Navijam za Oklahomu do kraja playoff-a ! ili za New York !
fuj u 4/4
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
ma polahko ba sta se sikiras L.A je to...pa cekaj zar neces navijat za LA u playoffu?...zasto za OKC ili New York pored zivih lakersaKobe Bryant je napisao/la:LAKERSI NISU ZASLUZILI TITULU !!!![]()
fuj u 4/4
ne podnosim ne profesionalizam ! , drugoje recimo 2009 u playoff protiv Houstona kada su se palili ili gasili bilo je to vrsta arogancije , kao ono bolji smo , u zadnjim utakmicama lakersi totalno djeluju neprofesionalno !SaltCityAttack je napisao/la:ma polahko ba sta se sikiras L.A je to...pa cekaj zar neces navijat za LA u playoffu?...zasto za OKC ili New York pored zivih lakersaKobe Bryant je napisao/la:LAKERSI NISU ZASLUZILI TITULU !!!![]()
fuj u 4/4
E vala, u nedjelju ko ne bude gled'o - pe-der (što bi Kobe rekao)!amerosm je napisao/la:
Game 1 – Sun April 17 New Orleans at L.A. Lakers 12:30PM ABC/R - po nasem vremenu u 21.30 h
Upravo tako. Termin ne moze biti bolji, a jos PO utakmica. Inace Kobe Bryant zbog uvrede je dobio kaznu od 100.000 dolara i nece biti suspendovan.jose je napisao/la:E vala, u nedjelju ko ne bude gled'o - pe-der (što bi Kobe rekao)!amerosm je napisao/la:
Game 1 – Sun April 17 New Orleans at L.A. Lakers 12:30PM ABC/R - po nasem vremenu u 21.30 h
amerosm je napisao/la:Je li ovaj Johnson samo doveden za sinocnju utakmicu ili za ostatak sezone. Sinoc je odigrao sasvim solidno i za 13 minuta postigao sest poena. Ja kako sam razumio na zvanicnoj stranici je pisalo da je u pitanju bila samo sinocnja utakmica.
@ adnan24
nek smo izbgjeli Memphis jer sam siguran da bi to znacilo da bi neku vaznu kariku morali otpisati u ostatku PO, koliko su nam ljudi peh to nije normalno.
P.S. Neno#4 ima neke veze u L.A.-ju...sve covjek zna![]()
amerosm je napisao/la:Upravo tako. Termin ne moze biti bolji, a jos PO utakmica. Inace Kobe Bryant zbog uvrede je dobio kaznu od 100.000 dolara i nece biti suspendovan.jose je napisao/la:E vala, u nedjelju ko ne bude gled'o - pe-der (što bi Kobe rekao)!amerosm je napisao/la:
Game 1 – Sun April 17 New Orleans at L.A. Lakers 12:30PM ABC/R - po nasem vremenu u 21.30 h![]()
A za ono pe-der svaka mu cast. Koji kralj.
neno#4 je napisao/la:
Nego kada bi rekao da mi na Istoku najvise mirise da ce Miami do pobjednika konferencije, niko mi ne bi vjerovao...Ja, koji sam totalni protivnik takvog tipa timova, i nacina igre...Uglavnom, tako mislim, zasto neka me niko ne pita, jer jednostavno neki unutarnji osjecaj...
Sto se tice "NAS", vidjet cemo...Ja sam jedan od rijetkih koji vjeruje Philu i drustvu citavo vrijeme, pa sto se kaze kad si poceo da jedes ..., jedi do kraja![]()
![]()
Kobe Bryant je napisao/la: da smo obavili jos par dodatni kao npr. artest + blake za walace-a
Nisu to minimalne sanse. Znaju ovi u Orlandu da je im bolje bilo sta prihvatiti za Howarda nego da ostanu praznih ruku kao Utah od Derona . Bynum za Howarda je odlican trade za nas. Bio bi i za Orlando,samo ako Bynuma posluzi zdravljeamerosm je napisao/la:Ja sam nekako ubjedjen da Bynum biti trade-ovan ovog ljeta, jer nevjerujem da ce Kupchak dopustiti da sezona ovisi o zdravlju jednog igraca kao sto je sada slucaj. Istina bit ce spreman za PO i nadam se da ce odigrati odlicno, ali opet mislim da Lakersi nece vise imati zivaca da se zahebavaju s njegovim povredama i licno mislim da ce pokusati dovesti Howarda u Lakerse i ako su sanse za to minimalne.