Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Evo nek nam Real izadje u susret pa Perez pogine npr
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Utjeha je što je Trent zadnju utakmicu kako treba odigrao protiv Newcastlea u gostima 4.decembra prošle godine. Poslije toga se ne mogu sjetit neke dobre partije sa njegove strane koju treba izdvojit, bez nekog doprinosa prema naprijed.
Vrijeme će pokazati, ali miriše na lošu odluku za njegovu karijeru.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Samo mu pozelit sto vise boliqrc partija kao protiv uniteda.Zaniolo2 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 23:57Utjeha je što je Trent zadnju utakmicu kako treba odigrao protiv Newcastlea u gostima 4.decembra prošle godine. Poslije toga se ne mogu sjetit neke dobre partije sa njegove strane koju treba izdvojit, bez nekog doprinosa prema naprijed.
Judeov derpe obavjestio klub u martu, znaci zavlacio zadnjih godinu dana.
Da je zatrazio tramsfer, mogli su izvuci 50-60 miliona proslo ljeto.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Trentova situacija je dosta sličnija McManamanu nego Owenu, jer su i jedan i drugi otišli džaba, igraju sličnu poziciju i u sličnim godinama odlaze nakon što su čitav život proveli u Liverpoolu.
Treba ga dovesti da mijenja Salaha na zimu. Ovaj AFCON treba zabraniti.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Morao si nešto pogrešno vidjeti. Od 21.12 do 18.01. je.
Neka uzme neplaćeni odmor, nema smisla da dobija tolike pare za četiri sedmice što ga neće biti.
Taj lik je meni sve samo ne bek. Ne kontam hajp.
Po meni bi bio jako komplementaran na desnoj strani sa Salahom, koji sve vise ulazi u sredinu i tu kreira za sebe ostale, Frimong bi bio odlican dodatak uz desnu aut liniju. Trebalo bi mu vremena da se prilagodi na odbranu sa cetvoricom, al jbg nije igrac iz PLBiH pa da mu to bude sveto slovo.
I nije da ima nekih opcija na desnom beku. Definitvno je najgore pouzdati se samo u Bradleya, a da su mu izmjene Quansah i Gomez.
Srce, čast i ponos!
Ni blizu. Ovaj smrad napusta sampionski tim koji je uzeo 2 ligaske titule u zadnjih 5 godina.ArtemisFowl je napisao/la: ↑06 maj 2025, 11:25Trentova situacija je dosta sličnija McManamanu nego Owenu, jer su i jedan i drugi otišli džaba, igraju sličnu poziciju i u sličnim godinama odlaze nakon što su čitav život proveli u Liverpoolu.
Pa i Stevie je umalo opravdano otiso jer smo bili njesra godinama.
Obojica su otišli kad se Liverpool mučio, i čovjek je i nekako mogao razumjeti želju za osvajanjem najvećih trofeja.ArtemisFowl je napisao/la: ↑06 maj 2025, 11:25Trentova situacija je dosta sličnija McManamanu nego Owenu, jer su i jedan i drugi otišli džaba, igraju sličnu poziciju i u sličnim godinama odlaze nakon što su čitav život proveli u Liverpoolu.
Otići sad kad je Liverpool iz godine u godinu kandidat za svaki mogući trofej je djubrasto.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Owenov odlazak u Real sam po sebi nije ni bio tragičan. Ono poslije jeste.
- JayCatwright
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.