Arsenal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Nek ne serenda. Raya mu je branio svaku tekmu, od kupova do lige i CL. Nikome on ne daje sansu, tako da su to suplje. Nije da ga ne gledamo godinama u klubu. Maksimalno crpi svakog igraca dok se ne povrijedi.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Pokopao je pola igrača samim time jer nije rotirao. Pa Nwaneri ne bi dobio još nijednu minutu da mu je Saka bio zdrav ili neko drugi, onda se poslije pitamo što nam trojici fudbalera odoše lože.
A pored toga, ovaj frajer je i u kupovima igrao sa najboljih 11 i ispadao iz istih, tako da niti ima gdje dati prostor za rotaciju jer je sam kriv za te stvari.
Bježi ba svaki dan nerviranje, ako ne okrene u LP tekmu treba mu omču zategnuti za narednu sezonu i reći dosta te jarane, 6 godina drkanja i svaki put isti kukavičluk presudi jer je lik mrtva sigurica, nema muda da napravi nešto drugačije kad nema najboljih 11 na terenu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kreten je stvarno i danas odlučio izvesti istih 11 minus Timber (koji je povrijeđen) i Merino (jer se Partey vratio), bukvalno je i on odustao od LP i uzvrata

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Odegaard jos nije prebacio prvog igraca centarsutom IZ SLOBODNOG
Ma kad je on javno reko da zeli da igra sa istih 11 svih 38 kola nema tu covjek sta vise dodati 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
I ovaj Trossard je cirkusant zesci
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Odegaardov vrhunac je da navuce na Saku 3 igrača, približi mu se i onda tek preda loptu, pa pusti ovoga da kopa i rovi prema naprijed.
A kad treba proci igraca ili okrenuti se prema golu, okrene se i vrati loptu nazad. Yebem li ti mamu u picku mutavu.
Naravno jel sam napisao, on uradi kontra ovog gore, isti qrac nece znati protiv Pariza ovako svakako.
A kad treba proci igraca ili okrenuti se prema golu, okrene se i vrati loptu nazad. Yebem li ti mamu u picku mutavu.
Naravno jel sam napisao, on uradi kontra ovog gore, isti qrac nece znati protiv Pariza ovako svakako.
Pametno Rice podize loptu, mnogi nasi napadaci ne bi
He moj kapitenu. Da nije vec tuzno bilo bi smijesno
Prepali ga navijači pa se usrao i sapleo, kakav nesposoban igrač
Imam osjecaj da ce sve kljucne igrace iscijedit sa 90 minuta 

Otvorena tekma, kontre sijevaju i mi kući ne znamo dati drugi gol, pa nerealno je kako malo golova postizemo ove sezone
Nabijem vas na qrac.
Ništa ne zaslužujemo, nesposoban menadzer sa klocinama od fudbalera.
Bog zna koji put prosipamo vodstvo.
Ništa ne zaslužujemo, nesposoban menadzer sa klocinama od fudbalera.
Bog zna koji put prosipamo vodstvo.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sta je ovo 2007 i golovi iz auta
ovo je smijesna ekipa budes bolji vodis i primis ga 15 puta u tim situacijama znaci = mentalni patuljci

ovo je smijesna ekipa budes bolji vodis i primis ga 15 puta u tim situacijama znaci = mentalni patuljci
Imam osjecaj da je cijela sezona ovako protekla. Damo gol, ne radimo nista i primimo neku glupost i to je toQUARTERBACK je napisao/la: ↑03 maj 2025, 19:57sta je ovo 2007 i golovi iz auta![]()
- QUARTERBACK
- Kontakt:
umislili da su igracine i da se tekme same od sebe dobijaju.. ja se vazda vratim na onaj momenat kad smo ga primili od citya za 2-2 u 95 minuti, nikad necemo saznat al uvjeren sam da smo tu tekmu dobili da bi ostatak sezone bio drugacijiBrokula je napisao/la: ↑03 maj 2025, 19:59Imam osjecaj da je cijela sezona ovako protekla. Damo gol, ne radimo nista i primimo neku glupost i to je toQUARTERBACK je napisao/la: ↑03 maj 2025, 19:57sta je ovo 2007 i golovi iz auta![]()
nema sta arteti je sljedeca sezona odlucujuca biti ili ne biti ako ne bude uspjeha neka ide pisaj ga
Logicno izmjene ne postoje.
Sjecam se kad smo govorili da izvede Saku jer 10 tekmi nije meda mogao, ovaj **** ne zna napraviti izmjenu da mu je pred ocima.
Ne smije, pizda obicna. Strah ga da izadje naprijed da ne popusi qrac i izgubi tekmu jer drugacije je ne zna ni dobiti.
Dabogda ne igrali LP naredne godine.
Sjecam se kad smo govorili da izvede Saku jer 10 tekmi nije meda mogao, ovaj **** ne zna napraviti izmjenu da mu je pred ocima.
Ne smije, pizda obicna. Strah ga da izadje naprijed da ne popusi qrac i izgubi tekmu jer drugacije je ne zna ni dobiti.

Dabogda ne igrali LP naredne godine.
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 03 maj 2025, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
Premoreni su ovo igraci brate. Skontaj da ista ova ekipa mora u srijedu pokusavati neki preokret u Parizu.QUARTERBACK je napisao/la: ↑03 maj 2025, 20:00umislili da su igracine i da se tekme same od sebe dobijaju.. ja se vazda vratim na onaj momenat kad smo ga primili od citya za 2-2 u 95 minuti, nikad necemo saznat al uvjeren sam da smo tu tekmu dobili da bi ostatak sezone bio drugacijiBrokula je napisao/la: ↑03 maj 2025, 19:59Imam osjecaj da je cijela sezona ovako protekla. Damo gol, ne radimo nista i primimo neku glupost i to je toQUARTERBACK je napisao/la: ↑03 maj 2025, 19:57sta je ovo 2007 i golovi iz auta![]()
nema sta arteti je sljedeca sezona odlucujuca biti ili ne biti ako ne bude uspjeha neka ide pisaj ga
Covjek ih je iscijedio potpuno
Joj jadne ekipe, jadnog menadzera, jadnog kapitena
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma ugasite klub bgm katanac u bravu i allahimanet
nevjerovatno kakav je ovo idiot s rotacijama
nevjerovatno kakav je ovo idiot s rotacijama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.