samo treba djubro bitiMogli je napisao/la: ↑06 maj 2025, 17:16Glupi zenski mozak funkcionise tako da sto si gori prema njoj misli da vise vrijedis. Ako si dobar i udovoljavas joj umisli si da je premija za tebe i samo je pitanje kad ce te ostaviti.DamirT je napisao/la: ↑06 maj 2025, 16:34https://crna-hronika.info/tag/adis-cigura
Prelistaj o doticnom![]()
Najgore sto su objavili da se razvode, a danas opet zajedno![]()
![]()
![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
TommyHilfiger
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
- Marsal
- Kontakt:
Koga briga za ovaj anti-sapun rat
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Koji su nasi,da znam za koga da navijam?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
19vendetta87
- Kontakt:
I love Pakistan, I will sacrifice my life for Pakistaaann
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa braća muslimani , u čemu je problem ?
Možda su ovo nebitni muslimani , ono nisu braća ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- AshburtonG
- Kontakt:
AfD vode bogati neonacisti, a sljedbenici su im uglavnom ovaj njemacki iskvarcani radnicki narod, koji se drogirao 80ih, pa nisu stigli zavrsit srednju skolu i krivca za svoje neuspjehe nalaze u strancima. Ekipa koja se dokazano lozi na populizam, teorije zavjere i slicne price. To su ti u Bosni glasaci Dodika, SDA i slicnih ekstremistickih partija. Ona ekipica sto shareuje fb postove kako bi fb uplatio za svaki share 50pfeninga za pomoc nekome. Uvijek te stranke imaju i dobrih kadrova, ali ih niko ne podrzava zbog njihovog znanja i sposobnosti, nego zbog populisticke ideologije stranke.Muumii je napisao/la: ↑05 maj 2025, 20:07Pa nije to bas sasvim tačno,znam ih par koji su članovi afd i jedan momak od otp 25 godina koji je u nekim odborima,trudi se postati istaknuti član, meni naziva Selam bez problema,kaže MashAllah, InshAllah, nosi dres fenjera slučajnosti Edin dzeko, druži se sa Turcima i ima stav da treba ukinuti socijalu i istjerati svakoga ko je na socijali, sa čime se i ja kao auslender slažem,jer kad pogledaš realno,mi radimo trenutno, a svjesni smo da vjerovatno nećemo imati penziju,jer se naše pare troše na te klosare,koji ništa ne rade,pri tome ne mislim samo na strance,već i na svabe, jer taj novac koji dobijaju od države,toliko su lagani,da ne moraju ništa raditi.sarajevskiMarlboro je napisao/la: ↑04 maj 2025, 19:38AfD su fašisti. Svi koji ih podržavaju u najmanju ruku odobravaju te stavove. Tu sva priča završava
Nacionalizam kao ideologija je u trenutno doba ekonomske ekspanzije neodrziv i nemoguc, a to je primarni motor pokretac njihove masinerije. Oni su porasli na izborima jer im se priklonilo i dosta stranaca, koji su integrisani ali i bukvalno sve ono sto hardcore AfD clan mrzi, a to je uspjesan stranac u Njemackoj. Ova prica o socijali, bla bla, je samo da se ublazi program i bude svarljiviji za sire glasacke mase. Pa zamisli desnicarsku stranku, gdje je predsjednica partije lezbejka, koja primarno zivi van drzave u zajednici s Tajlandjankom.
Njemacka samo treba poostrit imigracijske zakone i to ce im rijesit 50% problema. Ove koje su vec usli ces mnogo lakse prelomit ako nemas konstantan priliv novih ljudi upitnog backgrounda. Nek ih uzimaju Saudijci i Emirati. Radna snaga se moze dovest i iz civiliziranijih dijelova svijeta.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pakistan je “moralni’ izbor, ali nebitan rat u kontekstu BiH
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Navijamo za zid između Europe i Azije
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ima li neki pouzdan put za uplatu Kurbana za Palestinu ili drugo ugroženo područje?
Walk on
- AshburtonG
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Pomozi.ba je ozbiljna priča , probaj kod njih .AshburtonG je napisao/la: ↑07 maj 2025, 13:38To ti sve funkcionise kao ove humanitarne organizacije. Od iznosa kojeg das, ako 10% zavrsi tamo gdje si nanijetio i dobro je.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ma u Palestinu ne može ni kriška hljeba ući, a da je zionacisti ne ogule do mrvica
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Ko pobjedi mora se okupat.
Rat bi stao za po sata.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- tuzlak1987
- Kontakt:
E saš vidit
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Zanimljivo da su kineske igracke oborile ove Indijske Rafale.
Nadam se da ce se nasi snadbijevati ovim alatkama.
Nadam se da ce se nasi snadbijevati ovim alatkama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.