Za koga porodica navija u srijedu?
Bolji nek pobijedi
Red bi bio da dodjes da navijas...19vendetta87 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 22:57Bolji nek pobijedi![]()
Samo dragi Allah zna kako ce im biti u srijedu..Vanja8 je napisao/la: ↑05 maj 2025, 23:03Red bi bio da dodjes da navijas...![]()
![]()
Zbog ovoga i tvrdim da su po glavi stanovnika najlošije posjećen stadion u državi.
Najveće brukanje po meni:NoProfit je napisao/la: ↑06 maj 2025, 02:22Neka ima duplo više na zapadu nego na istoku na svakoj utakmici to opet nije 2200 u prosjeku. Ni na jednoj utakmici osim na Željezničaru i Sarajevu nema preko 500 ljudi na istoku.
Zbog ovoga i tvrdim da su po glavi stanovnika najlošije posjećen stadion u državi.
Banja Luka ima daleko preko 180 hiljada ljudi, a ovo ostalo si upravu....
Ima ali u Novom Sadu, Austrija, Njemacka, Sarajevo… ima cak i u Cacilendu ali nema u Moskvi npr. zanimljivo.Combattente87 je napisao/la: ↑06 maj 2025, 07:49Banja Luka ima daleko preko 180 hiljada ljudi, a ovo ostalo si upravu....
Ovo i nije presudan faktor, bar kada pričamo o Banja Luci. Jednostavno, neka osnovna baza navijača (čitaj luđaka) koji su na stadionu i na kiši i na suncu je temelj za dobru posjetu. Nije isto kad imaš tu bazu od 2000-3000 ljudi i od 400-500 ljudi. Naravno, i u velikoj mjeri, u svim stadionima, protivnik igra ulogu.Neutral je napisao/la: ↑06 maj 2025, 02:31Najveće brukanje po meni:NoProfit je napisao/la: ↑06 maj 2025, 02:22Neka ima duplo više na zapadu nego na istoku na svakoj utakmici to opet nije 2200 u prosjeku. Ni na jednoj utakmici osim na Željezničaru i Sarajevu nema preko 500 ljudi na istoku.
Borac, gradski stadion, broj stanovnika
Zrinjski, doslovno u centru zapadnog Mostara, smijurija od posjete
Ovdje neke ekipe ne treba uzeti u obzir. Sarajevo nema krova na stadion. Velež stadion van grada par km, nema krova (vip samo), Široki mala sredina, ne računam klubove u RS. Željo logično krov ima, najviše gledatelja, ko je lud ići još na utakmicu i da povede familiju a da kisne? Treba bit objektivan tu. Treba dodati i gostovanja nekih ekipa doše 200-300 gostujućih navijača, ne računa gradski derbi u Sarajevu.
http://www.statistika.ba/?show=12&id=20010OldTownDistrict je napisao/la: ↑06 maj 2025, 08:14Ima ali u Novom Sadu, Austrija, Njemacka, Sarajevo… ima cak i u Cacilendu ali nema u Moskvi npr. zanimljivo.Combattente87 je napisao/la: ↑06 maj 2025, 07:49Banja Luka ima daleko preko 180 hiljada ljudi, a ovo ostalo si upravu....
Opština ima do 220.000 sigurno, grad 150.000 max.Combattente87 je napisao/la: ↑06 maj 2025, 08:46http://www.statistika.ba/?show=12&id=20010OldTownDistrict je napisao/la: ↑06 maj 2025, 08:14Ima ali u Novom Sadu, Austrija, Njemacka, Sarajevo… ima cak i u Cacilendu ali nema u Moskvi npr. zanimljivo.Combattente87 je napisao/la: ↑06 maj 2025, 07:49
195 po popisu, dodaj doš 30 do 50 hiljada minimalnoplus studenata živi najmanje 15 hiljada...ne patim ja legendo od toga koji je grad veći ili tako tih dječijih bolesti, niti imam komplekse od neke veličine...Radim u firmi koja barata detaljnim statističkim podatcima o broju domaćinstava i stanovnika, zbog ispostave el energije, al to je sada nebitno, uglavnom, BL preko 200k odavno
![]()
Pa neko je već pisao da je Radnik pod SNSD šapom.
Ne mjerim ja ciji je veci vjeruj mi, bio bi sretan da je pola miliona minimum populacija grada ali ti kazem da dobar dio prijavljenog domacinstva i popisa nije tu radi pogresne politike i kriminala itd. U cijeloj drzavi stanje je takvo, sa sela u veci obliznji grad pa iz grada preko granice.Combattente87 je napisao/la: ↑06 maj 2025, 08:46http://www.statistika.ba/?show=12&id=20010OldTownDistrict je napisao/la: ↑06 maj 2025, 08:14Ima ali u Novom Sadu, Austrija, Njemacka, Sarajevo… ima cak i u Cacilendu ali nema u Moskvi npr. zanimljivo.Combattente87 je napisao/la: ↑06 maj 2025, 07:49
195 po popisu, dodaj doš 30 do 50 hiljada minimalnoplus studenata živi najmanje 15 hiljada...ne patim ja legendo od toga koji je grad veći ili tako tih dječijih bolesti, niti imam komplekse od neke veličine...Radim u firmi koja barata detaljnim statističkim podatcima o broju domaćinstava i stanovnika, zbog ispostave el energije, al to je sada nebitno, uglavnom, BL preko 200k odavno
![]()