FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sve ispod 10 milja ljudi je tacno za gašenja kluba i što je najgore znam da nece biti pa vi vidite gdje smo s svijescu.
Evo ga Kyeremeh novi ugovor
do kraja sezone 2025/2026 znaci godinu
Dosta, ako nastavi dobit će opet ugovor.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Žalosno. Najbitnijem igraču u ekipi, poslije Gulijashvilija, produžiš ugovor na godinu dana.
Silne rotacije iz sezone u sezonu, klub jednostavno ne dozvoljava navijačima da se vežu za određenog igrača. Najbolji se prodaju, a ostali se rotiraju svake sezone. Rijetki su oni koji uvežu više od dvije sezone u klubu.
@Devedesetka I naravno da neće biti 10.000 u srijedu, a ovo je samo jedan od uzroka lošije posjete iz sezone u sezonu.
Silne rotacije iz sezone u sezonu, klub jednostavno ne dozvoljava navijačima da se vežu za određenog igrača. Najbolji se prodaju, a ostali se rotiraju svake sezone. Rijetki su oni koji uvežu više od dvije sezone u klubu.
@Devedesetka I naravno da neće biti 10.000 u srijedu, a ovo je samo jedan od uzroka lošije posjete iz sezone u sezonu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Idući koji će produžiti mora biti Rogić.
Zaslužio je to svojim nastupima bez ikakve dileme, odličan je zadnjih pola godine.
Zaslužio je to svojim nastupima bez ikakve dileme, odličan je zadnjih pola godine.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ma produzit svima bitno je imati kontinuitet.Iako nisu za prvi 11 neka ga na klupiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 maj 2025, 12:43Idući koji će produžiti mora biti Rogić.
Dao bi ja vec danas nove ugovore uz Francisa i Rogicu i Soldi i Mustaficu bez obzira sto me cesto iznervira
Sto se tice posudbi,gruzijac po meni ne vrijedi 250k evropski ali eto,ide ljeto,za pare sto bi njega otkupio mozes brutalnu platu ponuditi nekom spicu u formi
Pavicica probati ostavit,odlican je u zadnje vrijeme,Lulic svejedno
Vidjeti sa Matanovicem i Julardzijom obzirom da nam se vracaju,Penaranda racunam da je zavrsio sa nama
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa aktivirali smo mi klauzulu u ugovoru, filozofeHerson je napisao/la: ↑04 maj 2025, 12:42Žalosno. Najbitnijem igraču u ekipi, poslije Gulijashvilija, produžiš ugovor na godinu dana.

Samo da je nešto pljuvati

- luckystrike
- Kontakt:
Nije u pitanju novi ugovor, već je u postojećem aktivirana klauzula za produženje od strane Kluba.
-
- Kontakt:
Ja ne znam sta vi hocete pa covjek ostaje i iduce sezone . Vec je tu gotovo 2 sezone ulazi u trecu ,digao formu ,ostaje iducu sezonu . Sta je tu lose o cemu pricate ??
Bas se nekad sere bezzz.
Bas se nekad sere bezzz.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Soldo je vjerovatno najveći upitnik. Mustafić je borben, a solidno igra lopte, neka ga još. Rogić bez dileme mora ostati.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 maj 2025, 12:47Ma produzit svima bitno je imati kontinuitet.Iako nisu za prvi 11 neka ga na klupiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 maj 2025, 12:43Idući koji će produžiti mora biti Rogić.
Dao bi ja vec danas nove ugovore uz Francisa i Rogicu i Soldi i Mustaficu bez obzira sto me cesto iznervira
Sto se tice posudbi,gruzijac po meni ne vrijedi 250k evropski ali eto,ide ljeto,za pare sto bi njega otkupio mozes brutalnu platu ponuditi nekom spicu u formi
Vidjeti sa Matanovicem i Julardzijom obzirom da nam se vracaju,Penaranda racunam da je zavrsio sa nama
Što se Gordezianija tiče, to treba još vidjeti, definitivno solidan kvalitet, samo je pitanje da li vrijedi tih novaca. Možda ne bi bilo loše otkupiti pa prodati dalje, ako bi se tako nešto moglo isplatiti.
Matanović igra redovno u Kisvardi, po meni čak bi možda mogao i ostati u ekipi nakon priprema. Balti ugovor ističe, a on je sličan tip igrača, realno može poslužiti.
Julardžija nova posudba, ili se dogovoriti za raskid.
Isto važi i za Penarandu.
Čestitam Kerime na produženju ugovora. Zasluženo. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Matan je cak bio sasvim dobar one dvije utakmice sto je ulazio pod Zekicem,tamo koliko vidim dobro se pokazao.Ako ga ne budu htjeli otkupiti ja bi ga ostavio nakon priprema sto kazes jer Balta ideGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 maj 2025, 12:55Soldo je vjerovatno najveći upitnik. Mustafić je borben, a solidno igra lopte, neka ga još. Rogić bez dileme mora ostati.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 maj 2025, 12:47Ma produzit svima bitno je imati kontinuitet.Iako nisu za prvi 11 neka ga na klupiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 maj 2025, 12:43Idući koji će produžiti mora biti Rogić.
Što se Gordezianija tiče, to treba još vidjeti, definitivno solidan kvalitet, samo je pitanje da li vrijedi tih novaca. Možda ne bi bilo loše otkupiti pa prodati dalje, ako bi se tako nešto moglo isplatiti.
Matanović igra redovno u Kisvardi, po meni čak bi možda mogao i ostati u ekipi nakon priprema. Balti ugovor ističe, a on je sličan tip igrača, realno može poslužiti.
Julardžija nova posudba, ili se dogovoriti za raskid.
Isto važi i za Penarandu.
Julardzija fino krenuo kod nas,poslije katastrofa.Ne znam kakav je sad.Fine pare smo platili za njega,razmislio bi
Ne bi puno mijenjao ovu ekipu za mjesec.3-4 odlaska i isto 2-3 dolaska je dovoljno.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Dobar potez produzetak cisto da se ne mijenja previse ekipa. Kyeremeh zna biti od vaznosti zbog svoje brzine. Ostale stvari mi i nisu neke, ali dobro ga je imati zbog polivalentnosti. Kamo srece jos da ima bolju realizaciju.
Ugovor na godinu je pravi potez jer ima motiva da dobro igra. Eto trebali su mu dati na tri godine pa ako bude rinaka naredne sezone da mu moraju isplatiti masne pare. U sustini, na dobitku su obje strane i nema negativne strane ovdje.
Ugovor na godinu je pravi potez jer ima motiva da dobro igra. Eto trebali su mu dati na tri godine pa ako bude rinaka naredne sezone da mu moraju isplatiti masne pare. U sustini, na dobitku su obje strane i nema negativne strane ovdje.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
-
- Kontakt:
Vi bi i ostavili Mustafica i Matana i doveli Rahmana i Cimija produzili Pavicica i Lulica nismo mi Celzi raja,sta ce biti s Mehmedovicem i Krdzalicem da se makar jednog rijesiti radije bi Mehmedovica vise nece bit u21 a i Hamzic nadolazi nema razloga da vise ne dobije priliku,ko zna sta ce biti sa Djordjevicem jos,
jedino su Bubanja i Jatta sigurno na sredini
jedino su Bubanja i Jatta sigurno na sredini
Nemojmo se iznenaditi ako vec ovog ljeta Kyeremeh ode. Šifra: Renan Oliveira
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma ko god da produži i po nama zna ili ne zna igrati lopte jedno je sigurno.
Jednu utakmicu će biti igračina, mag, majstor.
Drugu će biti krampa, debil, idiot, užoj i široj mu porodici će se uveliko štucati za vrijeme, a bgm I nakon utakmice.
Šifra: Turkeš
Security question: pitarluk.
Drugu će biti krampa, debil, idiot, užoj i široj mu porodici će se uveliko štucati za vrijeme, a bgm I nakon utakmice.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
MaroonBjelave je napisao/la: ↑04 maj 2025, 13:51Ma ko god da produži i po nama zna ili ne zna igrati lopte jedno je sigurno.

Jel onaj Adnan Beganovic urednik ovog portala?
Trenutno korisnika/ca: bvsic, johntravolta123, Seipronto, supervizor i 80 gostiju.