Brate skim se ti prepireš oko posjete, sa pitarima !? Imali na derbiju dobru posjetu i protiv nas...sve ostale tekme možda 150 -200 ljudi više nego na gradskom...Pa oni svaku utakmicu uzimaju za uzorak samo istok što se vidi na kameri, a zapad zanemaruju, i onda nakon 3 posta ovih mudraca nakače se ostali koji se lafo zgražavaju na posjetu, a BL nisu vidjeli u životu, a kamoli gradski....Protiv PAOK-a i Rapida karte su otišle za 2 sata od početka prodaje, da je gradski primao 20 hiljada opet bi se tražila karta više, al šta češ ti to dokazivati prepotentnim jufkama....Zrinjski, Velež, Široki, svi ovi iz vrha kljubovi, sve je to manja posjeta nego u BL.....Između ostalog, u BL nikada nije ni bila veća posjeta, uvjek je to isti prosjek, osim kad je evropa i kad dolaze Sarajevski klubovi pa bude po 5 - 6 milja...Vorovus je napisao/la: ↑05 maj 2025, 16:49Cekaj, ladno si isao i screenshotovao kadar sa sazetaka Arene pola sata pred pocetak svih domacih utakmica, a i u tom kadru se vidi samo jedna tribina. Ti si ozbiljan mitoman i besposličar.NoProfit je napisao/la: ↑05 maj 2025, 16:09Pa ko vama brani da imate veću navijačku bazu?Po glavi stanovnika to ti dođe tu negdje kad popoloviš Sarajevo na dva kluba.
Kad već spominješ trofeje zaboravljaš da dva najtrofejnija kluba u državi dolaze upravo iz Sarajeva.
Edit: Zajebao sam se, više od duplo, mislio sam da vas je bar 5 hiljada bilo na Panati, ali evo gledam sada, nije.![]()
Opet ne vidim sta ovim dokazujes, jel prije Vice bila bolja posjeta?
Premijer liga BiH - aktuelno
- Combattente87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
150-200 vise nego na gradskomCombattente87 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 17:01Brate skim se ti prepireš oko posjete, sa pitarima !? Imali na derbiju dobru posjetu i protiv nas...sve ostale tekme možda 150 -200 ljudi više nego na gradskom...Pa oni svaku utakmicu uzimaju za uzorak samo istok što se vidi na kameri, a zapad zanemaruju, i onda nakon 3 posta ovih mudraca nakače se ostali koji se lafo zgražavaju na posjetu, a BL nisu vidjeli u životu, a kamoli gradski....Protiv PAOK-a i Rapida karte su otišle za 2 sata od početka prodaje, da je gradski primao 20 hiljada opet bi se tražila karta više, al šta češ ti to dokazivati prepotentnim jufkama....Zrinjski, Velež, Široki, svi ovi iz vrha kljubovi, sve je to manja posjeta nego u BL.....Između ostalog, u BL nikada nije ni bila veća posjeta, uvjek je to isti prosjek, osim kad je evropa i kad dolaze Sarajevski klubovi pa bude po 5 - 6 milja...Vorovus je napisao/la: ↑05 maj 2025, 16:49Cekaj, ladno si isao i screenshotovao kadar sa sazetaka Arene pola sata pred pocetak svih domacih utakmica, a i u tom kadru se vidi samo jedna tribina. Ti si ozbiljan mitoman i besposličar.NoProfit je napisao/la: ↑05 maj 2025, 16:09
Pa ko vama brani da imate veću navijačku bazu?Po glavi stanovnika to ti dođe tu negdje kad popoloviš Sarajevo na dva kluba.
Kad već spominješ trofeje zaboravljaš da dva najtrofejnija kluba u državi dolaze upravo iz Sarajeva.
Edit: Zajebao sam se, više od duplo, mislio sam da vas je bar 5 hiljada bilo na Panati, ali evo gledam sada, nije.![]()
Za bordobijele boje
Combattente87 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 17:01Brate skim se ti prepireš oko posjete, sa pitarima !? Imali na derbiju dobru posjetu i protiv nas...sve ostale tekme možda 150 -200 ljudi više nego na gradskom...Pa oni svaku utakmicu uzimaju za uzorak samo istok što se vidi na kameri, a zapad zanemaruju, i onda nakon 3 posta ovih mudraca nakače se ostali koji se lafo zgražavaju na posjetu, a BL nisu vidjeli u životu, a kamoli gradski....Protiv PAOK-a i Rapida karte su otišle za 2 sata od početka prodaje, da je gradski primao 20 hiljada opet bi se tražila karta više, al šta češ ti to dokazivati prepotentnim jufkama....Zrinjski, Velež, Široki, svi ovi iz vrha kljubovi, sve je to manja posjeta nego u BL.....Između ostalog, u BL nikada nije ni bila veća posjeta, uvjek je to isti prosjek, osim kad je evropa i kad dolaze Sarajevski klubovi pa bude po 5 - 6 milja...Vorovus je napisao/la: ↑05 maj 2025, 16:49Cekaj, ladno si isao i screenshotovao kadar sa sazetaka Arene pola sata pred pocetak svih domacih utakmica, a i u tom kadru se vidi samo jedna tribina. Ti si ozbiljan mitoman i besposličar.NoProfit je napisao/la: ↑05 maj 2025, 16:09
Pa ko vama brani da imate veću navijačku bazu?Po glavi stanovnika to ti dođe tu negdje kad popoloviš Sarajevo na dva kluba.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Hahahahahahahahahah
Totalno pomahnitali kraljevi
Totalno pomahnitali kraljevi
Ali lik koji koristi ChatGPT da mu sroči odgovor i napravi par izmjena da izgleda kao da je on poslao.

Nikad poraz, samo lekcija.
Hej pijaĆari kako ste mi danas?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
rishovski je napisao/la: ↑05 maj 2025, 16:58Pa evo ti drugo poluvrijeme...drastična razlika od onoga sto je kako ti kazes pola sata pred pocetakVorovus je napisao/la: ↑05 maj 2025, 16:49
Cekaj, ladno si isao i screenshotovao kadar sa sazetaka Arene pola sata pred pocetak svih domacih utakmica, a i u tom kadru se vidi samo jedna tribina. Ti si ozbiljan mitoman i besposličar.
[/url
[url=https://ibb.co/Wv7Fb0Tw]![]()
Šta kaže brat, pola sata prije utakmice i nekome veli da je mitoman.
Otkad se Arena uključuje pola sata prije početka utakmice? Do sad je to uglavnom bilo 5 do 10 minuta pred utakmicu.
Na kraju krajeva uvijek me može demantovati slikama, ali neće jer je lažov, ali loš.
staje problem momcino
menstrual
Razlika je svakako.rishovski je napisao/la: ↑05 maj 2025, 16:58Pa evo ti drugo poluvrijeme...drastična razlika od onoga sto je kako ti kazes pola sata pred pocetakVorovus je napisao/la: ↑05 maj 2025, 16:49
Cekaj, ladno si isao i screenshotovao kadar sa sazetaka Arene pola sata pred pocetak svih domacih utakmica, a i u tom kadru se vidi samo jedna tribina. Ti si ozbiljan mitoman i besposličar.
[/url
[url=https://ibb.co/Wv7Fb0Tw]![]()
- FKSDoGroba
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAPapakIzSa je napisao/la: ↑05 maj 2025, 17:21150-200 vise nego na gradskomCombattente87 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 17:01Brate skim se ti prepireš oko posjete, sa pitarima !? Imali na derbiju dobru posjetu i protiv nas...sve ostale tekme možda 150 -200 ljudi više nego na gradskom...Pa oni svaku utakmicu uzimaju za uzorak samo istok što se vidi na kameri, a zapad zanemaruju, i onda nakon 3 posta ovih mudraca nakače se ostali koji se lafo zgražavaju na posjetu, a BL nisu vidjeli u životu, a kamoli gradski....Protiv PAOK-a i Rapida karte su otišle za 2 sata od početka prodaje, da je gradski primao 20 hiljada opet bi se tražila karta više, al šta češ ti to dokazivati prepotentnim jufkama....Zrinjski, Velež, Široki, svi ovi iz vrha kljubovi, sve je to manja posjeta nego u BL.....Između ostalog, u BL nikada nije ni bila veća posjeta, uvjek je to isti prosjek, osim kad je evropa i kad dolaze Sarajevski klubovi pa bude po 5 - 6 milja...Vorovus je napisao/la: ↑05 maj 2025, 16:49
Opet ne vidim sta ovim dokazujes, jel prije Vice bila bolja posjeta?![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
E čuj šta jado reče, razlika u 150-200. Za 10 godina će bit da su osvajali titule pored muslimanskih klubova koji su krali i potkupljivali sudije. Ispast će heroji.
Brzinski edit:
Brzinski edit:
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Combattente87
- Kontakt:
7 hiljada prosjek na Koševu
A sunce ti J*** drago šta ljudi ovdje pišu....pa jesmo mi slijepi pored očiju!?
150-200Combattente87 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 19:157 hiljada prosjek na Koševu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A sunce ti **** drago šta ljudi ovdje pišu....pa jesmo mi slijepi pored očiju!?
Za bordobijele boje
Pa ako ne vjeruješ meni, sve ti je dostupno na stranici saveza glupane.Combattente87 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 19:157 hiljada prosjek na Koševu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Combattente87
- Kontakt:
Prvi u redu za podsmjevanje na izvještaj delegata o stanju na tribinama, kada pumpaju brojku na Grbavici, a sada se poziva na izvještaj istih....mnon46 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 19:30Pa ako ne vjeruješ meni, sve ti je dostupno na stranici saveza glupane.Combattente87 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 19:157 hiljada prosjek na Koševu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije stvar dodaju li nekome ili oduzimaju, apsolutno prvi kažem da je nekad umanjena nekad uvećana. Samo sultane moj, da prepoloviš ovih 7k, neka je i 3500 prosječna, to je idalje golemo više od 150-200. Nisi glup, samo si napravio sranjje pa se hvataš za slamčicu ne bi li se izvukao. A možda jesi glup?Combattente87 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 19:50Prvi u redu za podsmjevanje na izvještaj delegata o stanju na tribinama, kada pumpaju brojku na Grbavici, a sada se poziva na izvještaj istih....mnon46 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 19:30Pa ako ne vjeruješ meni, sve ti je dostupno na stranici saveza glupane.Combattente87 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 19:15
7 hiljada prosjek na Koševu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A sunce ti **** drago šta ljudi ovdje pišu....pa jesmo mi slijepi pored očiju!?![]()
- Combattente87
- Kontakt:
Kralju, ti moraš da shvatiš da imate 3 utakmice u sezoni koje vam daju skoro pola ukupne brojke gledalaca, isto kao i mi, tako da prosječna posjeta na svakoj utakmici je daleko ispod one cifre koju dobiješ matematikom....sve u svemu gola voda smo i mi i vi i svi ostali osim Grbavice, koja se još uvijek koprca!mnon46 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 19:53Nije stvar dodaju li nekome ili oduzimaju, apsolutno prvi kažem da je nekad umanjena nekad uvećana. Samo sultane moj, da prepoloviš ovih 7k, neka je i 3500 prosječna, to je idalje golemo više od 150-200. Nisi glup, samo si napravio sranjje pa se hvataš za slamčicu ne bi li se izvukao. A možda jesi glup?Combattente87 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 19:50Prvi u redu za podsmjevanje na izvještaj delegata o stanju na tribinama, kada pumpaju brojku na Grbavici, a sada se poziva na izvještaj istih....![]()
Jos uracunaju 2000-3000 Manijaka koji dodju na Kosevo u svoj prosjek. I tako dva puta u sezoni pa kazu vidi nam prosjeka.Combattente87 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 20:00Kralju, ti moraš da shvatiš da imate 3 utakmice u sezoni koje vam daju skoro pola ukupne brojke gledalaca, isto kao i mi, tako da prosječna posjeta na svakoj utakmici je daleko ispod one cifre koju dobiješ matematikom....sve u svemu gola voda smo i mi i vi i svi ostali osim Grbavice, koja se još uvijek koprca!mnon46 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 19:53Nije stvar dodaju li nekome ili oduzimaju, apsolutno prvi kažem da je nekad umanjena nekad uvećana. Samo sultane moj, da prepoloviš ovih 7k, neka je i 3500 prosječna, to je idalje golemo više od 150-200. Nisi glup, samo si napravio sranjje pa se hvataš za slamčicu ne bi li se izvukao. A možda jesi glup?Combattente87 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 19:50
Prvi u redu za podsmjevanje na izvještaj delegata o stanju na tribinama, kada pumpaju brojku na Grbavici, a sada se poziva na izvještaj istih....![]()
Vratite avantija i onog drugog kako god se zvao, ova dva su maloumna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.