Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Treba kmeljine igrace zvati, kakav bolesnik.
Debilčina o sebi i dalje u trećem licu piše. 
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Pretpostavljam da gleda.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Izgubi Benjo loptu, dobiše drugi gol.
Kad se jednog dana završi njegov selektorski posao, mislim da ga nakon toga treba usmjeriti na skauting službu da nastavi sa papcem putovati, pratiti igrače i nagovarati ih da igraju za nas. Ponekad će im se i spaha pridružiti i Bog da nas vidi.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
Fudbalmozak2
- Kontakt:
Zna li iko kad ce Barbarez objavit spisak protiv San Marina i Slovenije.
Obzirom da su utakmice za mjesec dana, ne očekujem ništa u naredne dvije sedmice.Fudbalmozak2 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 16:50Zna li iko kad ce Barbarez objavit spisak protiv San Marina i Slovenije.
Ssba je napisao da se spisak ocekuje nekih 3 sedmice prije utakmica. Tako je i prije izbacivao spisak otprilike.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Zar već godinaBarbarez prije godinu objavio svoj prvi spisak, sedmorica više nisu u reprezentaciji
Prije godinu dana Sergej Barbarez objavio je svoj prvi spisak u mandatu – tada za prijateljske utakmice protiv Engleske i Italije.
Danas u reprezentaciji sa ovog spiska nema sedam igrača. Pirić, Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Krunić, Vuković, Tabaković i Varešanović su tada pozvani, a sada nisu u konkurenciji. Petorici od njih čini se da su zatvorena vrata reprezentacije jer ih se kasnije nije zvalo iako su imali dobru formu u klubovima.
Debitanti su tada bili Hadžikić, Katić, Radeljić, Burnić, Gigović i Vuković. Povratnik u reprezentaciju je bio Bičakčić. Naknadno je pozvao Madžida Šošića, Naila Omerovića i Stjepana Lončara.
Mislim da bi spisak za SM i Slo trebao biti iduće sedmice.
Danas je opet Rijeku gledao u HNL..vidjet cemo spisak imal promjenaCoolpanda24 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 13:49Zar već godinaBarbarez prije godinu objavio svoj prvi spisak, sedmorica više nisu u reprezentaciji
Prije godinu dana Sergej Barbarez objavio je svoj prvi spisak u mandatu – tada za prijateljske utakmice protiv Engleske i Italije.
Danas u reprezentaciji sa ovog spiska nema sedam igrača. Pirić, Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Krunić, Vuković, Tabaković i Varešanović su tada pozvani, a sada nisu u konkurenciji. Petorici od njih čini se da su zatvorena vrata reprezentacije jer ih se kasnije nije zvalo iako su imali dobru formu u klubovima.
Debitanti su tada bili Hadžikić, Katić, Radeljić, Burnić, Gigović i Vuković. Povratnik u reprezentaciju je bio Bičakčić. Naknadno je pozvao Madžida Šošića, Naila Omerovića i Stjepana Lončara.
Mislim da bi spisak za SM i Slo trebao biti iduće sedmice.
Kontradiktoran
Jedno govori, drugo radi.
Toliko nelogicnosti da ovo postaje apsurdno.
Jedno govori, drugo radi.
Toliko nelogicnosti da ovo postaje apsurdno.
Ćelava spodoba, naserem mu se u bradu.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Kujo,marioneto menadzerska. Ljetni Transfer rok sada treba pare napravit , kulenovic menadzer igro sa kockarom prijatelji, basic (ivica dzidic) treba mu Transfer, enver kulasin poluinvalid ( ivica dzidic) dobija minute nebil se ko upeco iz turske, grcke, omerović Transfer menadzerska ojebina, mujakic transfer menadzerska ojeba itd itd..zao mi tabakovica jer je duplo kvalitetniji od bazdara i Kulenovica ,najbolji strijelac austrije i njemacke cvajte nema mjesta pored ojebina menadzerskih koji su dali 2 gola u zadnja 10 mjeseca
..neka bazdar i kulen negdje budu najbolji strijelci lige neke ozbiljne.nece nikad jer nemaju kvalitet. Majstor texas hold'ema govori godinu dana kako samo ce pozvat u formi igrace i koji igraju a gledaj mu spiskove haha... ko god vjeruje okorjelom kockaru i alkoholicaru, takvoj osobi i tako nema spasa vise. Zao mi je Kolasinca sto je karma na njega udarila za sva nedjela celave spodobe. Hadziahmetovic je licno Makelele za vjecnog Serie B igraca Dariusa Saru.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Covjek je 2/2 treba mu poceti barem malo vjerovati 
Teske optuzbe. Skrinao sam i poslao Pokerasu. Nemoj se iznenaditi ako te njegovi advokati kontaktiraju.bhfanatic14 je napisao/la: ↑19 maj 2025, 14:03Kujo,marioneto menadzerska. Ljetni Transfer rok sada treba pare napravit , kulenovic menadzer igro sa kockarom prijatelji, basic (ivica dzidic) treba mu Transfer, enver kulasin poluinvalid ( ivica dzidic) dobija minute nebil se ko upeco iz turske, grcke, omerović Transfer menadzerska ojebina, mujakic transfer menadzerska ojeba itd itd..zao mi tabakovica jer je duplo kvalitetniji od bazdara i Kulenovica ,najbolji strijelac austrije i njemacke cvajte nema mjesta pored ojebina menadzerskih koji su dali 2 gola u zadnja 10 mjeseca..neka bazdar i kulen negdje budu najbolji strijelci lige neke ozbiljne.nece nikad jer nemaju kvalitet. Majstor texas hold'ema govori godinu dana kako samo ce pozvat u formi igrace i koji igraju a gledaj mu spiskove haha... ko god vjeruje okorjelom kockaru i alkoholicaru, takvoj osobi i tako nema spasa vise. Zao mi je Kolasinca sto je karma na njega udarila za sva nedjela celave spodobe. Hadziahmetovic je licno Makelele za vjecnog Serie B igraca Dariusa Saru.
Brigada im sredio tri nova igraca, a oni nisu ni jednog pozvali. Tanko, sta ljudi radi
Imao bukvalno idealnu priliku da osigura 5+ igrača, on se odlučio za svoje panjeve.
Hadžikadunić ako je zdrav, Hadžiahmetović, Košpo (ako su papiri gotovi), Alajbegović, Hamzić (ako su papiri gotovi), Rožić, Janković...
Hadžikadunić ako je zdrav, Hadžiahmetović, Košpo (ako su papiri gotovi), Alajbegović, Hamzić (ako su papiri gotovi), Rožić, Janković...
Pitanje da li su ga ti igraci odbili (Jankovic, Rozic), Kospo junior ko Alajbegovic i takodjer pitanje za koga ce igrati.
Tabakovic i Hadzikadunic uopste pitanje, da li hocu da igraju jos za Bih dok je Sergej tu.
A sta se tice bruke nekih oko Kulenovica, to ne mogu razumiti. Vrlo postena / dobra sezonu u dobroj lige.
Tabakovic i Hadzikadunic uopste pitanje, da li hocu da igraju jos za Bih dok je Sergej tu.
A sta se tice bruke nekih oko Kulenovica, to ne mogu razumiti. Vrlo postena / dobra sezonu u dobroj lige.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Halima, Helemnejse, Majestic-12 [Bot], torbica i 49 gostiju.