Tako je Djipke. A kod prvog gola stoper namjerno pustio Cvetanoskog, i onda namjerno napravili penal...
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Cudilo bi me da nije poklonio. Lik nije ni za Federalne, bukvalno svaku utakmicu koju nastupi, bude krivac za makar 1 gol.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Riquelme1921
- Kontakt:
Je li to onaj što su snimali reportaže o njemu kako brani po Francuskoj kao dijete?
Grupa iznad svakog pojedinca.
Kakva golčina Krajišnika 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Siroki ispada? Hahahaha inshaAllah
Ako na 10-om i 9-om mjestu budu oba tima iz federacije 9-ti ce igrati razigravanje sa stupcanicom kako ja znam. Tako da i ako zavrsw 9-ti imaju sansu da ostanu. Ma da iskreno se nadam da ce ispasti. Al onda opet 4 kluba iz rsa od 10 je malo previse, puno sigurnih bodova za borac

Da. Ne znam kako je on uopste dospio u omladinske kategorije St. Etiennea i Cagliarija. Teska rupa.Riquelme1921 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 20:15Je li to onaj što su snimali reportaže o njemu kako brani po Francuskoj kao dijete?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tomislav Kiš je jednim potezom uspio par hiljada pomahnitalih hominida provući kroz nekoliko miliona godina evolucije. Od neartikuliranih povika i životinjskog ponašanja do prave, zdrave športske atmosfere koja se viđa samo u zemljama zapadne europe. Naime, svi su sjeli na svoja mjesta i u miru ispratili ostatak susreta.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Stupčanica nema šta tražiti sa Širokim a ni sa Posušjem.ronaldo99 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 20:27Ako na 10-om i 9-om mjestu budu oba tima iz federacije 9-ti ce igrati razigravanje sa stupcanicom kako ja znam. Tako da i ako zavrsw 9-ti imaju sansu da ostanu. Ma da iskreno se nadam da ce ispasti. Al onda opet 4 kluba iz rsa od 10 je malo previse, puno sigurnih bodova za borac![]()
-
- Kontakt:
Pa šta ti nije jasno ? To sam i napisao.svrakino1921 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 18:12Jako interesantno rezonovanjejurisicduska je napisao/la: ↑04 maj 2025, 17:52A oni igraju sa 3 od te 4 ekipe i Slogom koja je bolja od svih tih ekipa![]()
Da ih nema trebalo bi ih izmislit. I mi moramo izgubit dvije a oni dobit sve cetiri.
Da ne spominjemo da su uvidjeli da smo 2 puta kvalitetniji čak i to ne poriču.
Al Vi nama dajete protivnike - ne znam kako to nisi primjetio dosad
Još finale kupa igrate dvije utakmice - sve san fino napisao ...
Nego apropo posta tvog kolege da imamo mi težak raspored da možete do treće pozicije a vi imate iste protivnike(Ko biva vaš raspored dobar) . Ne znam fkt šta je nejasno.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ne postoji šansa da Široki ispadne ove godine. Posljednja četiri kola imaju utakmice gdje su protivnici bez bilo kakvog motiva. Čak i da se uzme da Sarajevo i Željezničar igraju za nešto i dožive oba poraza (što je takodjer teško), imaju Doboj i Slobodu kući, što je sigurnih 6 bodova.
S druge strane, Radnik recimo naredna tri kola samo čudom može do bodova. U posljednjem kolu, kontra Željezničara, neka i nogu, ali opet je nedovoljno. Slično je i s Posušjem.
Plus, mogu dati Stupcanici 5-0 u startu i opet bi stigli i dobili taj dvomeč.
Jedina nekakva teorija je da Posušje ima ludilo do kraja. Dakle, da dobiju GOŠK, onda da im Vico naštima da dobiju Zrinjskog i da ih Sarajevo pusti posljednje kolo. I tada bi opet trebalo da Široki ne dobije ni Sarajevo ni Željezničar.
S druge strane, Radnik recimo naredna tri kola samo čudom može do bodova. U posljednjem kolu, kontra Željezničara, neka i nogu, ali opet je nedovoljno. Slično je i s Posušjem.
Plus, mogu dati Stupcanici 5-0 u startu i opet bi stigli i dobili taj dvomeč.
Jedina nekakva teorija je da Posušje ima ludilo do kraja. Dakle, da dobiju GOŠK, onda da im Vico naštima da dobiju Zrinjskog i da ih Sarajevo pusti posljednje kolo. I tada bi opet trebalo da Široki ne dobije ni Sarajevo ni Željezničar.
Hahahahaahaha, nije nije punoronaldo99 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 20:27Ako na 10-om i 9-om mjestu budu oba tima iz federacije 9-ti ce igrati razigravanje sa stupcanicom kako ja znam. Tako da i ako zavrsw 9-ti imaju sansu da ostanu. Ma da iskreno se nadam da ce ispasti. Al onda opet 4 kluba iz rsa od 10 je malo previse, puno sigurnih bodova za borac![]()
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Ako je ovo istina, da li ce se broj trofeja povecati za jedan ili ce ostati na istom, kao do sad ?maroon46 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 17:33Kad me vec vuces za jezik da ti kazem jednu provjerenu informaciju, uglavnom vama je borac tjst vico prepustio kup a zauzvrat ste vi borcu 3 boda u ligi, mi smo morali izgubiti od sirokog 3-0 da ne bi mogli stici ih na grbavici i da bude manje ofirno javnosti jer da smo mi kojim slucajem prosli u finale morali bi vam pustiti i tu jer bi nas vico ucjenjivao. Nemoj se brinuti kup je vas 100% samo jos da odigrate dva duela eto
![]()
![]()
Po mom mišljenju u željezničaru ima dosta više igrača koji trebaju da se kritikuju i vaga njihov učinak.Virtu4l je napisao/la: ↑04 maj 2025, 19:38
Za to ima više razloga. Neki su mu se odmah navalili na kosti još prošle sezone pa im sad sujeta, tvrdoglavost, ponos ne dozvoljavaju da promijene mišljenje. Ukratko, tipični Bošnjo stav i način razmišljanja.
Drugima kao eto smeta što čovjek maše rukama, pa se čak i po njihovom uvaženom mišljenju i ne trudi dovoljno.
Čovjek je naš najbolji igrač i daleko najkorisniji, uz Muftića naravno. Izuzetno važan u svlačionici, lider ekipe uz Krpića.
Klasične fudbalske neznalice, uz ubačene elemente na našoj temi kojima je misija da unose nemir i da zakuhavaju.
Za Boljevića i Krpića ponajviše je kriv sam Ćorić koji se pogubio sa svojim izjavama a zatim i nekim potezima direktno "etikirao" njih dvojicu. Ma kako neka utakmica završila ne smiješ upirati prstom u igrače koji su ti svojim golovima donijeli toliko bodova, minimum što je trebao je reći da to nisu njih dvojica.
Ćorićev najveći kiks je KUP, zrinski i derbi nisu ni blizu, tom utakmicom je narušena cjelokupna atmosfera koja se neće vratiti do prve europske utakmice.
Neki vaši iz skupštine smatraju da je ispadanjem iz KUP-a izbio željezničaru 30-40000 KM po utakmici, tako da me ne bi čudilo da se iz te kuhinje serviraju ovakve priče.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Kakva je situacija sa Laktasima da li ce uci ili prepustiti nekome drugome? Bilo je neke price da nemaju uslove ni interes za PL?AvantiBL je napisao/la: ↑04 maj 2025, 21:04Hahahahaahaha, nije nije punoronaldo99 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 20:27Ako na 10-om i 9-om mjestu budu oba tima iz federacije 9-ti ce igrati razigravanje sa stupcanicom kako ja znam. Tako da i ako zavrsw 9-ti imaju sansu da ostanu. Ma da iskreno se nadam da ce ispasti. Al onda opet 4 kluba iz rsa od 10 je malo previse, puno sigurnih bodova za borac![]()
Ipak se nadam da će Radnik biti na 9 mjestu.
-
- Kontakt:
Nije ni 7 puno sto se mene tice ako ce kako treba igrati bez smickalica i providni stimaljki al znamo da nema nista od togaAvantiBL je napisao/la: ↑04 maj 2025, 21:04Hahahahaahaha, nije nije punoronaldo99 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 20:27Ako na 10-om i 9-om mjestu budu oba tima iz federacije 9-ti ce igrati razigravanje sa stupcanicom kako ja znam. Tako da i ako zavrsw 9-ti imaju sansu da ostanu. Ma da iskreno se nadam da ce ispasti. Al onda opet 4 kluba iz rsa od 10 je malo previse, puno sigurnih bodova za borac![]()
Radnik paklen raspored ima,njihova sudbina se lomi protiv Sarajeva i Zelje,ako bude play off ostaju i Siroki i Posusje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
radnik jedino gdje moze uzeti bodove je u zadnjem kolu protiv zelje i opet im nece biti dovoljno za opstanak
jer listica ima dvije tekme kuci sa slobodom i zeljom i sa tih 6b su sigurni
a i posusje ne treba otpisati
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 04 maj 2025, 21:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Mogli bi komsije u zadnjem kolu da uzmu para, kako bi plate mogli da izmire