Premijer liga BiH - aktuelno

AVNOJ
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la AVNOJ » 04 maj 2025, 08:58

Pokradoše nam sve ispred očiju, i to ne bilo ko, nego negatori Države i svega Bosanskog a ovde se vode rasprave o tome ko je neuspješniji :crazy:

Sarajevski fudbal nisu unuištili ni vico ni savezto je uradila pohlepa i sujeta pojedinaca koju su rukovodili sa dva najveća kluba u Državi, svi su imali priliku da uspostave tu dominaciju kako kažete na ovaj ili onaj način da se sad ne detaljiše ali su imali.

Sarajevo iako se bori i pokušava da napravi nešto sa novcem koji ulaže se čini kao neuspješno i ostvareni rezultati nisu ni približni uloženom ali sa ovom kriminalnom hobotnicom teško da može išta ostvariti. Jedini način napretka fudbala kod nas jeste da se željezničar aktivno uključi u borbu za sami vrh tabele i ova pobjeda protiv borca je najbolji dokaz tome. Iskreno se nadam da su sa tom utakmicom se otrgunuli iz tog navodvog zagrljaja sa Savezom ida su krenuli nekim svojim novim putem.

Isto tako novac ne znači da će se automatki ostvariti neka vladavina i sad porediti nas i slučajeve u nekim drugim manje razvijenim Državama (ali razvijenim od nas) i klubove koji su tamo najbogatiji je suludo, predsjednici ili vlasnici tih klubova su jači od predsjednika Saveza a onda o ostalim stvarima je i suvišno pričati jedan Terzić u srbiji napiše prijedlog na koji način će se smanjiti liga i to će tako biti. Kod nas iako Sarajevo ima najviše para, najviše troši i ulaže se ne može izboriti za regularan termin utakmice a to su dva sata gore ili dole.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 04 maj 2025, 09:10

mma_hz je napisao/la:
04 maj 2025, 08:31
Kakva tuga i bol strumfova,otišli u žestok minus i opet im sezona haman kao i prošla .

Ovisi im čitav klub i budućnost o tome hocel Sarajevo uzeti Kup,
Zato je vama med i mlijeko nema sta.
Jasno je da se ne zna ko ima gore sezone tj nema vizije samo treba bit malo realan.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 maj 2025, 09:24

godrina je napisao/la:
04 maj 2025, 09:10
mma_hz je napisao/la:
Kakva tuga i bol strumfova,otišli u žestok minus i opet im sezona haman kao i prošla .

Jasno je da se ne zna ko ima gore sezone tj nema vizije samo treba bit malo realan.
Da je sve kako treba mi bi uveliko bili u borbi za titulu,toliko bodova nam je oteto tako da smo mi zadovoljni sa kupom.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

spolacentra
Kontakt:

Post Postao/la spolacentra » 04 maj 2025, 09:42

Zasto ste sigurni da Zrinjski uzima titulu ?

S jednim remijem oni su drugi. Nije to ekipa od prije par sezona a ovaj put sumnjam da ce ih sudije zastiti.

Bit ce veselo sve ovo ispratiti.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 maj 2025, 09:45

spolacentra je napisao/la:
04 maj 2025, 09:42

S jednim remijem oni su drugi. Nije to ekipa od prije par sezona a ovaj put sumnjam da ce ih sudije zastiti.

I ja sam mislio i onda vidim suđenje , neće ih sudije ni oštetiti sigurno.

Imaju raspored gdje jedino Posusje može otkinut bod a to se odnose torba para ostavi fino ispred vrata i završi. Pare su univerzalni jezik.

A Posusje će prije uzeti pare da izgubi jer je to 100% nego da izbori remi jer to nije samo do njih. A mogu odigrat i duplu dogovoriti se sa svima pa šta bude. Vreca para ide lagano. I ne znam kako se zaboravilo da je Posusje prije svega hrvatski klub, naredit će neko nešto ili ih ucijeniti zbog vitalnog nac interesa.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 04 maj 2025, 09:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 04 maj 2025, 09:46

mma_hz je napisao/la:
04 maj 2025, 09:24
godrina je napisao/la:
04 maj 2025, 09:10
mma_hz je napisao/la:

Da je sve kako treba mi bi uveliko bili u borbi za titulu,toliko bodova nam je oteto tako da smo mi zadovoljni sa kupom.
Ako ti tako mislis, ok onda.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 maj 2025, 10:08

spolacentra je napisao/la:
04 maj 2025, 09:42

Zato sto im nema ko bodove uzeti do kraja. Mooozda jedino Posusje, ali skoro pa nemoguca misija.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Yokohama
Kontakt:

Post Postao/la Yokohama » 04 maj 2025, 10:14

Ako Zrinjski osvoji titulu imam osjecaj da će kone na neki način ostati bez evrope...

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 maj 2025, 10:31

Denis Coric dolazi u srijedu na finale Kupa, e sad za koga ce navijati, pitanje je... :rol: :rol: :rol:

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 04 maj 2025, 11:08

Vanja8 je napisao/la:
04 maj 2025, 10:31
Denis Coric dolazi u srijedu na finale Kupa, e sad za koga ce navijati, pitanje je... :rol: :rol: :rol:
Pitanje je retoričko, naravno. :mrgreen:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 04 maj 2025, 11:17

AVNOJ je napisao/la:
04 maj 2025, 08:58
Pokradoše nam sve ispred očiju, i to ne bilo ko, nego negatori Države i svega Bosanskog a ovde se vode rasprave o tome ko je neuspješniji :crazy:

Sarajevski fudbal nisu unuištili ni vico ni savezto je uradila pohlepa i sujeta pojedinaca koju su rukovodili sa dva najveća kluba u Državi, svi su imali priliku da uspostave tu dominaciju kako kažete na ovaj ili onaj način da se sad ne detaljiše ali su imali.

Sarajevo iako se bori i pokušava da napravi nešto sa novcem koji ulaže se čini kao neuspješno i ostvareni rezultati nisu ni približni uloženom ali sa ovom kriminalnom hobotnicom teško da može išta ostvariti. Jedini način napretka fudbala kod nas jeste da se željezničar aktivno uključi u borbu za sami vrh tabele i ova pobjeda protiv borca je najbolji dokaz tome. Iskreno se nadam da su sa tom utakmicom se otrgunuli iz tog navodvog zagrljaja sa Savezom ida su krenuli nekim svojim novim putem.

Isto tako novac ne znači da će se automatki ostvariti neka vladavina i sad porediti nas i slučajeve u nekim drugim manje razvijenim Državama (ali razvijenim od nas) i klubove koji su tamo najbogatiji je suludo, predsjednici ili vlasnici tih klubova su jači od predsjednika Saveza a onda o ostalim stvarima je i suvišno pričati jedan Terzić u srbiji napiše prijedlog na koji način će se smanjiti liga i to će tako biti. Kod nas iako Sarajevo ima najviše para, najviše troši i ulaže se ne može izboriti za regularan termin utakmice a to su dva sata gore ili dole.
Prijatelju, tebi bas nije dobro 😳

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 04 maj 2025, 11:23

Vojvodoooooooo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 04 maj 2025, 11:35

Pozdravljam :ljepota:
Opsjednutost FK Zeljeznicarom kroz oci “shizopitara” moze se definisati kao duboko ukorijenjena frustracija i kompleks nize vrijednosti koju navijaci FK Sarajevo, poznatiji kao “shizopitari”, godinama pokusavaju kompenzirati.

Za shizopitare, FK Zeljeznicar nije rival, to je centralna zivotna preokupacija. Cesto znaju vise o Zelji nego o vlastitom klubu, i to sa strascu koja granici s paranojom i opsesivnoscu.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Yokohama
Kontakt:

Post Postao/la Yokohama » 04 maj 2025, 11:42

Zar je tooo sve sto imam ja od tebe ?
Zar je tooo sve sto je ostalo?

GrbavicaHram1921
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHram1921 » 04 maj 2025, 11:49

Yokohama je napisao/la:
04 maj 2025, 11:42
Momek ti imas od mene dva shamara, taman da ti izbijem i ta dva zuba sto su ti ostala

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 04 maj 2025, 11:50

Vanja8 je napisao/la:
04 maj 2025, 10:31
Ali pratis Zelju i znas sta se kod nas desava, svaka cast. Je li istina da mjenjamo otirace za ciscenje prostorija? :rol:
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Yokohama
Kontakt:

Post Postao/la Yokohama » 04 maj 2025, 11:54

GrbavicaHram1921 je napisao/la:
04 maj 2025, 11:49
Yokohama je napisao/la:
04 maj 2025, 11:42
Momek ti imas od mene dva shamara, taman da ti izbijem i ta dva zuba sto su ti ostala
Radujem se unaprijed.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 04 maj 2025, 11:59

KONTRASVIH je napisao/la:
04 maj 2025, 11:35
Opsjednutost FK Zeljeznicarom kroz oci “shizopitara” moze se definisati kao duboko ukorijenjena frustracija i kompleks nize vrijednosti koju navijaci FK Sarajevo, poznatiji kao “shizopitari”, godinama pokusavaju kompenzirati.

Za shizopitare, FK Zeljeznicar nije rival, to je centralna zivotna preokupacija. Cesto znaju vise o Zelji nego o vlastitom klubu, i to sa strascu koja granici s paranojom i opsesivnoscu.
Malo je čudno prozivati nekoga opsjednutim klubom za koji navijaš, a čitava prva stranica historije tvojih postova vezana za drugi klub i njegove navijače. :rol: :bow:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 04 maj 2025, 12:13

Yokohama je napisao/la:
04 maj 2025, 10:14
Ako Zrinjski osvoji titulu imam osjecaj da će kone na neki način ostati bez evrope...
Licenca za Evropu :rol:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 04 maj 2025, 12:15

NoProfit je napisao/la:
04 maj 2025, 11:59
KONTRASVIH je napisao/la:
04 maj 2025, 11:35

Malo je čudno prozivati nekoga opsjednutim klubom za koji navijaš, a čitava prva stranica historije tvojih postova vezana za drugi klub i njegove navijače. :rol: :bow:
Ili su to argumentovani odgovori na vasa laganja, od kojih konkretno ti, jos uvijek imas traume :ljepota:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda i 30 gostiju.