Emire, večera je otišla, i to znaš kako, baš ono hop
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Diskriminacija, i odavde nas gone, a u pm

- legenda reala
- Kontakt:
hajde Malme trpajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj majka mu stara
Djurgarden ima crveni i oni ništa ,hajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bas me zanima kako ja nisam video Haugesund u ponudi oba daju.
p.s Ingolstadt rutinski 3:0.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jarane, nisam ni ja.Devil je napisao/la:Bas me zanima kako ja nisam video Haugesund u ponudi oba daju.![]()
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Znaš kako mi je žao što ga nisam odigrao, taj Ingolstadt, 2.50 kvota, još je bila itekako u padu, raja je masovno "tovarila" na 1Devil je napisao/la:Bas me zanima kako ja nisam video Haugesund u ponudi oba daju.![]()
P.S. Isti slučaj i sa C. Zvezdom (košarka), 2 kvota
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Samo jedno pitanje ?
Odigrao sam litex i utakmica je napustena,jel se sad utakmica pika ko kvota 1 ili sta ?
Odigrao sam litex i utakmica je napustena,jel se sad utakmica pika ko kvota 1 ili sta ?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sad je to kvota 2.30DAVID VILLA 7' je napisao/la:Samo jedno pitanje ?
Da, obračunava se k'o kvota 1.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ne mogu da vjerujem da nisam vidio da u ponudi ima frankfurt-munchen 2/1

Mrtvi Turci 
- legenda reala
- Kontakt:
Metz mi vodi i ostaje mi još Vendam kec ,kakve su mi šanse
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jesam ga ubo vala.Devil je napisao/la: St.Andra-Admira 2 1.90
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
83% da ćeš dobiti, a 100% da nećešlegenda reala je napisao/la:Metz mi vodi i ostaje mi još Vendam kec ,kakve su mi šanse
Moli Boga da Metz zabije, 2:2 + gosti imaju crveni...
- legenda reala
- Kontakt:
E Vendama i govana ,nema ništa danas ,a bio je ovo dobar tiket ,moram razrađivati za sutra
Veendam 1 : 1 + gosti crveni kartonlegenda reala je napisao/la:E Vendama i govana ,nema ništa danas ,a bio je ovo dobar tiket ,moram razrađivati za sutra
Ima još vremena
- legenda reala
- Kontakt:
Joj peha naletim na namještenu utakmicu Metz ima igrača više vodi na poluvremenu i u drugom prima dva gola ,da nije žalosno bilo bi smiješno 
- Ponos Torina
- Kontakt:
HITNO kanal na kojem prenose Anderleht genk????
Nasao sam!!!

Nasao sam!!!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- legenda reala
- Kontakt:

jbm li ti Metz dabogda propo
Ovom prilikom zelim da pozdravim uzu familiju ovog covjeka: http://en.wikipedia.org/wiki/Mike_Hanke.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
ZalosnoJuventino je napisao/la:Ovom prilikom zelim da pozdravim uzu familiju ovog covjeka: http://en.wikipedia.org/wiki/Mike_Hanke.
Sve proslo,samo bi ostao Blake....
Cist penal ne svira onaj majmun od sudije...
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
A jeb.ote,koliko sam puta rekao da Turci nikad neće na moj listić,koja je to gam.ad,Bože dragi.Turska i Grčka liga out for my ticket forever!Definitivno.VolimLiverpool je napisao/la:Murray 1,Federer-Melzer (+5.5) 2 1.85
i čekamo još Bešiktaš keca
,Ajaccio keca
i Bedenea keca.
![]()
Kvota 10.18 Uplata 9.00
Voditi 2:0 do 62.min i onda primiti dva gola=neprocjenjivo,zaista se sve može kupiti novcem.
You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.