nek si ti odma to stavio na facebookasylum je napisao/la:
A na cem se dopisuju?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nek si ti odma to stavio na facebookasylum je napisao/la:
A na cem se dopisuju?
Zato i pitam lika, da me neko ne izofiraDAVID VILLA 7' je napisao/la:nek si ti odma to stavio na facebookasylum je napisao/la:
A na cem se dopisuju?
Eo procitaj komentare HAHAHAHAasylum je napisao/la:Zato i pitam lika, da me neko ne izofiraDAVID VILLA 7' je napisao/la:nek si ti odma to stavio na facebookasylum je napisao/la:
A na cem se dopisuju?![]()
Pa nije valjda da znate samo za msn i fejs ?asylum je napisao/la:Eo procitaj komentare HAHAHAHAasylum je napisao/la:Zato i pitam lika, da me neko ne izofiraDAVID VILLA 7' je napisao/la: nek si ti odma to stavio na facebook![]()
vrijedi vrijediadnan_nanda je napisao/la:Radi li jos uvijek ono 100 + 100 za 2 KM u bh telecomu?
To ti se malo dig'o pred utakmicu,ali vidit' ćeš kada vam Carrol zabije dvicu.Bosco je napisao/la:
VolimLoserpooli LBJMVP želim vam sretan rođendan i sve najbolje momci.
I samo jos dan Armije RBiH.asylum je napisao/la:Sretan rodjendan svima koji slave
Moram malo podyebavat pred derbi.VolimLiverpool je napisao/la:To ti se malo dig'o pred utakmicu,ali vidit' ćeš kada vam Carrol zabije dvicu.Bosco je napisao/la:
VolimLoserpooli LBJMVP želim vam sretan rođendan i sve najbolje momci.
Nem'(r)eš mi kara(t) ženu !majestic24 je napisao/la:Marijana: "Nemeš, što misliš o nemirima na Bliskom Istoku?"
Nemeš: "J.ebe mi se!"
Marijana: "I meni, al nisam znala kako bi te pitala."
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 43 gosta.