Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Liverpool je veliki klub sa sjajnim navijacima,ne sumnjam da ce Trent biti ispracen kako dolikuje legendi kluba.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kako ce ga ispratiti publika u Madridu kada mu Raphinha krene djecu pravit u El Classicu, zna li se sta?
Srce, čast i ponos!
Real ima razmazene navijace,ne treba se obazirati na zvizduke sa tribina

Venom je napisao/la: ↑05 maj 2025, 14:42Bradley nije zreo da bude prva opcija na desnoj strani. Plus jos je gore kad skontas da je Quansah potencijalna rotacija, taj momak nije nista da valja odigrao ove sezone, konstantno nam je stvarao probleme kad je igrao. Nama pored toga treba i klasa od stopera koja moze ravnopravno igrati uz Van Dijka i Konatea, meni je licno Van de Ven top opcija. Plus Van Dijk vidjeli mi to ili ne, pada u formi.
Cini mi se da je neko to vec i napisao, a i mene ne cudi sto je Slot slabo rotirao, jbt pa jednog igraca iz startne postave izabaci i sve ode u pm.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Realno gledajuci Robertson je trenutno losiji igrač od Bradleya a uspjeli smo nekako osvojiti titulu s njim ovo je s defanzivnog aspekta, u napadu je Bradley trenutno za Robertsona TrentVenom je napisao/la: ↑05 maj 2025, 14:42Bradley nije zreo da bude prva opcija na desnoj strani. Plus jos je gore kad skontas da je Quansah potencijalna rotacija, taj momak nije nista da valja odigrao ove sezone, konstantno nam je stvarao probleme kad je igrao. Nama pored toga treba i klasa od stopera koja moze ravnopravno igrati uz Van Dijka i Konatea, meni je licno Van de Ven top opcija. Plus Van Dijk vidjeli mi to ili ne, pada u formi.
Cini mi se da je neko to vec i napisao, a i mene ne cudi sto je Slot slabo rotirao, jbt pa jednog igraca iz startne postave izabaci i sve ode u pm.
Utakmica protiv Fulhama cist primjer, plus citav drugi dio primamo jeftine golove, a covjek ipak ulazi i u godine.gaston je napisao/la: ↑05 maj 2025, 15:16Venom je napisao/la: ↑05 maj 2025, 14:42Bradley nije zreo da bude prva opcija na desnoj strani. Plus jos je gore kad skontas da je Quansah potencijalna rotacija, taj momak nije nista da valja odigrao ove sezone, konstantno nam je stvarao probleme kad je igrao. Nama pored toga treba i klasa od stopera koja moze ravnopravno igrati uz Van Dijka i Konatea, meni je licno Van de Ven top opcija. Plus Van Dijk vidjeli mi to ili ne, pada u formi.
Cini mi se da je neko to vec i napisao, a i mene ne cudi sto je Slot slabo rotirao, jbt pa jednog igraca iz startne postave izabaci i sve ode u pm.![]()
Srce, čast i ponos!
Ma yebo navijace. Vise sam ciljao na to da PR i ostatak propagande masinerije nece na njegove defanzivne reakcije gledati blagonaklono. Dok je javnost u Liverpulu to trpila

Srce, čast i ponos!
Ma smiješna tvrdnja.Venom je napisao/la: ↑05 maj 2025, 15:24Utakmica protiv Fulhama cist primjer, plus citav drugi dio primamo jeftine golove, a covjek ipak ulazi i u godine.gaston je napisao/la: ↑05 maj 2025, 15:16Venom je napisao/la: ↑05 maj 2025, 14:42Bradley nije zreo da bude prva opcija na desnoj strani. Plus jos je gore kad skontas da je Quansah potencijalna rotacija, taj momak nije nista da valja odigrao ove sezone, konstantno nam je stvarao probleme kad je igrao. Nama pored toga treba i klasa od stopera koja moze ravnopravno igrati uz Van Dijka i Konatea, meni je licno Van de Ven top opcija. Plus Van Dijk vidjeli mi to ili ne, pada u formi.
Cini mi se da je neko to vec i napisao, a i mene ne cudi sto je Slot slabo rotirao, jbt pa jednog igraca iz startne postave izabaci i sve ode u pm.![]()
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Kad krenu da ga razapinju nek se sjete da su ove sezone imali priliku gledati Lucasa Vasqeza na desnom beku

A dobro Vasquez je ipak prekaljeni realovac sa velikim zaslugama. Ovaj je potpuni stranac, jos poprilican dramaturg, bas kao i momak mu Jude, samo sto njega nemaju za sta prcat.L-Train je napisao/la: ↑05 maj 2025, 15:51Kad krenu da ga razapinju nek se sjete da su ove sezone imali priliku gledati Lucasa Vasqeza na desnom beku![]()
Srce, čast i ponos!
**** mu brata raspalog u pakšu
i svim beskičmenjacima na Anfieldu koji će mu pušiti qrac ovo par kola i pjevati "Scouser in our team", **** vam on pretke pojedinačno od prije 12.000 godina pa do danas.
Ne nije mi krivo što ide.
i svim beskičmenjacima na Anfieldu koji će mu pušiti qrac ovo par kola i pjevati "Scouser in our team", **** vam on pretke pojedinačno od prije 12.000 godina pa do danas.
Ne nije mi krivo što ide.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nadam se da će mu Vini dati medalju Lige prvaka iz Pariza, zaslužio je mali.
Pokaži Slote muda i pošalji ga ne tribine. Daj nekom random liku sa tribina da igra do kraja.
Pokaži Slote muda i pošalji ga ne tribine. Daj nekom random liku sa tribina da igra do kraja.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
da li je neko zainteresovan za dres igraca sa brojem 66 

Znaci Judeova qita je jaca od scouse zivota
Kao sto neko rece, samo mu pozelit owenovu sudbinu
Slot tek sad stvara ekipu, bit ce tektonske promjene na ljeto apsolutno sam siguran.
Zadnje 3 godine napad je iskljucivo zasnovan na desnoj strani, trentovi pasovi i salah

Kao sto neko rece, samo mu pozelit owenovu sudbinu

Slot tek sad stvara ekipu, bit ce tektonske promjene na ljeto apsolutno sam siguran.
Zadnje 3 godine napad je iskljucivo zasnovan na desnoj strani, trentovi pasovi i salah
- SoloControTutti
- Kontakt:
Trent je primadona, voli slavu i bljestavilo, slike, top vijesti, prati modu, snima reklame itd. Sanjao je kao klinac da bude poput Gerrarda ali na kraju ipak zeli da bude poput Beckhama samo sto je Becks ipak i u tom segmentu nenadjebiv. Sigurno da je Trent dobio sve zivo u ponudama kluba i bruku para ali financije nisu razlog, ovo gore sve navedeno je razlog, tripuje na Real i lozi ga to, na kraju ce popusiti foru tamo velike su sanse.
O nacinu na koji ide ne treba trositi rijeci da se ne ponavljam sve ste rekli, onako hijenski i iza ledja, bez promisljanja i zbog toga je ostavio klub bez dinara na transferu, to boli i klub.
Real je nanio dosta bola Liverpoolu zadnjih godina, na terenu i van njega, kroz transfere koje su pokupili, a Liverpool ostao kratak, veliki rival u LP i domaci igrac ti ode kada si opet na peak-u s novim trenerom i svijetlom buducnoscu.
To je ono sto treba da ljuti klub i navijace.
O nacinu na koji ide ne treba trositi rijeci da se ne ponavljam sve ste rekli, onako hijenski i iza ledja, bez promisljanja i zbog toga je ostavio klub bez dinara na transferu, to boli i klub.
Real je nanio dosta bola Liverpoolu zadnjih godina, na terenu i van njega, kroz transfere koje su pokupili, a Liverpool ostao kratak, veliki rival u LP i domaci igrac ti ode kada si opet na peak-u s novim trenerom i svijetlom buducnoscu.
To je ono sto treba da ljuti klub i navijace.
Sto rece neko onda pjevat ce mu scouser in our team

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Mater yebo ,Coutinhu statuu dignut ispred stadiona.Da njega nismo prodali nikad Alison i Van Dijk nebi dosli kod nas a ovaj paksu ode bez eura.Ligamente dabogda pokido na debiju.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Mislim da Real i Liverpool trebaju da prave bolje odnose od ovoga sto se pise na ovoj temi.Kao dva najveca kluba na svijetu trebaju da se pomazu,evo Realu treba desni bek Liverpool izadje u susret,valjace i Real vama nekad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.