NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

nebeskasila
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la nebeskasila » 30 apr 2025, 14:08

Ne želim se baviti kalkulacijama i projekcijama, ali ponekad moraš vidjeti kakvo je stanje i koliko ti bodova treba. S jedne strane je i dobro što je veliki broj klubova u opasnosti od ispadanja, pa nema prostora za manevar, zaista se mora igrati za svaki bod. Naša je želja da polusezonu završimo bez poraza. Moram biti iskren da je to i moj i timski motiv. Želimo na taj način pokazati da smo najbolji tim u proljetnoj polusezoni, a onda opstanak neće ni doći u pitanje“, dodao je šef struke u Nogometnom klubu Jedinstvo.

Imaju velike zelje, da zavrse bez poraza. Vidjecemo hoce li im uspjeti to

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 30 apr 2025, 16:22

Sve na stranu, ali ove press konferencije sa ovim ambijentom su vise nestvarne... Kao da je 96 godina.. Da se ne moze postaviti neki panel preko cijelog zida sa sponzorima, uređen stol sa stolicama, ne moze niko reci da se to ne moze obezbjediti.. Ovako kao da sjede pod grožđem u bašti .. To je prva stvar koja negativno utice i steti imidžu kluba... I u takvim uslovima ne treba ni traziti nit se cuditi sto privatnici ne daju podršku Jedinstvu...

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 30 apr 2025, 16:48

Naisao slucajno na youtube na stare snimke Jedinstva,pa i kantonalne derbije protiv FK Krajina. Ruku na srce Jedinstvo je uvijek bilo uspjesnije i kvalitetnije,ali znali smo se pofajtati i mi ponekad. Samo da vam pozelim srecu i da osigurate opstanak i uskoro udjete u PL. Malo sam nostalgican kad se sjetim utakmica s Sarajevom,Brotnjom,dolazio kao klinac maksuz iz Cazina. Pa i krajiskih derbija,bilo jako dobrih igraca,a domacih i na jednoj i na drugoj strani. Nas kanton ne zasluzuje ovo sto mu se desava u fudbalu. Da Bog da da cazinska bagra predvodjena Duricem i Gobeljicem nikad nisu usli u organe saveza. Otkako su se upetljali u NS od tad nema vise nogometa na kantonu koji ih je izgurao na te pozicije. Sretno Jedinstvu,nadam se da necete dozivjeti sudbinu Krajine iz mog Cazina.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 30 apr 2025, 16:55

Mocvara1991 je napisao/la:
30 apr 2025, 16:48
Naisao slucajno na youtube na stare snimke Jedinstva,pa i kantonalne derbije protiv FK Krajina. Ruku na srce Jedinstvo je uvijek bilo uspjesnije i kvalitetnije,ali znali smo se pofajtati i mi ponekad. Samo da vam pozelim srecu i da osigurate opstanak i uskoro udjete u PL. Malo sam nostalgican kad se sjetim utakmica s Sarajevom,Brotnjom,dolazio kao klinac maksuz iz Cazina. Pa i krajiskih derbija,bilo jako dobrih igraca,a domacih i na jednoj i na drugoj strani. Nas kanton ne zasluzuje ovo sto mu se desava u fudbalu. Da Bog da da cazinska bagra predvodjena Duricem i Gobeljicem nikad nisu usli u organe saveza. Otkako su se upetljali u NS od tad nema vise nogometa na kantonu koji ih je izgurao na te pozicije. Sretno Jedinstvu,nadam se da necete dozivjeti sudbinu Krajine iz mog Cazina.
Sramota je da Irfo nije mogao izgurati Krajinu u Federalku i da budu redovni ucesnici, sramota bgm. Sad je fokus na Bubamari al nadam se da ce se narednih godina privatnici u Cazinu aktivirati i oko Krajine, treba malo sluha kao i u Bihacu.

:salut:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 30 apr 2025, 18:47

Pa taj covjek je i unistio Krajinu. Ja sam nacuo da bi mogle biti promjene i u Krajini, naravno pozitivne, da se ide na pricu kao sto je i Bubamara.

Mislim da ce ova uprava privuci dosta sponzora, pored grada treba svakako i kanton stati, a uz transparentan rad svako ko iole voli nogomet ce dati "sadaku". Ovaj kanton ima jakih privatnika, bogatih ljudi i uz ovo sve receno mislim da nece biti problem naci pare.

Kljuc pravi pomocni teren sve na osnovu donacija, cini mi se da se kupuje po kvadrat trave.

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 30 apr 2025, 18:55

Cazin ima jake privrednike,mozda i jace neg Bihac. Ali Krajinu vise niko ne dozivljava u Cazinu. Tu je politicki kadar NES-a i ne da niko pare u to,po mom misljenju i pametno. Mislim da u Jedinstvu polako pocinju puhati pozitivni vjetrovi,samo da se ne kiksa i ispadne iz lige,onda bi to islo usporeno,ali mislim opcenito da puno vise nade ima za Jedinstvo nego za Krajinu. Nazalost,Krajinu su sahranili bas ti koji su preko Krajine uvalili svoje guzice u savez poput Durica. Njemu je bitnije gurati Kazlagica,Halkica i lizato paksu Vici Zeljkovicu. Sto bi neki privatnik dao pare Krajini,ako Duric i ti poput njega koji su se okoristili i koriste i dalje ne daju Krajini jednu marku. Nemam nista pozitivno puno ni za Hamdu tigra,ali ste bar onaj period dok je Hamdo bio u savezu i oko Jedinstva borili se za prvaka,ako se dobro sjecam tad je Hamdo bio tu oko kluba...

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 30 apr 2025, 19:26

Mocvara1991 je napisao/la:
30 apr 2025, 18:55
Cazin ima jake privrednike,mozda i jace neg Bihac. Ali Krajinu vise niko ne dozivljava u Cazinu. Tu je politicki kadar NES-a i ne da niko pare u to,po mom misljenju i pametno. Mislim da u Jedinstvu polako pocinju puhati pozitivni vjetrovi,samo da se ne kiksa i ispadne iz lige,onda bi to islo usporeno,ali mislim opcenito da puno vise nade ima za Jedinstvo nego za Krajinu. Nazalost,Krajinu su sahranili bas ti koji su preko Krajine uvalili svoje guzice u savez poput Durica. Njemu je bitnije gurati Kazlagica,Halkica i lizato paksu Vici Zeljkovicu. Sto bi neki privatnik dao pare Krajini,ako Duric i ti poput njega koji su se okoristili i koriste i dalje ne daju Krajini jednu marku. Nemam nista pozitivno puno ni za Hamdu tigra,ali ste bar onaj period dok je Hamdo bio u savezu i oko Jedinstva borili se za prvaka,ako se dobro sjecam tad je Hamdo bio tu oko kluba...
Bio tad, i od tad ne znam da je ista dobro uradio za klub. I ja se sjecam utskmica protiv Krajine, bila ljepota za gledati i unazad godinu dvije razmisljam da toliko jak Cazin ne moze pogurati Krajinu barem u prvu ligu. Unisten nogomet na kantonu. Mozda se i Krajina vrati pa da poigramo opet derbi, trebali bi podrzavati jedni druge , gurati na bolje, sigurno bi nam bolje svima bilo

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 30 apr 2025, 19:43

Mramic24 je napisao/la:
30 apr 2025, 16:22
Sve na stranu, ali ove press konferencije sa ovim ambijentom su vise nestvarne... Kao da je 96 godina.. Da se ne moze postaviti neki panel preko cijelog zida sa sponzorima, uređen stol sa stolicama, ne moze niko reci da se to ne moze obezbjediti.. Ovako kao da sjede pod grožđem u bašti .. To je prva stvar koja negativno utice i steti imidžu kluba... I u takvim uslovima ne treba ni traziti nit se cuditi sto privatnici ne daju podršku Jedinstvu...
Čelik ima bolji press vizuelno od Milana i 90 % timova iz Liga petice pa vidi nas gdje smo :rol: :rol:

Mjenjam press konferencije i press salu za opstanak :mrgreen:

slika
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Mramic24
Kontakt:

Post Postao/la Mramic24 » 30 apr 2025, 21:06

avenija je napisao/la:
30 apr 2025, 19:43
Mramic24 je napisao/la:
30 apr 2025, 16:22
Čelik ima bolji press vizuelno od Milana i 90 % timova iz Liga petice pa vidi nas gdje smo :rol: :rol:

Mjenjam press konferencije i press salu za opstanak :mrgreen:

slika
Ma ovakvi detalji znace puno klubu, osjeca se neki profesionalizam, ima se dojam da se radi o zdravom klubu... A Celikovi uslovi su svakako i iznad klubova u PL, tu se nema sta polemisati, a rezultati ce doci..
Pozivam nase da urade barem slično kao sto je u Zenici, za minimalna novcana sredstva izgledat cemo dosta ozbiljnije i primamljivije.

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 03 maj 2025, 19:01

Vjerovatno remi za ispadanje

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 03 maj 2025, 19:03

Na veliku zalost niko osim kluba nece biti sankcionisan za ovo sto se danas desilo. Jedna velika sramota!

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 03 maj 2025, 19:05

tropic je napisao/la:
03 maj 2025, 19:03
Na veliku zalost niko osim kluba nece biti sankcionisan za ovo sto se danas desilo. Jedna velika sramota!
Sta se desilo ?

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 03 maj 2025, 19:08

Prvo sramotno sudjenje, gol Tomislava sigurno iz ofsajda, gdje god je mogao sudio je za Tomislav, nepostojeci faulovi...

Druga sramota, naša, bacanje flasa u teren. **** im mater, za to nas ne mogu kazniti.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 03 maj 2025, 19:12

Veća je sramota što smo se mi doveli u situaciju da nas cijela liga hoće da izbaci. Ovaj sudija je cijelu utakmicu sudio u korist Tomislava, a do nas je što nismo bili bolji duplo danas da ima damo tri gola.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 03 maj 2025, 19:13

Tačno sam se bojao ovog Tomislava nisu dzabe dobili Stupčanicu a još smo igrali bez dva bitna igrača....
Kakav remi za ispadanje pa i drugi kiksaju gube danas Goražde Gradina sutra vjerovatno Čelik ne znam čemu pesimizam po meni zapamtite što sam rekao Gradina ispada 100% imaju najteži raspored do kraja....

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 maj 2025, 19:13

Jbg vjerovatno je to to
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 03 maj 2025, 19:14

dacco je napisao/la:
03 maj 2025, 19:13
Tačno sam se bojao ovog Tomislava nisu dzabe dobili Stupčanicu a još smo igrali bez dva bitna igrača....
Kakav remi za ispadanje pa i drugi kiksaju gube danas Goražde Gradina sutra vjerovatno Čelik ne znam čemu pesimizam po meni zapamtite što sam rekao Gradina ispada 100% imaju najteži raspored do kraja....
Nemamo mi nista laksi raspored. U gostima uzeti boda neces, a kuci se nije smjelo kiksati. Sad i moral opada, kad ovako primis gol u zadnjoj minuti, nista gore nema

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 03 maj 2025, 19:17

NeRi_K je napisao/la:
03 maj 2025, 19:12
Veća je sramota što smo se mi doveli u situaciju da nas cijela liga hoće da izbaci. Ovaj sudija je cijelu utakmicu sudio u korist Tomislava, a do nas je što nismo bili bolji duplo danas da ima damo tri gola.

Ti kad zagalamis i kad j**** mater odmah pocnu bjezati :bow:

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 03 maj 2025, 19:33

tropic je napisao/la:
03 maj 2025, 19:17
NeRi_K je napisao/la:
03 maj 2025, 19:12

Ti kad zagalamis i kad j**** mater odmah pocnu bjezati :bow:
Ja živim za ovaj klub, ako me poznaješ bolje znaš ko sam i kakav sam, ali danas su me emocije ponijele. Bilo mi je žao onoga kontrolora na kraju, jer sam skontao da drhti.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 03 maj 2025, 19:47

Ne znamo se licno ali se dalo primjetiti da su ti kocnice popustile, iz ispravnog razloga.

Ustao sam i ja par puta, prvo pitam ima li posmatraca sudjenja pa ga pitam gledas li on ignorise. Jedna velika sramota, dosta sudaca je zbog nas poslano na hladjenje ali opet j**** njih kad se ne mogu vratiti izgubljeni bodovi.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.