Danas sve perfektno cisto a ovo se niko od trenutnih vozaca ne bi mogao boriti. Ni blizu.coelho41 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 23:24E jest mu i borba. Proklizavanje, pokušaj ubistva, pa kuknjava na kočnice.Madal je napisao/la: ↑04 maj 2025, 23:07Drkica se mogla bacat kad se tuko s Hamiltonom. I na konstantnost voznji. Lando je prosle sezone pokazao da ti je dzaba najbrzi bolid ako si retardiran. Piastri to npr doktorski radi za sad. A Max isporucuje makar borbu kao danas i kad nije u najbrzem bolidu.
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- AshburtonG
- Kontakt:
Sta rade ove budale? Dosli na 2,2s od Kimija, i onda odluce zamijenit pozicije i izgube sekundu opet. 

Ferrari na klaun steroidima ove sezone 

-
- Kontakt:
tacno dan te j...AshburtonG je napisao/la: ↑04 maj 2025, 23:26Sta rade ove budale? Dosli na 2,2s od Kimija, i onda odluce zamijenit pozicije i izgube sekundu opet.![]()

Impresivno je kako Piastri niže pobjede iako je i dalje sporiji od Norrisa
Kazu brz je RB, a ljudi 40sec mu pobjegli
Predominantno
Predominantno
- AshburtonG
- Kontakt:
Nicely done. 

Kakva dominacina 1-2
Nakon godina patnje, mi navijaci Mclarena i ovo docekasmo
P.S. Svi oni koji ce sad reci kako je ovo dosadno, da njihova ekipa ima istu dominaciju, ne bi se niti sekunde zalili.

Nakon godina patnje, mi navijaci Mclarena i ovo docekasmo

P.S. Svi oni koji ce sad reci kako je ovo dosadno, da njihova ekipa ima istu dominaciju, ne bi se niti sekunde zalili.
Nek nam jado Norris zaplace i kaze da nemaju najbolji bolid.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Svaka čast Oskaru, baš hladnokrvno izgleda
Sada kada Maks više nema šanse za titulu volio bih da Meklareni malo bliže budu da idimo baš borbu između Pijastrija i Norisa
Sada kada Maks više nema šanse za titulu volio bih da Meklareni malo bliže budu da idimo baš borbu između Pijastrija i Norisa
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Piastri ponovo dokazuje da je bolji vozac od Norrisa 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dominantniji bolid odavno nije vidjen.
Gledaj Sainza klauna
Mogao je biti treći da se nije trkao sa McLarenima.Madal je napisao/la: ↑04 maj 2025, 23:25Danas sve perfektno cisto a ovo se niko od trenutnih vozaca ne bi mogao boriti. Ni blizu.coelho41 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 23:24E jest mu i borba. Proklizavanje, pokušaj ubistva, pa kuknjava na kočnice.Madal je napisao/la: ↑04 maj 2025, 23:07
Drkica se mogla bacat kad se tuko s Hamiltonom. I na konstantnost voznji. Lando je prosle sezone pokazao da ti je dzaba najbrzi bolid ako si retardiran. Piastri to npr doktorski radi za sad. A Max isporucuje makar borbu kao danas i kad nije u najbrzem bolidu.
- AshburtonG
- Kontakt:
Zbog cega ne bi imao sansu? Pa ima jos 18 trka bog te vidio. Max drzi prikljucak. Ako do pauze bude unutar 50ak bodova, to se moze stici. Mislim da ce RB dat sve da naprave konkurentan bolid za drugi dio sezone.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑04 maj 2025, 23:36Svaka čast Oskaru, baš hladnokrvno izgleda
Danas je npr sam kriv za izgubljeno trece mjesto.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Koje je **** ovaj Sajnc, živim za dan da ga više ne vidim u F1
MANIJACI JUG 1987
Fia mijenja pravila sve u cilju veceg uzbudjenja u trci, iz te perspektive mogli su ovi iz Mclarena malo i prikriti svoje performanse jer im je race pace brutalan u odnosu na ostale. U jednom krugu, mogu im parirati Max i Mercedesi u nekoj mjeri
-
- Kontakt:
Greška je napravljena onog trenutka kad su pustili Hamiltona ispred Leclerca.AshburtonG je napisao/la: ↑04 maj 2025, 23:26Sta rade ove budale? Dosli na 2,2s od Kimija, i onda odluce zamijenit pozicije i izgube sekundu opet.![]()
Puštanje bi imalo smisla da je Hamilton ušao u box poslije 35. kruga i imao u tom slučaju gume koje bi do kraja bile brže od harda.I da je evidentno bio brži od Leclerca. A on to nije bio, visio je Charlesu na repu samo zbog 3 DRS zone.
Pustiti ispred čovjeka koji ne prešao na medium u 29. od 56 krugova uopšte nije imalo smisla jer se nalazio 5sec iza Antonellia koji je bio na hardu.Da je bio 0,5sec po krugu brži od Kimmia trebalo bi mu 10 sekundi da ga stigne a tad bi njegov medium imao 15+ krugova na grbači i bio bi sporiji od harda tako da ne bi imao šanse protiv Kimmia u tom duelu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.