odgodis sve tekme i opet nisi sampion,vazda bili i ostali mal,nikakav klub.
Najogavniji klub ikad.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- Combattente87
- Kontakt:
Pare od evrope još nisu ni legle, i svaka marka će biti pod monitoringom, ali to nije nikakva garancija da neće na ovaj ili onaj način dio da završi u nečijem džepu...
Upravu si za godišnji budžet, to je ta cifra odpilike, upravu si i za roster da je prekup, ali ima tu ofena mnogo, i da se zadrže najbolji igrači i da se dovedu dvije tri bombe, što će i biti slučaj....btw, po meni je Posušje mjesto gdje se Zrinjski može okliznuti, tamo je svima teško, plus Banjalučanin na klupi

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
- Kontakt:
A Dinama Matane ?
Priznaj raji da si Zrinjski na rezultatima pratio.
Daleko je ovo još od titule Zrinjskog... Bice ovdje jos cirkusa.. Prerano ste vi Borac otpisali...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Evander, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Morpheus i 44 gosta.