Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

DaVinci
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la DaVinci » 02 maj 2025, 02:10

Fagus501 je napisao/la:
02 maj 2025, 00:39
ovisnik je napisao/la:
29 apr 2025, 22:13
DamirT je napisao/la:
29 apr 2025, 09:09
Je li on ima nase drzavljanstvo? Znam da je igrao na onom prvenstvu do 18 godina za nas. Vidim na stranicama sa rezultatima da mu stoji pored imena njemacka zastava.
Ima državljanstvo, igrao za U16 i U18 ljetos.Fagus 501-Ćesko jeste dobar, al nema potrebe ovog dječaka obezvrjeđivati, vrijeme će pokazati u kakvog će ko igrača izrasti.Na kraju krajeva šta mene briga za Ćesku koji je kao i svi kvalitetni igrači Izviđača okrenuo leđa zemlji u kojoj je rođen i odabrao da igra za drugu zemlju.
... sto bi igro neki Češko da mu Damir seoski trener ...
Dabogdom Češko i svi drugi Češkichi ne igraju samo radi Damira ... to bi se bar lahko dalo rjesit' ... ovako se nece nikad ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 maj 2025, 08:21

DaVinci je napisao/la:
02 maj 2025, 02:10
Fagus501 je napisao/la:
02 maj 2025, 00:39
ovisnik je napisao/la:
29 apr 2025, 22:13

Ima državljanstvo, igrao za U16 i U18 ljetos.Fagus 501-Ćesko jeste dobar, al nema potrebe ovog dječaka obezvrjeđivati, vrijeme će pokazati u kakvog će ko igrača izrasti.Na kraju krajeva šta mene briga za Ćesku koji je kao i svi kvalitetni igrači Izviđača okrenuo leđa zemlji u kojoj je rođen i odabrao da igra za drugu zemlju.
... sto bi igro neki Češko da mu Damir seoski trener ...
Dabogdom Češko i svi drugi Češkichi ne igraju samo radi Damira ... to bi se bar lahko dalo rjesit' ... ovako se nece nikad ... :zviz:
Bas...

Moze nas voditi licno Lino Cervar, opet takvi kao Cesko ne bi nikad htjeli igrati za nas jer su odrasli u takvom okruzenju dolje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 02 maj 2025, 23:16

Ima u tom Izviđaču igrača koji nikada neće igrati za Hrvatsku, a nama bi mogli biti okosnica repka. Selektor ih ne zove. Možda ne gleda Izviđač.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 maj 2025, 18:24

Hadžimuhamedović danas četiri gola i dvije asistencije protiv Fuchsea u Berlinu
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 maj 2025, 18:42

Nadam se da ga selektor uopste i prati. Mora mu naci mjesto na spisku za naredna okupljanja...
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

EdinjoBos
Kontakt:

Post Postao/la EdinjoBos » 04 maj 2025, 22:35

Alen Hadzimuhamedovic, Alem Hadzic i Vahid Halilovic trebaju dobiti pozive u A-repku, radi se o velikim talentima.

EdinjoBos
Kontakt:

Post Postao/la EdinjoBos » 04 maj 2025, 22:37

ps: kao i Radic kao treci golman

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 05 maj 2025, 14:51

koji **** zovu burica, pa ocigledno nece da igra.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 maj 2025, 15:01

Burić je povrijeđen, zapravo izlazi iz povrede mislim da nije branio ni za Flensburg
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 05 maj 2025, 15:08

Vazda povrijedjen kad je skupljanje

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 maj 2025, 15:13

Ako nista, vise nemamo nikako sansi za plasman :kafa:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 maj 2025, 16:10

ljevak je napisao/la:
05 maj 2025, 15:08
Propustio je i prošlo, dolazio je prije jbg

Fagus501
Kontakt:

Post Postao/la Fagus501 » 05 maj 2025, 17:52

ljevak je napisao/la:
Dok su mu trebali nasputi da se proda dolazio vise mu netreba šta se sramotiti džabe.Kolko je Damiru dao ovaj Pestic para da ga ubaci koju minutu ima bolji bekova po federalnoj ligi

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 05 maj 2025, 18:14

Fagus501 je napisao/la:
05 maj 2025, 17:52
ljevak je napisao/la:
Dok su mu trebali nasputi da se proda dolazio vise mu netreba šta se sramotiti džabe.Kolko je Damiru dao ovaj Pestic para da ga ubaci koju minutu ima bolji bekova po federalnoj ligi
nemoj mu zamjeriti na izboru, federalna liga je za njega prevelik zalogaj. Dokazano. :mrgreen:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 maj 2025, 22:06

Fagus501 je napisao/la:
ljevak je napisao/la:
Čovjek već sedam godina brani na svjetskom nivou, toliko je u Flensburgu a koliko znam ne računajući ovo i prošlo okupljanje ne znam je li propustio tri utakmice u zadnjih 10 godina, tako da ti ta priča baš i ne pije vode.

To da se ne želi sramotiti, odnosno ja bih prije rekao bezveze zamarati u ovakvim okonostima, možda i ima mjesta ali govoriti o nekvom dolasku radi prodaje u njegovom slučaju je presmiješno.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 maj 2025, 22:26

Nadam se da ce Cordaliju makar neka lopta pogoditi na golu. Onoliki golman, a ne moze nista da odbrani...
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 05 maj 2025, 23:42

Raonffa je napisao/la:
05 maj 2025, 22:06
Fagus501 je napisao/la:
ljevak je napisao/la:
Čovjek već sedam godina brani na svjetskom nivou, toliko je u Flensburgu a koliko znam ne računajući ovo i prošlo okupljanje ne znam je li propustio tri utakmice u zadnjih 10 godina, tako da ti ta priča baš i ne pije vode.

To da se ne želi sramotiti, odnosno ja bih prije rekao bezveze zamarati u ovakvim okonostima, možda i ima mjesta ali govoriti o nekvom dolasku radi prodaje u njegovom slučaju je presmiješno.

de bogati, nije stalno igrao kod obrvana a ni smajlagica. necemo dalje u historiju. zasto nije igrao sad nije tema

bas bih volio vidjeti podatak ko je najvise povrijedjeni igrac reprezentacije.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 maj 2025, 00:23

Kod Obrvana je igrao apsolutno svaku. Igrao je i baraž za SP kod Čoline. Potom je kod Smajlagića propustio prve dvije u kvalama za Euro jer je izlazio iz povrede, onda ga Smajlagić uopšte nije zvao za dvomeč protiv Kosova (ne samo njega, dosta drugih igrača također), pa ga je vratio za zadnje dvije odlučujuće u kvalifikacijama gdje se odazvao i branio. Potom je branio i u baražu za SP protiv Portugala kod Doborca, kao i jesenas u prva dva meča ovih kvalifikacija.

Tri Eura i jedno Svjetsko ne računam, tu je svakako branio na svakoj. Dakle čovjek do zadnja dva okupljanja propustio bukvalno dva meča u zadnjih pet godina, redovno dolazio u ovaj jad i čemer, javno ukazivao na sve probleme, a za sve to vrijeme branio je u Flensburgu i bio jedan od najboljih bundesligaških golmana, samim tim i svjetskih, i onda ovdje čitaš komentare kako je "dolazio dok mu je trebalo da se proda"...

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 06 maj 2025, 01:08

Raonffa je napisao/la:
06 maj 2025, 00:23
Kod Obrvana je igrao apsolutno svaku. Igrao je i baraž za SP kod Čoline. Potom je kod Smajlagića propustio prve dvije u kvalama za Euro jer je izlazio iz povrede, onda ga Smajlagić uopšte nije zvao za dvomeč protiv Kosova (ne samo njega, dosta drugih igrača također), pa ga je vratio za zadnje dvije odlučujuće u kvalifikacijama gdje se odazvao i branio. Potom je branio i u baražu za SP protiv Portugala kod Doborca, kao i jesenas u prva dva meča ovih kvalifikacija.

Tri Eura i jedno Svjetsko ne računam, tu je svakako branio na svakoj. Dakle čovjek do zadnja dva okupljanja propustio bukvalno dva meča u zadnjih pet godina, redovno dolazio u ovaj jad i čemer, javno ukazivao na sve probleme, a za sve to vrijeme branio je u Flensburgu i bio jedan od najboljih bundesligaških golmana, samim tim i svjetskih, i onda ovdje čitaš komentare kako je "dolazio dok mu je trebalo da se proda"...
Ma pusti momka ... prvi put us'o ovdje pa se malo pogubio ... misli i ovdje zalaze bezveznjakovici koji nista ne prate pa da ona utipka koju ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

EdinjoBos
Kontakt:

Post Postao/la EdinjoBos » 06 maj 2025, 08:05

DaVinci je napisao/la:
06 maj 2025, 01:08
Raonffa je napisao/la:
06 maj 2025, 00:23

Ma pusti momka ... prvi put us'o ovdje pa se malo pogubio ... misli i ovdje zalaze bezveznjakovici koji nista ne prate pa da ona utipka koju ... :zviz:
potpis

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.