Chelsea FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Ako nas povale,nismo ni za k.
-
Majstorinho
- Kontakt:
Ovo je must win. Evo i Njukas je ispustio bodove i opet postoji mogućnost da završimo i ispred njih
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
- wadethegreat
- Kontakt:
Mislim da dosta vas duguje izvinjenje Enzu 
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Steta sto nemamo normalnog napadaca,nego ovo mudo od Jacksona mogli smo tricu vodit vec
Ne duguje, stvar je jednostavna, ukoliko igraš dobro hvalit ćemo, ukoliko je loš pljuvat ćemo, žao mi je što je Palmer daleko od gola i što je pao u formi
Priča sezone na kraju ćemo bod spašavati.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑04 maj 2025, 18:18Steta sto nemamo normalnog napadaca,nego ovo mudo od Jacksona mogli smo tricu vodit vec
- wadethegreat
- Kontakt:
Puno smo cvrsci sa Lavijom opet.
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Joj bogalja Neta i Sancha koji mongoloidi umjesto 3/4-0 sad 2-1
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Zasluzeno vala sa 3com je puno sladja pobjeda,od sljedece godine da ih redovno pobjedjujemo aBd
- wadethegreat
- Kontakt:
Top pobjeda Ali Njukas I forest su nam finala.
Zaslužena pobjeda na kraju, još nam dvije pobjede trebaju da sigurno igramo LP u sljedećoj sezoni.
Ovo je pod uslovom naravno ako konkurencija bude nepogrešiva ali nadam se da neće.
Ovo je pod uslovom naravno ako konkurencija bude nepogrešiva ali nadam se da neće.
Iznenadjen sam,ali da je Liverpulu trebalo ,ne bi ovako lezerno igrali.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Strasna utakmica Kaiseda, drago mi je da je Palmer prekinuo post pa makar iz penala. Reklo bi se ocekivana i skroz pod moranje osvojena 3 boda protiv Liverpula koji je vec prvak. A sad spektakl i odluka hoce li sezona biti uspjesna ili ne.
Ova me je utakmica podsetila na pocetak sezone,nema filozofiranja ide lopta napred,timski duh je prisutan,kornere smo ocajno branili ne znam kako je van dajk ostao sam 3-4 puta,to je nedopustuvio.
Kajsedo MOTM
Dzekson najtanji od svih
Odbrana bez mozga kod branjenja prekida. Van Dajk im 3 puta sam i mora jednom potrefit. Oni ga i dalje markiraju sa Kukureljom
Dzekson najtanji od svih
Odbrana bez mozga kod branjenja prekida. Van Dajk im 3 puta sam i mora jednom potrefit. Oni ga i dalje markiraju sa Kukureljom
- wadethegreat
- Kontakt:
Caicedo Lavija Enzo zajedno
Sad su James I gusto rezerve fakticki.
Sad su James I gusto rezerve fakticki.
-
Majstorinho
- Kontakt:
Osim jednog perioda u drugom poluvremenu kada se nismo mogli sastati sa loptom, vrhunski odigrana utakmica. Caicedo je klasa, a Enzo je mnogo napredovao ove sezone. Lavia je uspio sastaviti 2 utakmice bez povrede što je pravo čudo za njega. Neto je igrač za male utakmice čim dođe neki jači protivnik on gađa ptice, Sancha obavezno vratiti u United.
Vijest dana je Palmerov gol koji smo čekali skoro 4 mjeseca. Ide na dobro i vjerujem da ćemo se plasirati u LP pobjedom protiv Nottinghama
Vijest dana je Palmerov gol koji smo čekali skoro 4 mjeseca. Ide na dobro i vjerujem da ćemo se plasirati u LP pobjedom protiv Nottinghama
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Ne zezaj neto vrhunski odigrao trci odbrana napad,trosi se previse.
S obzirom na okolnosti ,sramota bi bilo da se ovo nije uzelo.Newcastle + Forrest ce bit znatno teze utakmice.
Caicedo igrač sezone po izboru suigrača i navijača.
Zasluženo, nema šta.
Zasluženo, nema šta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.